Arbete för hela slanten

Kan inte klaga på att veckorna går sakta. Dom springer verkligen förbi. Snabbare än vanligt...
 
Just nu gör jag inte så mycket annat än jobbar. Det är precis det här jag hatar med mitt jobb. Kör just nu BC och jag kan verkligen inte gå hem när jag ska. Utan nästintill varje dag är jag kvar och jobbar för att det behövs. Men det räcker inte till. Skulle behöva vara där 12 timmar varje dag för att komma ifatt med allt.
 
Att jobba i uppförsbacke är bland det värsta som finns. Det som är jobbigast är nog att jag aldrig lyckas se krönet. Hinner jag jobba undan lite så lyckas det alltid byggas upp ännu mer som behövs göras.
Jag sliter och ger 110 % när jag är på jobbet. Det är bara trist att jag aldrig kan känna mig helt nöjd med det jag gör. Kraven som jag ställer är nog för höga men att dra runt en butik själv går inte =/
Mitt uppdrag denna vecka är att göra ett så bra avslut som möjligt på fredag. Sen får dom som jobbar helg runda av det på bästa sätt. Förra helgen blev ett misslyckande så nu håller jag alla tummar för att nästa måndag blir bättre =)
 
När jag inte jobbar är jag självklart hemma med familjen. Försöker att peta i mig lite mat men matlusten lyser med sin frånvaro. Tror det är all stress som gör det. Behöver nog helg utan planer för att varva ner. Det här mår kroppen verkligen inte bra av!
Ja så nu är livet nog alltmer än glamouröst =) Det är jobb och familj för hela slanten.
Men för denna lön ska jag verkligen unna mig något fint ;-)
 
Ha det bra bloggisar!
 
 
 

I stekande hetta

Gårdagen blev så lyckad! Vem bryr sig om att man kände sig som ett djur på savannen när barnen hade skoj =)
Tempen visade 28 grader och sol från en klarblå himmel. Vind var inget som existerade, en liten pust kunde man känna på bron över ån. Under eftermiddagen blev det soldis, var ingen klagade ;-)
 
 
Melle såg jag knappt röken av. Han körde bil och efter det buss, efter det lastbil och sedan bil osv. Han befann sig i himmelriket och som förälder klagar man inte. Jag njöt av att veta hur skoj han tyckte det var =)
 
Fanns lagom mycket att göra. Visst det är bra med massor av olika attraktioner men här fanns det ca 10 st. Några av dom "kostade" andra var gratis. Utöver det fanns det hoppborg, hinderbana och en lekpark.
Vi betalade 300 kr för varje barn, i det fick man ett "åkband". Tror det var fem gratis åk MEN Melle åkte som sagt lådbil i två timmar men vi gjorde bara av med tre åk. Så med andra ord behövde man inte köpa fler.
 
Lådbilslandet finns på flera ställen men vi valde att åka till det utanför Södertälje. Synd att det inte finns något närmare för då hade vi haft klippkort ;-)
Det som ändå var bäst var all personal. Finns inget ställe som jag besökt där man varit så trevlig och snäll mot alla barn. Dom peppade och hejade på barnen. Hjälpte dom med ett leende när dom kört fast och tröstade när det behövdes. Och allt detta från killar och tjejer som var unga, kanske mellan 18-25. Det är inte vanligt men jobbar man på ett ställe där barnen bestämmer så är det bara att rätta sig efter det ;-)
 
Två av mina sötnosar...
 
Tackar våra kära vänner för en perfekt dag. Är alltid lika skoj att hitta på saker med folk som man trivs så bra med =)
 
Nu blir det lite middag här hemma innan det är dags att ladda för en ny arbetsvecka. Bävar en hel del inför den men det är bara att bita ihop =)
 
På återseende!
 
 

Mot lådbilslandet!

Första jobbveckan är över och jag överlevde ;-) Hade inte trott något annat men nu gick dagarna så snabbt. Hann aldrig riktigt med att reflektera över dom. Och så helt plötsligt var det fredag =D
 
Idag ska vi till Lådbilslandet med Fam Lööke. Det är en bit med bilen men vad gör det. Tror barnen kommer tycka att det är riktigt kul. Billigt inträde och det mesta ingår. Får ge ett betyg när vi kommer hem sen =)
 
 
Paddorna är laddade och leendena är på. Så nu kör vi!
 
Ha en skön och fin lördag. Den ser ut att bli het i...
 
 
 
 

.....

Ja jag lever och har inte lagt ner bloggen ;)

Njöt det sista av min semester ihop med familj och vänner.
Kryssningen för mamma blev så lyckad! Hoppas inte att det var sista gången som jag efterfestade med min familj ;)
Har umgåtts och grillat med våra fina vänner. Underbarare människor får man leta med lykta efter.
Firats lite har jag också. Senast ut var hos svärmor och man. I lördags sken solen så jag och barnen lekte loss i deras pool. Mille blev helt till sig i vattnet. Hade inte väntat mig det från honom :)

Nu är jag tillbaka och jobbar. Mycket att göra och röja upp. Börjar semestern med att ligga efter - ingen hit. Avskyr att behöva göra andras jobb bara för att man skiter i att göra det man ska. Men jag ska nog få ordning på det med ;) Får ju fin hjälp av mina kollegor!

Nej nu är det jobb som gäller och efter det blir det mormor på begäran av grabbarna. Dom behöver nog sin dos för denna vecka :)

Ha en skön onsdag!

KryssningIdag är det inte vilken dag somhelst. Min mamma fyller 60 och det firas med kryssning till Åland. Alla barn och barnbarn, så blir ett gäng ;)

Kommer att ha en FAB kväll med familjen och hör av mig när vi kommit hem!

Kram

Glada dagar!

Här på bloggen har det ekat tomt. Men jag har verkligen tagit semester och det har varit skönt. Sommaren har parkerat här och jag har sett till att ta tillvara på den :)

Idag är det ändå min födelsedag och den firar jag med familj och vänner. Vill ha det litet idag. Mina föräldrar och Fam Lööke, resten av er tar jag under helgen ;) Men jag vill bara vara och ha lugnet omkring mig hela tiden :)Ser tillbaka på dom senaste dagarna med så mycket glädje. Lördagen i Örebro med mamma. Mys med min kära familj. Linnea som äntligen kommit till oss i onsdags kväll. Helt sjukt att vi i måndagskväll var på besök hos Ramona och Mencken. Pratade om längtan och nyfikenheten :) Men jag glädjer mig även vid att ha vänner nära. Gårdagen var vi hemma hos Löökes. Barnen badade i poolen och jag njöt av bubbel i solen. Bättre kan man inte ha det på semestern :)

Nu ska jag kalasa lite. Får se hur länge det dröjer tills nästa inlägg ;)

Tre böcker tre dagarSpenderade den soliga onsdagen med att börja läsa en bok. Är nästan bara när jag har semester som jag tar mig tid till det. Jag finner ro i att läsa en bok. Försvinna in i händelserna. En total avkoppling!

Köpte för evigheter sedan köpte jag sen omtalade Femtio nyanser av honom. Föratår varför den är omtalad - modern kärringporr. Men den är så spännande med. Anledningen till att jag inte kunde lägga ner den var inte snusket ;) Igår morse läste jag ut den. Igår lunch köpte jag dom resterande böckerna :)

Mu sitter vi ute medan barnen leker. Andra boken läste jag ut imorse. Som sagt jag jag slukar böcker :)
Innan dagen är slut kommer jag ha läst ut den här. Så nu får vi nog säga att jag tagit lite semester, iallafall här på bloggen ;)

Förbaskade kärringporr....

Den finaste morgonen...
Vi vaknar upp till en vacker morgon. Solen skiner från en klarblå himmel och det doftar sommar. Vet inte varför men det känns som en morgon från min barndom. Sommarloven kändes mycket bättre när jag var liten. Tyckte dom var finare och soligare :)

Vi hade en mysig kväll här igår. Det regnade en del men inte när vi grillade. Så efter maten tände vi massor av ljus och myste med kvällsfika :) Men vid kusten spricker det alltid upp så självklart kom solen fram till slut. Ett perfekt avslut!

Jag och Mille är dom enda vakna. Vi njuter av utsikten och morgon. Balkongdörren är öppen en sval vind fläktar. Gör inget då det är ganska varmt i huset :)
Ska brygga kaffe och sätta mig ute och ta tillvara på denna fina dag!

God morgon!

Färdigpackade

Då är vi redo att åka. På vägen ska vi passa på att handla lite med. Vi räknar med att stanna till fredag. Får helt enkelt se hur vädret är :)

Barnen har fått sina väskor att fylla med lite leksaker. Om det regnar måste dom ha något att sysselsätta sig med ;) Men vi har även med paddorna så dom kan se en film.
Jag hoppas dock på fint väder så vi kan vara ute. Behöver inte vara sol, bara det är uppehåll så är jag nöjd :)

Har packat med en bra bok. Det är riktig semestersyssla - läsa bok :) Ligga och lata sig med något gott att dricka till. Nu längtar jag visst lite mer tills vi åker ;)

Kommer blogga på som vanligt medan vi är borta. Men nu dröjer det tills kvällen innan jag tittar in igen.

Och tack för alla gratulationer här, sms och på FB. Värmer långt in i själ och hjärta ♥

Dags att vända blad!

Nu ska jag sluta vara så hemlighetsfull här på bloggen och berätta vad det är som hänt den senaste tiden =)
 
Tar det från början.
För ca tre veckor sedan blev jag kontaktad av en kvinna från Manpower. Hon frågade lite hur min arbetssituation såg ut för tillfället. Om jag hade kvar mitt jobb och hur jag såg på att byta.
Blev lite ställd då jag inte sökt något jobb på väldigt länge. Men lyssnade på vad hon hade att säga och blev väldigt intresserad av tjänsten.
Visade sig att min nya arbetsgivare själva hade försökt att tillsätta tjänsten men inte lyckats hitta någon med rätt personkemi. Så nu vände dom sig till Manpower för att få lite hjälp. Där hade dom tagit fram några som dom tyckte var intressanta. Är alltså så att min ansökan som jag skickat in för ett helt annat jobb sparats och nu tagits fram. Gissa om jag blev helt förvånad =D
 
Fick två dagar senare komma på en intervju. Klickade så bra med Nina och kände att det gick riktigt bra. Fick även göra ett skrivtest på datorn för att se hur fort jag skrev samtidigt som jag lyssnade på vad hon sa. Det var ett test för att se hur snabbt jag skrev men även om jag kunde lyssna och antecka vad som sades. Ett test i testet ;-)
Efter några dagar ringde hon upp och sa att jag skulle få komma på intervju till företaget. Jag hade imponerat stort, så det var inget tvivel om att även dom måste träffa mig. Fick sedan en tid, förra måndagen =)
 
Kom dit, nervös men gick in och var mig själv. Rak och ärlig, det enda man kan vara. Fick riktigt bra kontakt med dom båda som höll i intervjun. När jag skulle gå frågade dom hur jag kände och jag kunde inget annat än vara ärlig och säga att det kändes riktigt bra. Var faktiskt så det kändes =)
Två dagar senare fick jag göra ett test/prov över nätet. Något jag inte räknat med. Alla som gjort sådana vet hur hemska dom är. Flera olika delar med läsförståelse, multitasking, minnesövningar och påstående över olika saker. Just när det står att det inte finns några rätt eller fel svar gör att man blir knäpp =) Och för att toppa allt gjordes det på tid med!
 
Efter det testet kändes det ganska kört. Gick från att känna mig ganska säker på att få tjänsten till att nå botten. Skulle vara kul att visa smsen som jag och min pappa skickade till varandra. Men han peppade mig och dagen efter ringde min blivande chef och frågade om jag ville ha jobbet =D Vi var då på väg hem från sjukan med Mille. Var nog precis vad jag behövde höra då. Gråten var nära, mycket för att jag fick jobbet men även för dom fina orden jag fick höra. Hur imponerande jag varit och att jag fått riktigt bra poäng på testet =)
 
Nu har det gått några dagar sen jag fick reda på det här. Det har sjunkit in lite och jag längtar som en tok ;-)
Var inne på jobbet idag och berättade för min chef att jag kommer sluta. Känns så sorgligt då det har varit min trygghet i nästan sju år. Men ibland måste man våga göra något helt nytt och testa nya utmaningar. Är precis vad jag kommer att få göra till hösten =)
 
Ska då kanske ta och berätta vad det är jag ska göra och framförallt vart. Berättar ju väldigt lite om mitt jobb här på bloggen. Men jag anser att det är inget som jag behöver skylta med och att mycket är det tystnadsplikt om.
Kommer i september att börja jobba på Folksam. Min nya titel kommer att bli Personskadereglerare. Vet lite vad det handlar om men kommer att få reda på MASSOR mer när jag väl börjar =) Ska bli så himla spännande att göra något som jag inte jobbat helt med tidigare. Kundservice har jag mycket erfarenhet av och det är ju vad det nya jobbet kommer gå ut på. Bara att det kommer ske på ett nytt sätt =)
 
Så om ca två månader säger jag hejdå till helg och kvällsjobb. Är nästan det bästa med hela jobbet ;-)
Ja det var nog allt. Är en stolt person som just nu längtar men även bävar inför hösten. Kommer sakna alla kollegor och kunder men jag kommer vara där och handla. Tur att man bor nära ;-)
 
God kväll och tack för mig!
 
 

Julis första tur!

Började denna sommarmånad med en löptur. Gick emot vad som är skönt och gav mig ut innan middagen. Jag vet att det blir varmt men idag behöver jag kvällen till att packa. Imorgon åker vi ner till kusten och spenderar några dagar där =)
 
Det gick ändå bättre än jag trodde. Försökte att hålla en bra jämn puls och tycker jag lyckades bra. Kollade även pulsen när det gick uppför. Är ganska kul att försöka anpassa farten efter hur man ligger till. Är inte många sek man behöver sakta ner innan det är dags att öka igen =)
 
imorgon hoppas jag att hinna med en tur på morgonen. När vi är nere i huset kommer jag inte att ge mig ut. Då har vi S E M E S T E R ;-) Så inga aktiviteter som kräver att man har flås. Nej då ska vi njuta av allt som är gott med ledighet. Men så fort vi kommer hem ska jag ge mig ut igen!
 
Håll utkik på bloggen här ikväll så ska jag avslöja vad det är som jag länge velat dela med mig av till er! Alla som är vän med mig på FB vet redan men alla ni andra ska nu få reda på vad det är =)
 
Först middag!