En helt vanlig semesterdag..

Att bara ta dagarna lite som dom kommer är lite vad semester går ut på. Visst är det skönt att ha lite planer men när man är hemma så bokar vi inte upp dagarna. Vi ser hur väder och vind är och styr upp våra planer efter det =)
 
Denna dag spenderade vi ute i solen. Grabbarna cyklade och vi njöt av värmen. En cigarr och lite prat om vad vi skulle göra under eftermiddagen. Eftersom solen sken blev vi sugna på glass. Så vi hoppade in i bilen och åkte till Söderköping. Är nästan självklart varma och fina dagar på sommaren ;-)
Årets första glass och även årets första tuff tuff tur. Det där tåget åker vi minst en gång varje år. Tror nog att jag kan dra all info utantill. Men jag njöt av solen och glada barn. Eller gjorde tills Mille surade till! Men det är en helt annan historia ;-) Säger bara att det kunde slutat riktigt illa. Nu fick han bara ett litet märke i ögonbrynet.
 
 
Vi fick köa ett bra tag innan vi fick ett bord på Smultronstället. Som tur var slussade det en del båtar så grabbarna tittade mest på det.
Melle valde att beställa en av de större glassarna. Att försöka att förklara för en fyraåring att han aldrig kommer orka all glass är ganska dumt. Han lyssnar inte om vi säger så ;-) Tror han åt en 10 skedar innan han var mätt. Men vuxna var inte mycket bättre. Tog också för stora glassar och gick därifrån med magar som pekade åt alla håll.
 
 
Efter tågturen och glassen styrde vi bilen hem till farmor för lite kvällskaffe. Här hemma kan vi dricka kaffe alla tider på dygnet utan att ha svårt för att somna ;-)
Barnen busade runt som vanligt och lekte vid poolen. Nu återstår det bara att se om hennes blommor överlever klorvattenattacken som dom blev utsatta för =)
 
Lånade hem Elloskatalogen av svärmor så nu ska jag lägga upp fötterna i soffan och ta mig ett glas rose. Det är bra härligt med semster. Varje dag är ju som fredag ;-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback