Lunginflamation!

Det var värre med min lille prins än vi räknat med. Det blev direkt till barnakuten från VC!
Gissa om vi fick hjärtat i halsgropen. Vi trodde att detta var en vanlig förkylning men så var inte fallet.
 
När dom lyssnade på lungorna blev dom direkt oroliga. Syresättningen och ett blodprov gav svar - en misstänkt lunginflamation! Så vi fick åka och lämna av Melle hemma hos mormor och sedan for vi vidare.
På barnakuten kan man inte annat än bli väl omhändertagen. Dom få gånger vi varit där har dom alltid varit så snabba och trevliga.
Höjdpunkten för Mille blev när han fick piggelinen och satt och titta på lyftkranen utanför fönstret. Hade han känt sig lite bättre hade han hoppat upp och ner. Men nu har han knappt orkat att gå.
 
Eftersom vi var snabba att upptäcka sjukdomen har den inte hunnit att utveckla sig. Den är precis i förstadiet så vi slapp att göra en lungrönten. I det här fallet var det självklart, så det blir en tio dagars kur. Nu håller jag bara tummarna för att han snabbt blir piggare!?
Är så läskigt att se Mille så här. Han går nästan aldrig och lägger sig före 19. Men idag gick han själv in och lade sig i sängen. Gav honom medicinen och sedan sov han på två röda. Han har en hel del sömn att ta igen. Hoppas nu att han får sova bra inatt!?
 
Och just det, kan ni gissa mer vad han hade??!!
 
___________________________________________________
 
Nu ska jag mysa lite med Melle. Han fick med sig en påse med bullar hem från mamma. Dom ska vi nu njuta. Känner att han hamnat lite vid sidan av idag. Älskade stora kloka unge, älskar dig mer än livet och skulle göra allt för dig!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback