Arbete för hela slanten

Kan inte klaga på att veckorna går sakta. Dom springer verkligen förbi. Snabbare än vanligt...
 
Just nu gör jag inte så mycket annat än jobbar. Det är precis det här jag hatar med mitt jobb. Kör just nu BC och jag kan verkligen inte gå hem när jag ska. Utan nästintill varje dag är jag kvar och jobbar för att det behövs. Men det räcker inte till. Skulle behöva vara där 12 timmar varje dag för att komma ifatt med allt.
 
Att jobba i uppförsbacke är bland det värsta som finns. Det som är jobbigast är nog att jag aldrig lyckas se krönet. Hinner jag jobba undan lite så lyckas det alltid byggas upp ännu mer som behövs göras.
Jag sliter och ger 110 % när jag är på jobbet. Det är bara trist att jag aldrig kan känna mig helt nöjd med det jag gör. Kraven som jag ställer är nog för höga men att dra runt en butik själv går inte =/
Mitt uppdrag denna vecka är att göra ett så bra avslut som möjligt på fredag. Sen får dom som jobbar helg runda av det på bästa sätt. Förra helgen blev ett misslyckande så nu håller jag alla tummar för att nästa måndag blir bättre =)
 
När jag inte jobbar är jag självklart hemma med familjen. Försöker att peta i mig lite mat men matlusten lyser med sin frånvaro. Tror det är all stress som gör det. Behöver nog helg utan planer för att varva ner. Det här mår kroppen verkligen inte bra av!
Ja så nu är livet nog alltmer än glamouröst =) Det är jobb och familj för hela slanten.
Men för denna lön ska jag verkligen unna mig något fint ;-)
 
Ha det bra bloggisar!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback