Blondare & kortare!

Rolig kväll vi hade här hemma igår. Jag, pappa och Mille somnade i soffan 20.30 ;-) Snacka om trött familj!
 
Frisörbesöket gick ritkigt bra. Har hittat en bra ersättare till Maria. Får erkänna att det var lite kul att gå till någon ny. Blir lite nya infallsvinklar och tankar. Är så nöjd att jag bokade in grabbarna för klippning på lördag. Jag är inte den enda som är/var långhårig ;-)
 
 
Klippte av ca 1 dm på håret. Så hemskt slitet det var. Skäms nästan när jag haft det utsläppt för man har sett hur torra topparna varit. Valde att lägga i lite ljusare slingor för att få en mer solblekt känsla. Blev verkligen så nöjd med både längd och färg!
 
En mycket trött mamma i soffan. Här syns färgen lite bättre =)
 
Tog en fika hos mina föräldrar innan besöket hos frisören. Njöt i nästan en timme i solen, blev dock ganska varm ;-)
Fick en sak av mamma som jag ska visa er sen. Sjalen som jag bad henne stiocka för några veckor sedan var redan klar. Kunde inte bli mer nöjd med den =D Tack snälla lilla mamma!!
Är så glad att jag har en sådan händig mamma som gillar att sticka och sy. Vi barn har fått tagit mycket del av det genom åren. Både som små och nu som vuxna. Grabbarna älskar sina Pippitröjor som hon stickade till dom i julklapp =)
 
Nu ska vi snart äta lite. Vi är alla trötta efter en lång dag på jobb och dagis. Min dag har varit mindre skoj =/ Men allt det är glömt efter dagens utvecklingssamtal om Mille på dagis. Tänka sig vilken stor och duktig kille vi fått. Fanns bara bra saker och säga om honom. Nja, humöret var väl lite svajigt ibland...undra vem han fått det ifrån ;-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback