Solar & latar mig!



Bjuder på en lättklädd bild. Just nu befinner mig i en solstol på altanen. Snart blir det poolen för jag rinner bokstavligt talat bort ;)
Är nästan bara ett skutt bort till poolen. Lider inte av att ha nära :)

Ikväll tar vi en taxi in till stan för lite mat. Kan mycket väl bli lite shopping med ;)

See you later!

Vattenmelon!

Jag har hittat min favoritglass. Skulle kunna föräta mig på den. Passar på att äta den under tiden vi är här. Om ca en vecka får jag längta tills nästa gång vi är här ;)



Frisk och otroligt god. Passar perfekt i sådant här väder. Är så synd att vi inte har den hemma i Sverige :(

Ska snart ge oss ut och äta lite middag. Mörka moln har tonat upp sig, kanske regn på g??!! Har inte blivit något dom senaste kvällarna fast det sett så ut!

Glad påsk på er bloggisar. Har totalt missat att det är påsk, även om Melle gick på påskjakt med Lollo igår ;) Skyller på värmen...


@ the pool!

 
Idag valde vi att skippa stranden och vara vid poolen. Armpuffarna på och vi kan vara i poolbaren och hänga ;) Det är lite extra lyx att kunna dricka milkshake eller en Cuba libre direkt i vattnet ;)
Grabbarna får träna på att simma samtidigt. Märker framsteg vilket är superskoj :)
 
Medan grabbarna lekte som bäst i vattnet passade jag på att sola lite. Har inte blivit så mycket av det då man leker så mycket med barnen. Väljer ockås hellre att befinna mig i vattnet då det svalkar ;) 
 
Snart ger vi oss ut igen och badar innan det är dags för middag. Får se vart vi beger oss idag!? Igår åt vi en supergod grillbuffe här. Åt mest av dom grillade skaldjuren ;) Älskar det!
 
På återseende!
 
 

En vecka kvar!

Hej på er!
 
Låter som om våren inte riktigt kommit därhemma. Passar på att njuta lite extra här i värmen. Så jag har lite i reserv när vi kommer hem ;)
 
Igår var vi inne i Khao Lak centrum och tittade runt. Vi besökte en resturang som ägs av en danska. Där fanns köttbullar och potatismos på menyn. Grabbarna blev lyriska och in kom hemmagjorda köttbullar och mos. Hade räknat med Mamma Scans men icke :)
Vi vuxna åt en god pizza och köttbit. Blir tyvärr inte thaimat varje kväll. Men dom gånger vi gjort det har det smakat fantastisk!
 
Innan vi tog taxin hem hann vi med lite shopping. Vi gör en hel del fynd, både till oss själva och andra ;) Tyvärr är den där spriten svår att få tag på...Men vi letar vidare nästa gång vi åker in!
 
Om en stund ska grabbarna iväg på skattjakt med Lollo. Det ger mig och min kära 1,5 timmar helt själv. Undra vad vi ska hitta på då ;) Blir nog lite extra mys då vi knappt hinner med det när barnen är i närheten. 
 
Nu ska vi njuta av vår sista vecka innan vi åker hem till kylan igen....brrrrr.
 

Strandhäng!

 
Är så jag skulle vilja skicka med dom varma vindarna och det sköna havet, så även ni kan känna hur skönt det är :)
 
Morgonen och förmiddagen spenderade vi på stranden. Grabbarna älskar det då dom kan leka i sanden och hoppa runt bland vågorna. Själv älskar jag det för det svalkar så skönt ;) Men det är ungefär som att öppna luckan till en varmluftsugn. Det fläktar inte kallt direkt ;)
 
Snart blir det att ta sig till poolen innan vi åker in till marknaden igen. Ikväll tar vi även och äter lite inne i centrum. Hittar vi inget som duger har vi alltid McD ;) Nej det blir det inte. Finns massor av restauranger och välja mellan.
 
 
Efter massor av skoj på stranden somnade dessa två i skuggan. Man sover så gott med vinden som smecker ens kind :)
 
Verkar som våren sakta börjar att visa sig därhemma. Eller har jag fel??!!
 

Min utsikt!



Det är inga problem att springa länge om man får vila ögonen på det här!
Vi bor precis till vänster. Så jag håller koll på när grabbarna vaknar ;)

Ännu en dag med sol och vi har precis vaknat. Turen på löpbandet blir efter lunch. Men jag ska erkänna att jag längtar lite dit ;) Är skönt att röra på sig och när jag kommer hem hoppas jag att det är vår. Då kan jag snöra på mig skorna och ge mig ut!

Nu blir det frukost. Längtar varje morgon efter den ;)


Siesta!

 
Ännu en härlig dag! Vi slappar lite just nu. Solen är för stark för att vara i. Och det sista vi vill är att bränna upp oss.
 
Utsikten från veranda på bilden. Det är den ena barnpoolen och en poolbar men den syns inte. Den ligger lite till höger. Det bästa med den här poolen är att en del av den är skyddad med ett segel. Så det finns alltid lite skugga att bada i :)
 
Vi tar igen oss med lite bubbel i glasen och en cigarr. Är det semester så är det ;) Grabbarna ser på toystory och äter chips. Om en stund slänger vi oss i poolen igen :)
Förmiddagen spenderade vi på stranden. Det är helt underbart där. Världens finaste strand och säkert 35 i havet. Det svalkar inte och allt jag vill är att ligga där i och flyta ;) Hur ska vi kunna åka hem härifrån??!!
 
Gårdagens besök på marknaden resulterade i en del fynd. Tyvärr var det för hett för att gå runt där. Jag har aldrig svettats så mycket i mitt liv. Det stod still i luften, var fuktigt och hett. Så vi åkte hem efter några timmar. Blir ett nytt besök om några dagar. Då ska vi fixa lite presenter att ta med hem ;)
 
Nu ska jag njuta lite av semestern. Men jag kan även informera er om att jag idag drog en springtur på 25 min i gymmet innan frukosten. Så jag ligger inte helt på latsidan ;) Sen är gymmet det svalaste stället att vara på :)
 

Lollo

Då gör vi ett försök till inlägg ;)
 
Vi bor precis vid poolen och där kan man surfa gratis. Men vi kan sitta i stora rummet i vår villa och surfa. Dock tappar den uppkopplingen ibland. I-lands problem ;)
 
Fick höra av svägerskan att jag uppdaterar lite dåligt. Skyller på att jag har semester ;) Nej inte riktigt men vi njuter av att inte ha några måsten. Så jag har inte bloggen som prio ett, sorry. Men jag ska försöka att bli bättre :)
äVid frukosten idag komm Lollo och Bernie förbi. Alla barns stora idoler här ;) Ett kort hann vid med att ta. Lollo och grabbarna förenades i en kram. Mysigt att se hur dom trivs här.
Vi behöver inte lämna detta ställe. Allt finns här, tom en ledig lokal. Funderar på att hyra den ;) Vem vet, vi kanske inte kommer hem??!!
 
Idag ska vi åka in till en marknad i stan. Den ska vara riktigt bra. Suklys till grabbarna finns att låna på hotellet. Vi behöver inte tänka på något ;)
Jag hoppas på att vi kan göra några fynd...
 
Nu ska vi ta det lite lugnt innan vi åker in till Khao lak. Mitt på dagen drar vi oss undan solen. Är helt enkelt för varmt. Men vi har både lekhus och svenska filmer att se på. Så sysslolösa är vi inte :)
 
Ha det gött och njut av dagarna på samma sätt som oss ;)
 
 

Livet leker

En snabb och liten uppdatering ska ni få ;)
 
Vi befinner oss i paradiset på jorden. Vi har närmare 40 grader och över 30 i havet och poolen. Går inte att förstå hur underbart det är. Var tvungen att nypa mig i armen förut :)
 
Första dagen spenderade vi i poolen. Badade lite i havet men det var lite för varmt i solen. Mitt på dagen är bara att sig undan!
 
Snart blir det middag och kanske ett dopp i poolen ;)
 
På återseende och då kanske med bilder ;)
 

Mot varmare breddgrader!!

Om en timme är vi på väg - ÄNTLIGEN!!!
 
 
Nu är verkligen allt färdigt. Det som är glömt får vara glömt. Men det viktigaste som pass, resehandlingar, insulin + intyg på det är med =)
Som jag ser fram emot att komma till 35 grader och sol. Kommer bli lite konstigt för kroppen men att frysa är inte min melodi!
 
Värst av allt är ändå hur i hela friden man ska klä sig. Kan ju inte helt anpassa sig efter kylan här. Lipper gärna att byta om det första jag gör när vi landat. Blir en kombo, jeans att vika upp och en kortärmad under en lång tröja. Sen tar jag bara en väst. Orka bära på en jacka ;-)
 
Kikar in här på bloggen lite senare. Lovar att det blir innan vi lämnar detta kalla land!
 

Its all about the back!

 
En snygg nyhet hos H&M var denna bh. Kan inte låta bli att älska ryggen!!
 
Tycker brottarrygg på en bh är mycket skönare än vanliga band. Man slipper att dom åker ner eller skaver.
Den här modellen hade mycket snyggare och sexigare rygg än vanliga. Spets kan aldrig vara fel, eller hur ;-)
 
Hade vi inte åkt på semester idag så skulle jag åkt och köpt den direkt. Nu väntar jag med det tills vi kommer hem. Blir mullvadsfärgen som är på bilden. Är lite av en favvofärg när det kommer till underkläder =)
 
Nu blir det en kopp kaffe och att betala räkningar. Mycket att göra innan vi reser. Har ju stressat som en tok ;-).....eller inte.
 

SEMESTER!!!

Bild från igår kväll då packningen började!
 
Någon mer än jag som avskyr att packa en resväska som ska räcka mer än en vecka?! Räck gärna upp en hand ;-)
 
Då har vi tagit semester. Slutade strax efter lunch igår, åkte direkt och hämtade två grabbar på dagis. Dom var båda ute och lekte när jag kom. Men det var inget större problem att få dom därifrån (första gången ever) för vi skulle ju till Thailand. Försökte att förklara att det var först imorgon vi skulle åka men det gick inte ritktigt in =)
 
Började min ledighet med en paj axel. Någon muskel eller nerv låg i kläm så armen och huvudet gick knappt att röra. Började redan under tisdagen och natten var hemsk. Fick ligga helt still för att inte nacken skulle låsa sig.
Så när vi landat hemma efter lite ärenden hällde jag i mig två koppar kaffe. Huvudvärken hade slagit till och var fruktansvärd. Tog en treo och sedan sov jag gott i ca 45 min. Vaknade och kände mig mycket piggare. Även värken började avta och idag är den ett minne blott =D
 
Vi började iallafall att packa igår kväll. Vet ej om jag fått med allt men i värsta fall för jag väl shoppa på plats ;-) Nej men några klänningar och kjolar, linnen och shorts finns nerpackade. Det viktigaste är väl ändå bikini och dom finns med ;-)
Vi har två resväskor och dom är nu färdigpackade och vi har en del plats kvar. Så det finns ju plats för att handla med sig lite hem. Har fått in lite önskemål om gåvor. Herr Lööke har beställt konstig sprit! Ska gärna var med något djur i! Får se vad vi kan ordna fram. Kan mycket väl bli något egenkomponerat ;-)
 
Min kära är nu och klipper sig. Kära frisören lär inte kunna klippa oss på länge. Operation under våren. Hatar det då jag älskar att gå till Maria. Hon är helt enkelt bäst och grabbarna älskar henne =)
I eftermiddag blir vi hämtade av svärmors man (ja på lördag blir han det på riktigt). Han kör oss till stationen. Skönt att slippa ta buss eller taxi. Mamma och syster skulle även komma förbi och vinka av oss. Mina föräldrar bor ju ett stenkast därifrån. Blir uppskattat av grabbarna =) Vet att dom kommer sakna alla under tiden vi är borta!!
 
Ska fortsätta att plocka här hemma. Har redan bäddat in nytt så vi kommer hem till en renbäddad säng. Bästa som finns efter en lång resa. Dammsuga och tvätta klart, sen får jag nog säga att vi tar semester på allvar =)
 
Hinner med att kika in här innan vi åker. Bloggandet blir nog lite mindre under semestern. Men jag ska försöka titta in några gånger =)
Kika gärna in på Instagram, mrspille. Där kommer jag nog att lägga upp en del bilder =)
 
 

Dåligt med sömn!

Dom senaste nätterna har inte bjudit på någon skönhetssömn. Mille sover oroligt och vaknar ofta. Han är som dom flesta barn lite snorig. Men sen klagar han över ont i tänderna. Tittar man i munnen ser man att tänderna längst bak växer. Så det kan mycket väl vara det som gör att han sover dåligt!?
 
Jag överlever dock. Målet är onsdag eftermiddag. Då är det semester och ledigt =) Vi ska bara vila upp oss och försöka bli av med alla vinterbaciller som klänger sig fast!
Ska samla massor med kraft och energi för att orka med våren. Den ser ju inte ut att vara på väg. Just nu är det snöstorm ute. Bara att räkna med att vintern håller ett hårt grepp om oss än.
 
Hinkar kaffe och ska snart ta en dusch. Har en kväll på jobbet framför mig. Men vad gör det, snart är det semester ;-) Kan nog tjata hål i huvudet på er. Men jag tror inte att ni förstår hur mycket jag längtar. Är precis vad som behövs.
 
Ta det lugnt ute idag och ha en fin tisdag!
KRAM
 
 

För vackra ting!

 
Denna lilla vägghylla var vi iväg och köpte idag. Hade satt en spegel på denna vägg men det kändes inte helt hundra. Så när jag såg denna fick spegeln åka ner och hyllan upp ;-)
 
Valde att hänga upp en fin klänning och några halsband. Nu har jag även fått dit en lyckta som jag hängde i ett fint band. Ska köpa ett litet elektriskt värmeljus att ha i.
Tycker det är jättefint att använda kläder som föremål att pryda med. Varför ska man hänga undan allt fint man har??!! Med tiden kommer klänningen att bytas ut mot andra plagg. Kan tänka mig att det kommer följa årstiderna lite ;-)
Denna klänning köpte jag strax efter jag fått Melle. Behövde en klänning till min systers bröllop. Föll som en fura, även att den var så långt ifrån amningsvänlig ;-)
 
Snart tar vi kväll här hemma. Barnen somnar snart och vi har en tidig morgon framför oss. Men jag är fortfarande uppe i varv efter matchen =D Suger att jag jobbar kväll på tisdag. Har jag tur kommer jag hem i mitten av andra perioden. Snälla låt den kvällen gå som på räls...
 
Dags att återgå till familjen. Men önskar er en fin söndagskväll =)
 

Sommar, sommar, sommar

Vanessa Paradis är modellen för årets Conscious collection. En otroligt vacker kvinna!
 
Tittade runt lite på bilderna för årets conscious kollektion hos H&M. Mycket snygga plagg och jag föll lite för den här klänningen. Fanns i två fina färger, korall/orange och gul. Den gula var ju sommar om något!
 
Modellen var så enkel men ändå elegant. Den bästa detaljen var nog fickorna på sidan av klänningen. Fint med volangerna men fickorna tog ändå priset. Just det gör att den känns så avslappnad. Älskar klänningar som får en att ha den känslan!
 
Lite synd att jag inte såg den igår. Då hade jag kunnat titta på den när vi var på stan. Utgår från att den kommit till butik då man kan köpa den på nätet?! Ni kanske har bättre koll på det än jag =)
 
Här hemma har vi satt upp hyllan i sovrummet. Den ska jag visa er senare ;-) Men även en skön fika i solen på balkongen. Även om vi satt bakom glas märktes det när vi var ute hur mycket den värmde. Jag håller tummarna för att det börjar sakta att vända nu. Att vi slipper fler bakslag. Ingen mer snö tack!
 

Utrensning

Vill börja med att tacka för tipsen!
 
Min svägerska tipsade om aleo vera spray. Den funkar på allt från solsveda till bett. Vi har det på tub från naturapoteket. Och den rekomenderar jag starkt!
Min kära kollega påminde om compeed skavsårsplåster. Det är också en självklarhet. Värsta som finns är väl blåsor och sår på fötterna när man är på semester...
 
Just nu är vi inne i någon städ och utrensningperiod här hemma. Efter frukosten fortsatte vi med att städa ur lådor och hyllor. Blev genast mycket bättre!
När vi ändå var igång passade vi på att gå igenom barnens leksaker. Blev en pappkasse med saker som åkte där med. Så nu är hela hallen full med skräppåsar =) Men det känns skönt så här i efterhand.
Skönast var nog ändå att dra ut soffan och göra rent där bakom. Vi brukar göra det några gånger om året och fy vad saker som samlas där! Vissa fynd blev barnen glada över ;-) Nu är det i allafall rent.
 
Vi skippar Milles bad idag då hans näsa rinner lite. Vi undviker allt som kan ge sjukdom ;-) Så dagis är väl det sämsta dom kan gå på just nu men vi kan tyvärr inte vara lediga mån-ons ;-) Annars hade jag nog valt att vara det. För är det någon gång dom blir sjuka så är det väl nu.
Blir en promenad efter lunch, måste hämta ut lite paket. Funderar på att fara iväg och köpa en hylla med. Får se om det blir av. Vi kommer i vilket fall vara bänkade vid tvn kl 16 för hockeyn ;-)
 
Hoppas ni får en fin söndag =)
 

Shoppingmania!

Det blev en del handlat idag. Reseapoteket är klart. Lyckades att fynda ännu en tub med solkräm. Denna gång för 70 %. Sist var det 50 %.
Vi har använt oss av La roche - Posay och dom fungerar kanon. Nu kommer den att sättas på prov. Svenska sommaren och solen är ju inte den samma som i Thailand =) Men vi har valt att bara köpa med ett litet förråd och sedan fylla på när vi väl är där. Orka släpa på hur mycket somhelst ;-)
 
Min älskade var på jakt efter linnebyxor. Helt fel årstid för det men han hittade ett par. Tyvärr var dom för korta i benen. Så istället blev det ett par nya jeans. Så kvällen spenderas med att leta byxor på nätet ;-) Har han tur hinner dom komma innan torsdag...
 
Jag lyckades att hitta bikinin jag tittat på hos H&Ms webshop. Äntligen har jag ett litet lager med mig och slipper jaga en ny. Dom har säkert några i den lilla minimarket som ligger på hotellområdet. Så vem vet det kanske blir fler ;-)
 
 
Tänkte ge er en lista på vad vi valde att köpa till vårt reseapotek!
 
* Vätskeersättning (tex resorb)
* Panodil eller annan värktablett
* Flytande ipren (till barnen)
* Imodium
* Sårtvätt (tex alsolsprit)
* Plåster/sårkompress
* Mygga
* Solsift för läpparna
 
Sen kan man självklart köpa med åksjuketabletter och allergitabletter med antihistamin i. Det sistanämda är för att lindra vid klåda.
Man kan även köpa med tabletter mot förstoppning men det valde vi bort. Kändes som vi köpte halva apoteket ändå ;-)
 
Skulle uppskatta om ni kommer på något annat som kan vara bra att ha med sig. Tidigare när jag rest långt bort i världen har jag haft föräldrar som tänkt på sådana saker ;-) Men enligt mamma var vi bra förberedda!
 
==============================================
 
Nu sover barnen här hemma och vi ska ta och äta lite sushi. Vi har en intelaganågonmathemmadag. Barnen åt lunch hos mormor och vi åt en god bufè på stan ;-) Är det myshelg så är det!
Till efterrätt står en äpplepaj och svalnar på spisen. Till det ska jag ha en latte. Vi fick rycket när vi kom hem och gjorde om lite i köket. Så nu är det lätt att både göra kaffe och latte!
 

Uppladdade!

 
Morgonen visdomsord!
 
Vi har startat morgonen med party i Melles rum. Musik på hög nivå och dans! Har natten bjudit på halvdålig sömn för man gör det bästa man kan för att vakna till liv ;-)
 
Blev inget bloggande igår då det bjöds på jobb hela dagen. 9-18 med fullspäckat schema. Sedan hem för att äta och avsluta kvällen med hockey. Kan varit bland dom bästa matcherna jag sett detta år! Helt otroligt, första perioden var helt galen =D Vi kunde knappt sitta still i soffan ;-)
Nu är det bara att ladda för söndagen. Undra hur den kommer att bli??!!
 
Denna dag bjuder på en tur till stan. Barnen lämnar vi av hos mamma. Vi har en del att styra med inför resan och det kommer gå snabbare och smidigare utan dom. Och dom väljer hellre att busa hos mormor än att hänga på stan ;-)
Planen för dagen var annars att umgås med fina vänner. Men då sjukdom råder håller vi oss borta. Våga vägra bli sjuk nu! Är det någon gång vi skulle bli det så är det självklart nu ;-) Men vi ska nog hinna med att se dom innan torsdag!
 
Ska nu ta mig en dusch innan vi far iväg. Ser fram emot lite ensamtid med min kära ♥ Bara som en sådan sak som en fika i lugn och ro ;-)
 

7 dagar kvar!!!



Om en vecka kommer det packas och bockas av både en och två gånger ;)
Jag längtar efter att fly snö och minusgrader. Men kommer sakna familj och vänner. Framförallt händelser som vi missar! Men vi firar tredubbelt när vi kommer hem :)

En kväll på jobbet är vad som väntar mig. Torsdag är alltid en intensiv dag och jag har en del på min lista. Tror timmarna springer iväg - som alltid ;)

Imorgon är det helg igen. Härliga helg!!

KRAM

19.15



Ligger under min sköna filt och ser hockeyn. Kanske inte den bästa starten men det är ca 50 min kvar att spela. Allt kan ju hända ;)

Barnen har somnat efter bad och hemmagjorda hamburgare. Lite skönt då det är första slutspelsmatchen. Hoppas Milles söta andetag ger tur!!?? Han ligger så sött här brevid i soffan och sussar :)

Nu håller vi tummarna så då dom vitnar ;)

Jag matchar havet!

Nya naglar och ny metod. Lite ovant men ett helt ok resultat. Kan ändå inte låta bli att känna mig otrogen. Är ju alltid min Emma som gör dom.

Den här gången satte sjukdom käppar i hjulet och jag var i stort behov att få mina naglar fixade. Men nästa gång är jag tillbaka hos min Emma :)



Valde en härlig turkos färg med massor av glitter. Jag kommer ha samma färg som havet ;) Om en vecka är vi nästan där!


Ett steg närmare..

Vi börjar att räkna ner dagarna här hemma. Kylan som åter tagit ett grep om oss gör att vi bara längtar mer. Kan inte dessa sista dagar går snabbt!!??
 
Imorgon är det redan onsdag. För mig försvinner alltid måndagar. Dom hinner jag knappt att reflektera över. Idag var det ett kortpass på jobbet. Slutade 12 och hann med att handla lite innan jag gick hem. Blev kanske inte så lite handlat, närmare 1200 =) Men nu finns nog allt och lite till hemma.
 
Hemmet har blivit städat. Både dammat, torkat av, dammsugit och torkat golven. Luktar så fräscht här hemma. Ska bara slänga på en maskin med tvätt och sen får jag nog säga att jag är nöjd =)
Är en härlig känsla som har infunnit sig nu. När man gnott och fixat och kan med gott samvete lägga upp fötterna i soffan.
Precis som löpturer är städning lite terapi. Jag får tänka fritt och tanka ny energi. Just där och då är det bara jag. Lite konstigt kanske =)
 
När mannen kommer hem blir det en liten kaffe innan vi börjar med middagen. Ikväll ska jag iväg och få mina naglar fixade. Jag tror nog att jag aldrig varit i så stort behov av det som idag ;-)
 

Gårdagen!

Måndag igen! Dagen har försvunnit i ett naffs. Fattar inte vart timmarna tar vägen =)
 
Söndagen försvann även denn. Efter sim var det kalas för Melle. Jag och Mille fördrev tiden med att fixa lite ärenden.
När kalaset var slut åkte vi hem till grabbarnas faster och tittade på hennes nya lägenhet. En mysig liten etta, nära till allt. Där var även farmor och blivande man. Så det blev både fika och en jäkla massa bus. Härligt med två grabbar som vet precis hur man ska retas. Det är inget jag rekomenderar att man ska göra i en etta ;-)
 
Gårdagens kille som var redo att åka på kalas. Han var så glad när han kom därifrån =)
 
Helgen blev sådär skön som jag hade hoppats på. Den spenderades ihop med vänner och familj. Vi både njöt av solen och den friska luften. Även om sovmornar uteblev tankade jag ändå energi =)
 
Nu är jag redo och åka på sim med Melle. Kommer stupa i sängen ikväll men imorgon är en kort dag på jobbet. Så snart är det fredag igen ;-)
 

Kalasdags!

Snart åker Melle på kalas till en dagiskompis. Han är helt lyrisk över att få åka dit =)
 
I veckan handlades en födelsedagspresent. Högst upp på listan stod lego. Självklart köper vi det då. Så nu kommer det att byggas racerbilar hemma hos Melles kompis =)
 
 
Jag tycker faktiskt att det är ganska skoj att slå in paket. Många gånger lägger jag ner massor med tid. Olika papper och snören. Skulle vilja ha ett litet kontor där jag kunde ha en liten inslagningsstudio. Massor med olika papper, snören och tillbehör. Drömma går ju alltid ;-)
I detta fall blev det ett ganska enkelt paket men Melle ville piffa till det med en liten nyckelring =)
 
Under tiden som Melle och pappa är borta ska jag och Mille fixa några ärenden. Tror jag kommer ha en trött kille som sällskap ;-) Han simmade själv hela simmet. Ca 20 min har nog gjort hela honom ganska mör ;-) Men han äslakde att simma efter alla bollarna som låg i poolen. Kommer bli skoj att se honom i Thailand!
 
KRAM!
 

På tur i skogen!

 
Igår styrde vi bilen mot Olstorp. Finns fina miljöer häromkring med men en liten tur i bilen är väl alltid fint =)
Vi gick på upptäcksfärd i skogen. Hittade massor av djurbajs som studerades noggrant. Samlade lite kottar. lekte och hade det allmänt skönt. Helgen skulle spenderas tillsammans i lugn och ro =)
Nästa vecka ska vi återvända men då tar vi med oss lunch och fika. Hittade en riktigt skön plats i skogen där det var öppet och fanns grillplats. Det var lä och solen värmde så skönt. Hoppas bara på att den tittar fram nästa helg med ;-)
 
Efter skogen blev det mat. Vi slog till på Pizza hut. Nyöppnat och aldrig testat - någonsin! Barnen skulle ha pannkakor men vi åt supergod pizza och avslutade med mjukglass. Fint som snus!
När vi var klara styrde vi hem till mina föräldrar. Där väntade efterlängtat kaffe för vår del och lek för barnen. Det sistanämda slog dom verkligen till på.
När vi åkte därifrån var det med två flämtande barn som dansat och jagat runt mest hela tiden. Bästa som finns måste vara när mormor jagar en ;-)
Vi såg även till att fixa Skype. Perfekt att ha då vi är på semester. Och nu vet även mamma hur man gör ;-) Då kan vi prata även när pappa inte är hemma =)
Dom som nog tyckte det var mest skoj var ändå grabbarna. Dom blev helt till sig när dom såg mormor och morfar på telefonen.
 
Vi landade sent igår hemma i soffan. Hann med att byta om och mysa ner oss innan Mello satte igång. Självklart var vi tvugna att se. Melle såg nästan alla bidragen innan han ville sova. Trodde aldrig han skule hålla ut =)
Vinnarlåten då, ja vad säger vi om den?! Jag tycker fel låt vann men men. Nu röstade ju inte jag så då får man inte klaga ;-)
 
Snart blir det frukost här hemma innan denna söndag sätter igång. Det är bad och barnkalas på schemat. Tror vi somnar ovaggade även denna kväll ;-)
 

Hörde jag lördag??!!



Solen skiner och vi är på g. Man blir lycklig i hela kroppen. Även om barnen inte jämt är lika på g ;)

Jag och Mille har varit en sväng på jobbet. Vi checkade av läget och hjälpte till med några småsaker. Både bra och mindre bra att bo nära. Men man måste hjälpa till om kollegor har problem.

Nu blir det ut i solen :)

Nu är helg!!



En härlig syn! Färska tulpaner och mat till kvällen. Vi får besök av Mr Mikie och en annan bekant. Var länge sen vi alla sågs så det kommer bli nice :)

Barnen har sagt att det ska vara taco till middag så vi kör på det. Lättast när många ska äta ;) Fick fylla på med lite saker innan jag gick hem. Var först bara tänkt med Mikie som gäst.

Är så glad att denna vecka är över. Sista två dagarna har varit sjukt slitiga. Får erkänna att jag är trött som Lisa. Kan gärna byta till någon annan. Men jag hann med att göra allt. Kan säga att det såg mörkt ut men vi är ett bra gäng på jobbet. Om det handlar om att lägga i en extra växel så gör vi det :)

Nu ska här lagas mat. Hungrig som en varg efter denna dag!!

Trevlig helg på er!!


Mot jobbet!

Har hunnit med att äta lite innan det är dags för en kväll på jobbet. Just nu känner jag bara för att lägga mig i soffan och vila ;-) Men det är som vanligt, när man väl kommer dit så infinner sig energin!
 
Kvällen kommer jag dela med A. Det gör nog att jag ändå ser fram emot denna dag. Är alltid lika roligt, framförallt då vi blir lite trötta. Nivån brukar sjunka ganska rejält då =)
 
Får försöka blogga mer ikväll när jag landar i soffan.
KRAM på er!
 
 
 

Vår!!

Idag är det vår i luften. Hade mer än gärna spenderat hela dagen ute med lekande barn. Fika i solen och bara njuta. Får hoppas det håller i sig till helgen då vi är lediga :)

På tal om vår. Hur fina är inte dessa anteckningsblock som jag köpte igår på jobbet!!?? Dom verkligen skriker VÅR.




Invigde det ena igår när vi började planera för semestern.
På tal om resan. Imorgon skulle vi egentligen ha åkt. Känns surt just nu men det är bara dryga två veckor kvar ;)

Dags att jobba igen.
Ha en fin tisdag :)

Älskade morgonkaffe!

Om kaffet ger en ett hjärta betyder det då att kaffet älskar mig lika mycket som jag älskar kaffet??!! ;-)
 
Kan det bli en dålig dag när denna syn uppenbarar sig i kaffekoppen?! Jag har väldigt svårt att tro det =D
Min magkänsla säger att det här kommer bli en FAB dag. Vet inte varför, kanske är det solen eller meddelandet som vår chef skrev igår. I vilket fall känns det som inget kan gå fel!
 
Har en kväll på jobbet framför mig. Börjar dagen till ära efter lunch. Så det blir en lite kortare dag. Ska hinna med några saker innan jag börjar. Bla att skicka en Traderavinst. Sålde en massor av Milles gamla kläder. Mycket är så lite använt, då känns det så dumt att slänga det.
Sist men inte minst så ska kyl och skåpen fyllas på. Det är skönt att få det gjort redan nu. För snart är det ju fredag igen ;-)
 

Dags för nr 2

God dagens på er!
 
I rasande tempo har denna jobbdag gått. Hann med massor och när man har den känslan flyter man fram. Kollegor som piggar upp är nog nyckeln till denna lyckade dag =)
 
Här hemma förbereder vi nu middagen. Eller mannen gör sin agoda köttfärssås medan jag surfar runt lite ;-)
Efter maten väntar ett besök på vaccinationscentrum. Det är dags att ta andra sprutan inför resan. Tänk att vi hade planerat att åka på onsdag. Fatta hur stissig jag hade varit nu om det varit så ;-) Är ju tur att jag har ca tre veckor kvar att fixa allt på.
Måste sätta mig ikväll när vi kommit hem och börja anteckna allt som ska med. Är ju inte bara kläder utan även ett reseapotek. Tänkte om man försökte att hålla lite koll på vad som ska tas med så blir det inte så kaotiskt!? Återstår att se... =)
 
Är så roligt att höra grabbarna här hemma prata om hur dom ska åka flyg till Thailand. Men först ska dom ju åka tåg och då ska dom sitta högst upp vid fönstret =) Kan inget annat än le åt dom. Får dock se hur själva resandet med humle och dumle går sen ;-)
 
Blir min uppgift att duka. Sen far vi iväg och håller tummarna för att grabbarna är lika duktiga som sist vi tog spruta!
 

En kärlekstapet!

Såg precis att Ellos börjat att sälja tapeter. Eller det kanske dom gjort länge?? Jag är sällan inne på deras hemsida men ikväll upptäckte jag den nyheten =)
 
Hittade en superfin fondtapet som även min kära tyckte om. Vi pratade lite om vart den skulle sitta och kom fram till ett ställe. Skulle vara så skoj och göra om lite. Vi har ju kommit fram till att köket står näst på tur ;-)
Det som talar emot tapeten är väl priset. Över 1000 kr! Men om man gillar något så slår man ju till....
 
 
 Texten som står på är följande:

" To the love of my life I always knew that I would meet you and that we should be together forever you give me happiness in my life our love grows stronger and stronger every day i know we belong together & always will be together you give me joy, passion and strenght & love me no matter what happens every day that i am with you is a beautiful day love is a miracle without borders to cross you are mine and i am yours the love we give each other is honest and true it is a love story that never ends yours forever"
 
Fanns så många fina tapeter att jag nästan skulle kunna göra om hela hemmet =) Men jag får tygla mig lite. Är faktiskt ganska nöjd med våra väggar. Kanske är lille Mille som skulle få sig en liten fondvägg!?

*******************************************************************************
Har nu tagit kväll. Nyduschad och redo för att signa ut.
Jobbhelgen gick snabbt, lite för snabbt kanske...Hade gärna velat att hinna med det sista innan jag gick hem men tiden räckte verkligen inte till. Som tur är öpnnar jag imorgon och kan då ta tag i det sista fixet =)
 
Ha en trevlig kväll. Imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter!
 
 

Den bästa dagen!

Jag försöker alltid att göra IDAG till den bästa dagen! Gårdagen kan ha varit skit men vad gör det när man har chansen att vända på pannkakan ;-)
 
Barnen sover och vi tittar på Pluras kök. Varvar ner efter en hettsig arbetsdag och trevlig kväll hos Fam Lööke. Det sistanämnda fick dagen att gå fortare. Ville bara nå mitt mål, varva ner hos fina vänner!
 
Mannen hade redan tagit barnen dit innan hockeyn började. Så när jag kom dit var det full rulle. Fick mig en kopp kaffe och tog där och då kväll. Sofie kom efter en stund från sitt jobb och med sig hade hon mat. Vilken lyx kväll det blev. Hämtmat och det bästa sällskapet man kan tänka sig. Och sen alla skratt, dom är nog bäst av allt =D
 
Imorgon är det jobb igen. En fullspäckad dag som jag ska försöka att lösa på bästa sätt. Utmaningar är ju alltid lite trevliga ;-) Men att jag fick det sista gjort innan jag gick hem kändes bra. Gäller bara att tänka på att man har en liten eldgaffel i baken ;-)
 
Blir kanske inte så mycket bloggande en sådan här jobbhelg. Ska försöka att bättra mig tills imorgon =)
Ha nu en trevlig lördagskväll!
 

MARS!

Februari är redan över. Korta månaden gick otroligt fort och nu är marsmånad redan här =D Som jag längtat efter mars. Semestern är "bara" tre veckor bort!
 
Hinkar kaffe här hemma och försöker vakna till. Idag känner jag mer av tröttheten från gårdagen. Men det är bara att bita ihop. Har en hel helg på jobbet framför mig. Kl 18.01 nästa fredag är jag ledig igen. Åtta dagar på raken är segt, framför allt när man bara jobbat en av dom ;-)
Skönt att slippa att lämna barn på dagis innan jag börjar vid lunch. Då får vi åka ca en timme innan jag börjar. Så arbetsdagen känns ju lite längre än vad den egentligen är =) Idag kan hela familjen mysa hemma innan jag beger mig iväg. Kanske även är det som gör att jag har lite svårt att vakna till ;-)
_________________________________________________________________
 
Gårdagskvällen var riktigt trevlig. Barnen fick paket, Melle en stor Lego hellikopter. Brorsan fick en bil med släp. Tyvärr kan Melle bli lite tråkig, för han sura ihop för inte han också fick en bil. Men efter en massa bus efter mat och fika blev han glad. Så när han skulle sova ville han att pappa och han skulle bygga lego nästa dag =)
 
Avskyr att mina barn ibland kan upplevas otacksamma. Är verkligen inte på det sättet vi uppfostrat dom. Samtidigt vet jag att det inte jämt beror på det heller. Leksaker är roligare framför kläder. Men ibland är det även deras humör/trots som visar sig. För jag vet att dom gillar sakerna dom får. Sen är dom bröder och kommer nog alltid bråka över leksaker ;-)
 
Tar mig en kopp kaffe till och slappar lite mer innan jag tar mig i kragen =)
Trevlig helg på er!