Satans otur!

Natten bjöd på ännu en natt med kass sömn. Redan vid 5.30 var det bara att kliva upp med Mille. Han ville INTE sova, så har det sett ut nästan varje dag den här veckan.
Tröttheten har blivit total och jag känner att orken knappt räcker till. Skulle nog lätt kunna sova i 12 timmar. Känner att jag behöver massor med sömn för att ladda om. För att orka med dom kommande två veckorna på jobbet som bjuder på över 45 tim/v.

Igår kväll var Mille riktigt ledsen flera gånger. Han vaknade och skrek men samtidigt var han inte vaken. Flera gånger fick vi söva om en ledsen Mille och tillslut somnade han in ett par timmar.
På morgonen fick jag nog och ringde 1177. Hade inte räknat med att få en tid. Man måste ju närmare ligga inför döden för att få komma dit. Men 10.15 infann vi oss, jag och charmtrollet. Ja han visade inga tecken på att vara sjuk. Han sprang runt och var glad. Hälsade på alla omkring honom. Mille försökte få en herre brevid oss att läsa en bok =) Tyvärr var jag en tråkig mamma och satte stopp för det. Hur lätt är det att förklara för en 17 månaders kille att alla inte är lika pigga som han?! Han charmade både sjuklingar och läkaren. Hon berömde honom för att han var så duktig. Inte ett skrik eller tår fällde han. Var jag den sista att tro =)
Det visade sig i allafall att lillkillen har öroninflamation. Ena örat är väldigt rött, så nu blir det pencillin i fem dagar. Hoppas på att det blir en natt med liite bättre sömn inatt!?

Dagens kalas hos min bror och sambo får ställas in för grabbarnas del. Blir jag som åker istället men det är helt ok. Grabbarna kan vi inte med oss dit. Även Melle är lite snorig men vem är inte det nu förtiden?!
Kvällens fest får också skjutas på. Dit kan vi inte ta med oss sjuklingar. Tror inte heller Mille orkar vara vaken särskillt sent med tanke på hur tidigt han gick upp =)
Har i allafall fått honom att sova lite nu. Han var allt bra matt när jag satte honom i bilen förut. Han sv tom från bilen in till sängen =)

Ska nu ta mig en dusch. Blev helt genomsvett när jag bar Mille till och från bilen. Någon hade nämligen tagit av sig skorna under färden till sjukan =)

Vad bjuder er lördag på bloggisar?? Något särskillt skoj =)
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback