SKÅL!

En gammal bild men samma goda innehåll ;-)
 
Så skönt att få landa i soffan efter middagen. Jag styrde udan disken, fyllde på glaset och nu sitter jag här i soffan. Andas ut och tackar högre makter för att denna dag ÄNTLIGEN är slut!
 
Morgonen började med kylhaveri. Mindre skoj då vi inte direkt har plats för massor med kylvaror. Det lilla plats vi hade över blev snabbt full av ostar, korvar och chark.
Hela planen för dagen fick kastas om. Istället för att spegla om allt kött fick jag plocka kylvaror och ta tempraturer. Men när man har bra kollegor vid sin sida går det ganska bra ändå =)
Lagom till eftermiddagen dök vår räddning upp och lagom när kl slog 18 var han klar. Blev något sen från jobbet men nöjd över vad vi åstadkommit under dagen!
 
Dagens rast blev en drickyoggi på lagret medans jag jobbade. Så maten smakade underbart när jag kom hem. Fläskfilegryta med ädelost. Älskar ostar av alla dess slag, speciellt dom som luktar mycket ;-) Som tur är finns det några kvar till kvällen. Kanske måste öpnna en flaska till men vad gör det när man är ledig imorgon :D
 
 

Kommentarer
Johanna N säger:

ååh du kan ju inte skriva ut sådär goda maträtter utan att ge oss receptet ju! ;)

Svar: Ha ha vad gullig du är =)Självklart ska du få det. Är ganska enkelt recept och kan nog varieras efter smak. Lägger upp det på bloggen!
Lisa & Christian Rudqvist

2013-05-27 | 14:16:02
Bloggadress: http://svartrandig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback