6 dollar milkshake

Febern kom aldrig riktigt tillbaka på Mille och han har varit pigg hela dagen. Yippie för det =) Så när älsklingen slippt sig på eftermiddagen möttes vi upp för en bit mat =)

Vi styrde mot Allstars, lite american fast food till bra pris. Blev stor flötig hamburgare och  stans godaste milkshake. Melle lade beslag på min så det blev att beställa in två nya. Den lilla herren satte nämligen i sig den på nolltid =)
Mille var lite trist och somnade strax innan vi anlände. Men han sov så gott i vagnen. Så vi valde att äta i lugn och ro. Tro det eller ej men ca en timme senare fick vi väcka honom. Då åt han lite pommes och drack äpplejucie.
Hans matvägran börjar sakta att gå över men välling är fortfarande totaldissad. Lite jobbigt med tanke på att det tillhör kvällsrutinen. Han får den i sin säng, dricker upp och sedan somnar han. Nu är det mycket svårare att somna om inte pappa finns nära. Är bara att sova i vagnen som funkar om han inte är det ;-)


En nyklippt pappa får en klapp av Melle. Där ser ni också den mumsiga shaken ;-)

BusMelle =)

Sedan får pappa en förlåt puss!

Dagens osminkade mamma med en ätande Mille. Nej han är inte sur, bara minen han fick till när han åt ;-)

Här laddar jag nu batterierna i soffan för en jobbdag. Barnen sover och mannen ska spela tvspel. Det är en fredagskväll det ;-) För mig är det avkopplande och påminner mig om tiden innan vi hade barn. Då var det gamenights nästan varje kväll. Nu hinner inte grabbarna att spela lika mycket.

Önskar er en fin start på helgen!
KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback