Home alone

Barnen sover sen länge och här sitter jag själv i soffan. Maken är i nya lägenheten och styr. 
Idag kom det leverans av vitvaror, vinkyl och lite annat smått och gott. Alla golv är redan klara så nu är målningen påbörjad också =)
 
Det är fortfarande mycket jobb kvar men det känns verkligen som vi är igång nu. Vill verkligen bara börja få iordning så jag kan börja flytta saker ;-) Det är även något som jag ska ta tag i helgen - packa. Måste även rensa ur samtidigt. Finns nog en del som kan slängas =)
 
 
Vet att bloggandet varit dåligt dom senaste dagarna men jag känner att det får läggas lite åt sidan. Har varit med simskola med Melle, hockey, jour på jobbet och mathandling. Och mitt i allt detta som man även umgås som familj. Finna tid för barn och oss vuxna och ibland känns det som man kommer hem, lagar mat, badar barn, nattar barn och sedan somnar man på två röda =)
Livet är ibland långt ifrån lyxigt men jag trivs ändå. Och om en månad kommer jag trivas ännu bättre då vi landat i nya hemmet och släppt denna lägenhet!
 
Imorgon ska jag i allafall tanka kraft. Inbokad lunch med min fina kollega =D Sedan hon bytte kontor har min arbetsvardag blivit liiite gråare. Men som tur är kan man träffas och luncha ibland ;-)
 
 
Nu ska jag ta mig en glass och sedan blir det nog sängen för min del. Helt slut i huvudet efter den här dagen. Håller bara tummarna att maken inte dröjer alltför länge...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback