Julen 2008

Den försvann lika snabbt som den kom.
2008 års jul blev den "sista" julen som den har sett ut dom senaste 5 åren. Har varje jul varit jag och Christian men nästa blir det en ny liten krabat som kommer att vara med. Som jag sagt tidigare, det är bara början på något nytt och spännande.

Denna julafton var även min sista dag på jobbet, så nu är jag ledig i minst 11 månader. Tror att det kommer bli mer men skulle vara skönt att dra igång och jobba lite lätt till nästa höst. Vi får helt se hur Pyret är, om det är en lättskött unge eller en liten illbatting.

Efter jobbet bar det av hem till mina kära föräldrar. Dom senaste 2 åren har vi firat julafton hos Christians föräldrar men i år skulle hela klanen samlas hemma hos mamma och Jocke för att fira.
Christian smet dit redan innan mig, av någon anledning måste karln se Kalles jul...??!! fråga mig inte varför men han håller hårt på det.
Kom dit vid halv 4 hungrig som en varg. Då var det full fart på min systers barn och hennes karl. Ja han drack GT *hih*
Så vid halv 5 fick jag mat, var då som brorsans familj dök upp. Och vilket gott julbord det var, räcker med att äta ett när det är så gott.

Något som hände i år som inte hänt dom senaste 20 åren i mitt liv var att tomten kom.

Hoho, finns det några snälla barn här??

Stackars småbarn som började gråta, tomten måste vewrkligen se förfärlig ut i deras ögon men ju mer klappar man fick desto roligare blev det. Dom tinade verkligen upp dom små ljusen. Slutade med att tomten tillochmed fick kramar. Nästa år ska vi ha tomte med...kommer nog att fira hemma i den lugna lilla vrån då. Det är så vi har sagt i allafall.

På juldagen bar det av hem till Christians pappa och Lena, mycket trevligt där med. Byttes klappar och åts julmat, alltid trevligt. Var tyvärr ganska så trött men jag höll god min, när ryggen värker och ögonlocken känns som om dom hänger vid knäna är det jobbigt.

Annandagen blev det stan....REA!!!!! Och i år var det verkligen rea. Brukar ju annars vara så att det bara är 20-30% men i år var det mycket 50% tycker jag. Blev en hel del fynd faktiskt.
Gick verkligen lös i min favoritbutik...sen jag blev med barn av någon konstig anledning...Gina Tricot. Var 50% i halva butiken ungefär, så jag köpte 2 stickade tröjor, 2 st toppar, 1 skjortklänning. Kunde ha blivit mer men kände att det fick räcka. Tyvärr så fick min stackars älskling stå 40 min i kö medans jag sprang runt och letade i hyllor och på klädställningar. Kan bara säga att jag älskar dig Pysen, du är så underbar som alltid ställer upp *Puss*
Hittade även 2 st andra tröjor på Stadium, 2 st toppar och en stickad kofta på Bik Bok. Känner att jag har så jag klarar mig nu =)

I julklapp så fick jag ju min underbara morgonrock av Christian och ett par fina guldörhängen som det står Beauty på. TACK TACK TACK älskligen, blev såååå glad.
Av mig så fick han ju också en morgonrock, så nu sitter vi på mornarna och äter frukost i våra rockar.
Alla andra julklappar som vi och Pyret fått säger vi bara TACK TACK TACK, ni är alla så snälla och underbara.

God jul och Gott nytt år//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback