Hallå lördag!

Idag är en väldigt slö dag här i Boda. Huvudvärk och trötthet är vad min dag bestått av. Men nu är det snart dags för lite middagsgäster =D Det hjälper mig nog att glömma allt vad sömn och värk är!
Blev en sen kväll igår. Åkte nog inte från svärfar och Mahnaz förän kl 23. Rekord för Melle som satt och såg Tomas tåget nästa hela kvällen när vi var där. Men en mycket lyckad kväll var det och vi tackar för mat och trevligt sällskap =D

Återkommer senare ikväll med lite bilder!


Sladdlöst!


Cleant, precis så som vi vill ha det!

Vi fick rycket idag och bestämde oss för att sätta upp tvn på väggen. Men vi ville inte ha några kablar som syntes. Så vad gör man då?! Jo man får dra kablarna genom väggen. Måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet. Är först nu jag förstår hur stor plats tvfoten tog upp av tvbänken.

Snart blir det att ta en dusch och fixa till sig lite. Är bjudna på middag hos svärfar och Mahnaz ikväll. Trevligt och se hur dom haft det på sin semesterresa!

Adios!!


Under my skin!

Finns det något så patetiskt som folk som tror dom känner en?! Som vet exakt allt om ens liv men egentligen inte har någon koll?? En sak är säker, försök inte att analysera mig. Känner ni mig inte, då har ni verkligen ingen koll!

Det är få personer som verkligen känner mig, som vet allt om mig. Som vet hur jag fungerar, hur jag tänker och verkligen ÄR. Det är något jag valt själv. Varför ska jag visa en bra och trevlig sida när det är det sista jag får tillbaka?!
Jag kan nog ses som en kylig, iskall, omogen, elak och fördjävlig människa i mångas ögon. Ja det stämmer säkert men jag anser inte att jag behöver vara något annat när det inte skulle uppskattas om jag var trevlig ändå.
Sen några år tillbaka, en kort tid efter min och Christians bröllopsdag bestämde jag mig. Då fick jag så mycket elak skit kastad över mig. Obefogad...och jag tänker inte säga vad som sades. Undrade i det läget om man tog sig tid och tittade på sig själv i spegeln. Synen där hade inte varit mycket trevligare.
Så efter man gjort så kan man inte begära att jag ska vara en någon som visar en övertrevlig och omtänksam sida. Väluppfostrad är jag, inte så jag är otrevlig. Jag är på en nivå då det bjuds på leenden och en trevlig ton men inte mycket mer. Men när man sen fortsätter att bete sig som en fjorts då blir det inte bättre.

Jag har några få riktiga vänner. Dom som jag är mig själv med, där jag är avslappnad, rolig, trevlig, generös och framförallt omtänksam. Jag ställer upp och finns där till 110 %. Finns inget som jag inte skulle göra för dom personerna. Och jag gillar att det bara är ett fåtal som verkligen känner mig. Jag behöver inte en massa löst folk omkring mig för att bli bekräftad. Jag vet vilka som gillar mig och vilka som hatar mig. Och jag kan säga så här, ni som tycker illa om mig...det är ömsesidigt =D

Så sluta nu upp, jag har tröttnat. Det ser bara illa ut för er egen del med den skiten ni håller på med!!


Alltid lika skönt att komma hem!

Idag har jag haft en underbar dag ihop med min hjärtvän Emmelie och Mollie. Vi har ätit lunch, shoppat och fikat. Inget regn ska stoppa oss från att ha en heltrevlig dag.
Kom hem med lite kläder till mig själv och lite till Melle. Allt på rean och för en billig peng. Vad får ni se lite senare för först ska jag mysa med mina grabbar. För hur skönt det än är med att få komma ut och vara utan barn en stund. Lika skönt är det att komma hem igen. Längtar verkligen ihjäl mig när dom inte är med.
Melle vinkade av mig vid dörren när jag gick. Och när jag kom hem var han där och hälsade mig välkommen hem. Alltid lika mysigt =)


En hjärtanslatte med en hjärtevän =)

Visar senare vad jag kom hem med för skoj. Nu blir det mys och bus med mina grabbar!!


Förmiddag & kväll!

På förmiddagen tog vi bilen och åkte till Berg. Där spelade vi minigolf och åt glass. Och eftersom det var fint väder var vi inte ensamma.
Roligt att dom fått nya banor, lite annorlunda men skoj. Tyvärr så vann jag som vanligt inte men vad gör det. Viåt glass efter det och gick en promenad. En riktigt skön början på dagen.
Ikväll så blir det att gå bort till några grannar här och grilla. Vanligt förekommande här men det är skönt med spontana middagar. Inga stora grejer, bara trevligt sällskap med mycket skratt.
Dom vi ska till har två barn så det blir även roligt för Melle. Han lekte riktigt bra med dom förra veckan när vi träffades. Sen har dom en bra tomt med så behöver inte oroa oss för att Melle ska rymma =)

Nu blir det att vila lite innan vi går iväg. Huvudvärken har kommit smygande på eftermiddagen. Måste råda bot på det tills kvällen!


När semestern är slut...

I posten idag kom det, mitt träningskort. 1 år teckande jag, ojoj hur ska det gå?!
Min kropp behöver det. Två täta graviditeter har gjort att den tagit stryk. Det är framförallt ryggen som behöver stärkas upp. Som det är nu så är det jobbigt att lägga Melle ner i sängen. Jag orkar knappt att hålla emot och jag vill inte tappa honom 2 dm rakt ner bara för jag inte orkar. Nej nu blir det ändring på det.
Ska även försöka att jobba upp någon slags kondition. Den försvann i samband med att jag slutade träna på gym förra gången. Skönt att slippa känna att flåset kommer direkt när jag drar barnen upp för en uppförsbacke.
Sen har alltid träningen varit min egentid. Det är då jag rensar mina tankar, laddar batterierna och får en massa energi. Och sen finns det väl ingen skönare känsla än när man tagit ut sig till max och kroppen är sådär skönt trött ;-)

Är bara papprena som ska skrivas på och skickas iväg sen drar jag igång. Håll tummarna för mig att jag orkar ;-)


Vår dag i bilder!

Mörka moln tonar upp sig, ser ut som det blir oväder till natten. Gör inget, bara mysigt.
Ska snart krypa ner i en nybäddad säng, otroligt skönt. Lägger ännu en skön slappardag bakom mig. Mycket skoj men även en dag med allvar. Vissa saker är nog bara svåra att inse. Men sanningen brukar ofta kännas!?

Här är några bilder från dagen. Ha en skön avslutning på den här soliga tisdagen!


Min nya favvo, iste med lemon/lime smak. Bästa isbitarna är frusna hallon.


Mille ska bara sitta upp. Så till middagen idag blev det att låna brorsan stol.

 
Det har myst med gottgott på altanen.


Nöjd mamma efter en härlig dag.


Den avslutades med grillade persikor, vaniljglass och honung på det!

Sweet dreams!!


Dåligt exempel??!!

Hur vi är som föräldrar till våra barn är väldigt inviduellt. Vem som är bra och vem som är dålig är vi snabba att dömma. Men vem är det som avgör vad som är en dålig förälder??
Är det vad som står i böckerna? Är det våra egna värderingar? Eller är det avundsjuka?
Vissa saker är självklara, att slå sitt barn eller tala nedvärderande. Inget sådant är ok för mig. Utan det är mer hur vi uppfostrar dom små.

Jag har själv upplevt hur jag har fått vara det dåliga exemplet. Hur man aldrig skulle göra. Men jag har aldrig nämnts vid namn. Varför vet jag inte, kanske för att det inte hör till saken vem jag är. Eller för att man inte vågar stå för den åsikten?! Jag skulle själv vilja veta. Men att tro att jag är bakom flötet och inte kan läsa mellan raderna är rent ut sagt idiotiskt!

Här är några exempel på vad enligt vissa föräldrar är dåligt att göra mot sitt barn.

* Att använda sig av 5 min metoden.
Ja den här omtalade uppfostringsmetoden är älskade av vissa men hatad av andra. Jag skulle inte själv säga att jag är överförtjust av den men det funkar.
När Melle skulle sluta med välling fick vi ta den till hjälp. Vi väntade kanske max 4 min innan vi gick in till honom och sa godnatt. Så fick vi hålla på i 2 nätter men sen sov han på nätterna utan välling.
Det fick vi sedan en liten känga av för att vi använt oss av. Hur kan man låta sitt barn ligga och gråta?? Ja mitt svar är för att jag är stark, även om det är jobbigt så måste jag orka. Jag vill inte att Melle ska vakna och äta bara för att han är van vid det. Jag vill att han ska sova på nätterna, så han orkar med dagarna.
Sen kan jag säga att det är för att vi även som föräldrar måste få sova. Jag har inte sovit en hel natt sen Melvin föddes. Det är 1 ½ år sedan. Vi har fått sova max 6 timmar i streck och det kan jag räkna på ena handens fingrar.
Så om ni inte varit med om det är det svårt att förstå hur jobbigt det kan vara att aldrig känna sig helt utvilad till 100 %. Jag skulle älska att ha ett barn som sover hela nätterna utan vakna. Men jag klagar inte varje gång barnen sovit dåligt. Det är en del i föräldraskapet och jag tar det gärna! 

* Att ge småbarn öl.
Även där är vi hemska föräldrar som gör det. Och jag står för att Melle får smaka öl. Inga stora mängder men lite. Han verkar inte än ha tagit skada av det men vem vet på sikt?! Är mycket som vi nu inte vet om våra barn tagit skada av. Det är för framtiden att visa.
Men ärligt, hur många föräldrar har inte låtit sina barn smaka öl?? Om dom inte får smaka det då ska vi minsann hålla dom borta från kaffe med. Det är minst lika skadligt för dom små. Men det talas det inget om!

Hur skulle det se ut om jag gav mig på alla föräldrar som inte ser till att deras barn får sova när dom är små. Är viktigt när dom är under ½ år att få sova flera gånger om dagen. Men alla barn gör inte. Men inte ser ni mig peka med handen och tala om hur illa jag tycker det är.
Eller varför man inte är hemma och tar det lugnt när man har en bebis. Dom behöver mycket trygghet och lugn & ro. Inte att jämt vara på språng och borta hela dagarna.
Nej vänjer man sina barn vid sådana levnadsförhållanden så funkar det. Alla barn är olika individer. I sådana här frågor finns det inget rätt och fel. Är vad jag har lärt mig!

Men sitt inte och häng ut andra som dåliga föräldrar. Vem säger att just NI är bra?!
Vi har alla rätt till våra egna åsikter men stå för dom då också! Börja inte att babbla bort er. Och inse att andra kanske ser er som mindre bra föräldrar!

Nu har jag fått avreagera mig lite. Men kom gärna med egna tankar och åsikter, jag kanske är helt ute och cyklar här =)


Sunshine baby

Nu njuter jag till fulla muggar igen. Solen skiner och det är lagom varmt ute, inte för varmt och inte för kallt. Och en lätt vind som svalkar, nice!
Efter lunch idag var vi iväg och storhandlade, massor med gott till veckan =) Så när vi kom hem blev det fika och nu är poolen rengjord. Bara att vänta på att den ska bli uppfylld, sen blir det bad. Var ganska länge sen sist men det gäller att passa på. Väderprognosen för kommande dagar ser inte lika ljus ut.

Dags att svira om till bikini och smörja in Melle innan vi hoppar i poolen och leker =D


Nattbloggning!

Godkväll! Är inte riktigt natt än men snart =)
Älsklingen och Mr Mikie drog precis ner till stan för att hämta ett spel som släpps vid midnatt. Ja det stämmer, i närmare två år har dom väntat. Så nu blir det spela av inatt, tokar!
Själv ska jag snart krypa ner i sängen, seg i huvudet. Har haft huvudvärk tillochfrån hela dagen. Avskr det men det lättade efter en promenad med några grannar. Riktigt trevligt, kollade på Melles framtida dagis. Om vi har tur får han plats till nästa höst men det är värt att vänta på.
Melle har nog aldrig haft så kul på någon promenad. Grannens engelska amstaff Vilja var med. Så söt, gullig och snäll hund. Hon är fortfarande valp, ca 1 år men vilken pli dom har på henne. Men ibland gav hon Melle en puss och nosade lite på Mille =D
Efter promenaden blev det spontangrillning hos oss. Några öl och skratt senare sitter jag nu här. Tvungen att kolla mailen innan jag somnar. Har nu tagit ett beslut och väntar på svar. Inget allvarligt men när semestern är slut börjar allvaret.

Nej nu kryper jag ner i sängen. Bäst att få sömn, vet aldrig hur mycket Mille vill äta på natten. Ibland 1 gång men inatt var det 3 gånger.
Tack för mig och sov så sött!


Regning morgon

Godmorgon. Ser inte ut som om vi får något slut på regnet?! Har regnat konstant här hemma sedan lördag eftermiddag. Är bara styrkan på regnet som ändrats men nu lovar dom sol till eftermiddagen. Får se om det blir så, räcker med uppehåll för min del.
Tanken var att vi skulle fått jord den här veckan men vi får nog skjuta på det. Marken är alldeles för blöt och om en lastbil ska in på tomten kommer den sjunka halvvägs till Kina. Hoppas på att det blir till nästa vecka, då kan vi lägga gräset i mitten/slutet på augusti. Lite senare än vi räknat med.

Idag får det bli IKEA. Vill inte med tanke på allt folk som kommer vara där. Men vi måste lämna tillbaka grinden vi köpte. Den var för liten för trappen, saknades ca 1 dm. Så för tillfället får vi jaga Melle när han börjar klättra =) Fast lite skoj är det allt, han tycker att det är så roligt att bli jagad.
Eftermiddagen bjuder nog på promenad och lek om vädret tillåter. Hoppas verkligen på det. Att sitta inne och bli slö är ingen hit.

Dags att pyssla lite här hemma medans barnen sover.
Enjoy your day!


Buddha & jag

Pappa är iväg på bio med några grabbar från området. Vi tjejer var förbjudna denna gång. Gör mig inget, sitter hellre inne och myser med massor av tända ljus.
Har precis sett klart Marley & jag, riktigt rolig film. Så har ni inte sett den, se den! Kunde inte sluta le när jag tänker på vissa saker i filmen. Så klockrent likt vårat liv och någonstans så känns det som om det skulle ge sig på tusan att det blev så med ;-) Tänker inte säga vad, för då förstör jag handlingen för dom som inte sett den. Men jag hoppas inte på att det blir så. Är MER än nöjd med livet som det är nu.

Melle sover sen länge. Tror även att han blir lite extra slö när det är sådant här väder ute. Så han somnade redan strax efter 19. Hoppas att hans mardrömmar som han verkar ha försvinner?! Värker varje gång i hjärtat som han skriker till i sömnen. Har kommit dom senaste kvällar och nätterna, vet inte vad det beror på. Säkert någon fas men gud så jag avskyr dom!
Mille har hållt mig sällskap sedan älsklingen åkte. Han är på sitt bästa humör. Han skrattar, jollrar och lyser upp den mörka kvällen med sina ögon. Tänk att få vara så välsignad och få två så härliga killar som Milton och Melvin. Är nästan så det måste finnas en gud!?


Jag och Mille busade tidigare under kvällen =)

Är dålig på att visa kort på Mille men inte för att vi inte tar några kort på honom. Kameran går varm varje dag och det blir mycket kort på båda grabbarna. Så nu bjuder jag er på ett par stycken.
Njut av dom och kvällen. Jag tackar för mig och återkommer imorgon!

Förlovning!!

Fick ett underbart mms för en stund sen. Var från en av mina käresta och den visade bilden av dreas förlovningsringar!!
Ingen kan vara så lycklig & glad som jag är just nu =D

Störst av allt ÄR kärleken ♥♥


Lite regn stoppar dom inte!


Pappa och Melle i regnet.

Även om det regnar och blåser så hindrar inte det mina två fina att ge sig ut. Har man en kille med mycket spring i benen är det bara att trotsa det trista vädret och ge sig ut. Finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder ;-)
Jag och Mille håller oss inne. Han sover just nu och jag tvättar och städar undan. Har även fixat med hans kläder, så behöver ni killkläder i storlek 50-62 säg bara till!
Har även plockat undan lite inne i tvättstugan. Skönt att få det lite organiserat där med. Blir lätt att man bara slänger in saker.
Tänkte ta och ge mig ann badrummet nu. Dags för grovrengöring och sen när Mille vaknar blir det dammsugning.


Grått, grått & grått

Regnet det bara öser ner. Men vad gör det!? Ösregn = mysfaktor. Så igår kväll var det massor med tända ljus och mys i soffan.
Idag ser det inte mycket ljusare ut. Blir att tända lampor och ljus tidigt. Fast jag klagar inte, efter en sommar med så mycket värme och sol behöver vi lite regn. Naturen mår bra av det och kroppen får återhämta sig med en massa lugn.

Ska ta tag i lite tvätt sen måste jag städa ur Milles kläder. Storlek 56 och det mesta av 62 åker ner i en kartong. Är 68 som gäller nu. Helt sjukt vad stor ungen är, han växer så det knakar.
Hittade igår två nya bodies billigt till honom. Den ena för halva priset och andra till full pris. Ska även leta lite gamla kläder från Melle och tvätta upp. Så snart har han en komplett garderob igen ;-)

Men nu blir det en latte, båda barnen sover. Så jag passar på att dricka den i lugn och ro =)
Njut av söndagen kära vänner!


LivsnjutareJag dricker ett liiiitet glas vin och äter god mat. Pussar på min man och mina barn. Älskar er ♥
Just nu är livet bra underbart!Lunchtajm

Befinner oss hemma hos mina föräldrar. Mamma steker pannbiffar och Melle är sjukt trött. Han valde att dra upp pappa 04,45 i morse och sedan sova 45 min vid 9. Ja då är det inte undra på om man trött nu. Men än är hans humör på topp men och och snussegosen myser på golvet ibland =)

Efter lunch blir det en liten tripp jag, barnen, mamma och min syster.
Nu blir det snart lite mat, gott!


Time flies by...


I stora gungan igår

Kan inte riktigt komma över hur snabbt tiden har gått. Snart är Mille 3 månader och Melle har gått och blivit stora killen. Hans utveckling tar monsterkliv fram och för varje dag visar han framsteg. Även om inte alla är lika uppskattade ;-)
Han klättrar lätt upp för trappor, inkluderat trappan till övervåningen. Och snabb som en iller är han, 4 trappsteg på 5 sek. Så nu är inte soffan eller vår säng några problem att ta sig upp eller ur i.
Orden börjar han att hitta mer och mer. Igår fick vi två nya ord, Andbiiil och Pippi. Andbiil är brandbil och Pippi tror jag ni alla förstår =) I morse sa han Bebis. Var när han tittade på Teletubbis och såg solen. Själva solen är ju ett bebisansikte.
Han imiterar oss även mycket mer. Med skratt och ljud. I torsdags på Maxi visade han verkligen prov på det. Där gick vi runt och skrattade mellan hyllorna =D


Det skulle vara ganska hög fart fast vi inte satt i bebisgungan.


Så stor och så härlig. Världens bästa Melvin ♥

Som förälder blir man stolt över alla framsteg som barnen gör. Att se Melvin äta själv gör att mitt hjärta slår volter. När han går baklänges blir mitt leende från öra till öra. Det är verkligen underbart med barn! Dom skänker glädje och värme varje stund på dygnet ♥


Sena nätter - sega dagar

Hallå!

Usch vilket undomsliv vi har börjat att leva. Trodde att dom dagarna var över när vi skaffade barn!? Men icke, nu är det säng omkring 02 på nätterna. Men har man trevliga grannar så har man ;-)
Igår hade vi firande av Tessan, vår grannfru. Så det var mat och skoj hemma hos dom. Skönt att bara ha 5 meter hem =D
Melle slog sommarrekord och var vaken till 22 igår. Så vi gick hem och gav honom välling, sen somnade han. Sedan hade vi babywatchers så vi kunde höra om han lät. Men han sov som en stock.
Mille låg i pappas famn och sov. Men även han slog sommarrekord och sov från 23,30 till 05,45. Ingen mat däremellan.

Så idag har vi bara tagit det lugnt. Slappat i soffan och busat på altanen. På eftermiddagen åker nog jag och barnen iväg och leker lite med Sofie och barnen. Skönt att komma ute lite, energin kommer snabbt tillbaka då.
Ska bara dammsuga och tvätta lite först. Sånt som inte kräver massor med ork ;-)

Nu kallar dammsugaren och tvättmaskinen på mig!


Ordning & reda

Då var hyllorna på plats och lite saker har fått komma upp på hyllorna. Saker som stått gömda i lådor och skåp men även nya saker. Det som är kvar nu är att måla skänken i vitt. Får bli nu i dagarna när det verkar bli lite mer vettiga tempraturer och lite monligt. Perfekt väder att måla i!
Hade jag haft ett större kök hade mer av mina burkar fått stå framme. Mycket finare än att gömma dom i lådor. Men nu får jag ta att vi bara har en bra vägg i köket. I nästa hus kanske... ;-)
Äntligen så kommer kokböckerna till ännu mer användning =)

Ikväll är vi bjudna på grill hos grannarna. Blir tre par och två barn, kul för Melle. Han kommer leka och ha så roligt på deras gräsmatta.
Först blir det en dusch och ett bad för Mille.


Lite bilder från semestern

Vi försökte vara duktiga och ta mycket kort på vår lilla resa. Och en del kort blev det. Här har ni några av dom =)


Tuffa pappa och Melle första kvällen. Vårat hotell är den vita byggnaden till vänster i bakgrunden.


Tuffing som gjorde succe på Mando.


Han läste menyn själv =)


Promenad vid vattnet på kvällen.


Milton valde att mysa i vagnen. Gud vad jag har saknat vår gamla vagn. Så lättkörd och smidig!


Kaffepaus på vägen till Malmö.


Buddah är lite förbannad på biet.


Det var spännande att åka tåget till Köpenhamn. Hela tiden skulle han sitta på pappas arm så han kunde se ut.


Sista kvällen åt vi på TGIF - världens bästa familjeresturang. Kritor, pyssel och ballong till alla barnen. Sen att maten var den bästa på länge var bara ett plus ;-)


Jag och Mille sista kvällen.

Det togs lite fler kort men det här var bara några av alla. Längtar redan tillbaka och hoppas att vi kanske kommer iväg till hösten!? Vi får helt enkelt se....

Snart ska vi åka iväg till IKEA och handla några hyllor till köket. Måste även svänga förbi Maxi och handla lite, kylen ekar tom.


Mycket shopping blev det

Är riktigt nöjd med mina köp den här resan. Ett av mina stora måsten var att besöka Lisbeth Dahl butiken. En underbar inredningsbutik där jag kunde köppt allt. Men jag fick lägga band på mig själv. Kom bara hem med några saker. Nästa gång blir det mer ;-)
I klädväg var det kjolar jag var på jakt efter och några hittade jag. Dom var på rean med =D Ett par jeans och lite toppar kom även med hem. Men sen kan man ju inte åka till Köpenhamn och inte komma hem med ett par skor. Så jag köpte två par =) Mycket sköna!!
Barnen fick sig lite kläder med. Tycker Zara har bra utbud och det var där som vi gick lösa. Matchande t-shirtar till killarna. Står det prince på dom måste dom köpas. Dom är ju våra små prinsar.

Här kommer lite av det vi shoppade.

 
Det här plus två ramar och en hårklämma fick jag med mig från Lisbeth Dahl. Örhängena på smyckesstället är även därifrån men en bättre bild kommer när jag inviger dom.

 
 
Kläder till mig och grabbarna.

 
Skooor ;-)

Förutom det så har vi självklart ätit och druckit gott. Så nu är magen god och rund igen ;-)


På hemmaplan!

God kväll!

Nu är vi hemma igen. Haft en underbar semester med min härliga lilla familj. Och jag hade LÄTT kunnat stannat kvar. Lidl finns ju även i Malmö och några tokar borde det finnas till älsklingen med ;-)

Nu har jag packat upp smutstvätt och kläder. Plus allt skoj som vi handlat =D Lovar att visa men första ska jag dra igång en maskin med tvätt och sedan landa lite. Då lovar jag att det även kommer bilder från semestern!


I malmö och njuter. Snart en dusch och sen...

dsc_0092 (MMS)

I malmö och njuter. Snart en dusch och sen mat. Skriver mer ikväll.


Mamma & jag

Vilken dag vi har haft, fullt upp från början till slut. Först nu som jag sitter ner och känner att jag kan helt slappna av. Barnens saker är packade och våra med, bara toalettprylar kvar men dom tar vi imorgonbitti.
Ser verkligen fram emot att komma bort lite. Få slippa allt här hemma, lite lyx ;-)

På eftermiddagen idag var det firande av mig och mamma. Sista firande ut, nu är jag helt färdigfirad. Skönt faktiskt, lite lugn i ett år framöver.
Fick ett presentkort på Handplockat. Så nu ska jag köpa min skänk. Kommer byta ut den jag köpte till vardagsrummet. Den sparar jag till övervåningen. Den nya jag sett kommer passa mycket bättre till den ljusa delen av vardagsrummet. Det är där som matsalsmöblerna står. Ska visa er sen när den är på plats!

Var en mysig dag med kusinträff. Melle lekte och hade riktigt skoj, alltid lika kul att se.
Blev potatissallad, kassler och jordgubbstårta. Så enkelt men SÅ gott. Var vi som gjort tårtan, så jag fick användning av mitt tårtfat jag fick igår. Funkade riktigt bra!


Min underbara mamma ♥


Melle och morfar busade =D


Det är en liten klätterapa vi har. På bara någon vecka har han börjat att klättra upp - & ner i soffan, trappan, stolar, vår säng...ja you name it.

Kan somna med ett leende på läpparna och tacka att jag har en så fin familj. Dom ger mig sann lycka!!


Myyys

Vi har precis sett klart Snabba Cash. Vilken bra film, såg den på bio men älsklingen hade inte sett den. Så när barnen somnat kröp vi upp i soffan och tittade på den ssamtidigt som vi åt den sista pajbiten ;-)

Snart bllir det sängen. Seg efter den här dagen. Tror det är den kvava luften!?
Imorgon är det firande av mig och mamma, ska bli trevligt. Blir lite lätt mat och tårta, gott. Sen blir det självklart packning.


Gud så jag älskar denna unge. Idag har han varit så mysig, pratat, lekt och varit helt underbar! Bara så som Melvin kan vara.


Min sötnos!!


Melle och jag lekte runt på altanen innan det blev välling och sängen =)

Jag känner mig evigt tacksam över att ha fått en så härlig kille som Melvin. Han är min sötnos...min prins. Älskar honom så det gör ont i hela kroppen!!

Dags att ta kväll och krypa ner i sängen. Ladda inför morgondagen...
Sov så sött alla!


Biltvätt!

Den skitiga bilen behövdes lite omvårdnad. Innan vi åkte iväg dammsög vi hela bilen. Blir mycket grus när man inte har något gräs ;-)
Medans vi tvättade bilen in- & utvändigt tittade Melle på film. Han sa inte ett ljud utan var helt inne i filmen men ibland tittade han upp för att se vad vi gjorde. Sötungen är så duktig och stor.
Mille sov som en stock hela tiden. Men vilket barn för inte det när dom får åka bil!?
Så nu är bilen klar för att åka på semester. Gud så skönt det ska bli att komma bort några dagar. Får vara sådär härligt bortskämda!


Bästa investeringen till bilen.

Dags att ge Mille lite mat. Det är en stor herre vi har, Storleken 62 hoppade han nästan helt över. Nu är det 68 som gäller. Han är 2 månader men lika stor som när Melle var 3 ½ månad. Vart ska det här sluta??!!


Tittar in lite snabbt.

Hej på er!

Har haft fullt upp hela dagen men trevlig har den varit. Födelsedagsfirande och biltvätt, berättar mer om det sen.

Nu ska jag bege mig iväg och handla lite mat. Sen ska här fixas inför semestern, lovely!!


Grillen är maxad!

Mr Mikie är här och firar att han gått på semester. Så grabbarna dricker öl och grogg. Jag svalkar mig med Loka päron/krusbär =)
På grillen ligger fläskfile, revbenspjäll, majskolvar, champinjoner, haloumiost och crabsticks. Det ska intas med en stor grekisksallad. Undra hur vi ska få i oss all mat?!

Hoppas ni njuter av den härliga sommarkvällen!


I badartagen

Jag tror Melle var riktigt sugen på att bada i poolen i morse. Var ett par dagar sen han gjorde det sist.
Så innan vi hade hunnit att skura ur poolen och tömma gårdagens regnvatten, var han redan där och plaskade. Man behöver ju inte mycket vatten för att ha skoj!
Vår buskille =)

Melle har hunnit med att bada lite nu på förmiddagen. Men för en liten stund sedan valde han att ta en promenad med mamma i nya vagnen. Han var lite trött, så en liten promenad borde göra att han somnar. Vi får helt enkelt se när dom kommer tillbaka ;-)


Lite planering

Godmorgon! Solsken ännu en dag, härligt =D Sov bättre inatt efter gårdagens skyfall, gör alltid det när luften blir frisk. Har varit alldeles för många "kladdiga" nätter med dålig sömn.

Idag kommer min pappa hit och fortsätter att måla carporten, snart är den klar. Och vilken skillnad det har blivit.
Nu är även det klart med asfaltering av uppfart och matjord till gräset. Gud så skönt, då har vi gräs till början av augusti!!
Ska även sätta mig och göta en lista över vad som ska packas med till semestern nästa vecka. Även om vi bara ska vara borta 3 dagar så är det en del som ska med när man har barn. Lika bra att skriva ner så man inte glömmer något =)
Sen ska vi hinna med att städa och tvätt bilen. Känns härligare att åka i en fräsch bil. Är ju ett par timmar som ska spenderas i den på vägen ner till Malmö.
Och mellan alla dessa saker så ska jag ha födelsedagsfirande här hemma och hemma hos mina föräldrar. Eftersom mamma fyllde år i veckan firar vi alltid ihop.
Och så får jag inte glömma bort att packa också ;-)

Nu är det dags att ta och fixa till mig själv och barnen. När mamma kommer hit blir det nog att åka och köpa lite blommor.


Mina underverk!

Känner mig lyckligt lottad att ha två små prinsar. Tänk så tomt mitt liv skulle vara utan dom. All den kärlek som dom ger mig. Aldrig att jag skulle önska dom ogjorda. ALDRIG!
Dom kom till av kärlek, kärleken mellan mig och Christian. Melvin och Milton är det bästa som vi gjort och någonsin kommer göra!


Min älskade Melvin. Som gör så många framsteg. Du gör mig och pappa SÅ stolta!


Milton, min envise lille prins. Att se dig le värmer hela hjärtat!

 
Älskar er och kommer alltid finnas där för er ♥


Idag kör vi på lite mys

Sol, varmt och lite vind = perfekt sommarväder!

Melle busar just nu runt med en boll och ropar BIIIIL =D Är det senast av ord han lärt sig. Nu ser han bilar i böcker eller på tv ropar han BIIL. På bara någon vecka har han börjat att prata mycket mer. Han visar med tal och hela kroppen vad han menar. Underbart att se!
Milton, ja han gör också framsteg. Stark som en oxe i nacken och även han pratar som en tok. Leenden bjuder han på nästan hela tiden. Lycka att få ha två så underbara pojkar ♥

Idag ska vi hem en sväng till mina föräldrar och mysa lite. Sen tar vi nog en sväng ner på stan och fikar. Pappa har J så vi passar på att bege oss ut och njuta av den underbara dagen. En latte och underbara föräldrar är aldrig fel!

Puss puss!


Hela världens utbud

Nu har vi installerat nya tvboxen. Ca 1000 kanaler, så är det någon kanal ni saknar hemma finns den garanterat här =) Så hockey, fotboll, film...you name it, vi har det.
Kan lova att hösten är räddad, ska sitta bänkad varje elitseriematch. Som jag har längtat efter det!!


Korallröda naglar

Sommar för mig är röda naglar. Passar till alla sommaroutfitar men tyvärr är det inte snyggt med utväxten längs ner på nageln. Så därför fick det bli någon halvmanykyr idag. Lite mer färg än bara på tippen. Och så lite glitter för att dölja linjen =)


Nu känner jag mig redo för semester och skoj!

Precis hemkomna från stan. Blev riktigt nöjd med håret och så blev det lite shopping. Kan inte låta bli när det står REA =D
Lite mat nu och sen återkommer jag!


Skärp mig!

Rymmde iväg på morgonen och fixade mina naglar. Skönt att komma iväg en liten stund och bara få lite egentid. För mig är det lyx! Var en underbar morgon med skön luft och härliga nyheter =D
När jag var klar blev det en check på rean. Skönt att gå runt och spana utan en vagn. Det blir lite smidigare och lättare när man bara har sig själv att ha koll på ;-)
Kom hem med en ny tunnika och två skärp. Tunnikan har jag i ljusrosa och jag älskar den. Så när den fanns i nougat för 30 kr fick den följa med hem. Skärpen fick jag för 0 kr/st, inte illa!


50 kr fattigare ;-)

Just nu pågår blöjbyten härhemma. Vi ska ner till stan igen och klippa oss. Både jag och älsklingen är i stort behov av det. Resultat av det och naglar kommer senare ikväll.


Blixtar & dunder

Vilket oväder som drog in över staden. Det har blixtrat och mullrat som bara den här och för att inte tala och regnet som föll. Men så behövligt för både naturen och människor. Nu är luften sval och frisk.
Hade först tänkt att åka iväg och bada en sväng på kvällskvisten men det får vänta tills imorgon. Ett svalkande dopp på kvällen är skönt för både kropp och själ!

Nu laddar vi här hemma för Morden som börjar om ca 30 min. Melle sover sen nästan 1 timme tillbaka och min förhoppning är att Mille ska ha somnat snart.


Kladdigt

Hej på er! Här har vi intagit lunch precis, pannkakor. Passar på när inte pappa ska äta, han är inte så förtjust i det =)
Förmiddagen har spenderats ute i skuggan, Melle gungade och Mille försökte att sova. Den lilla stackaren tycker det är så varmt. Blir ett svalt bad för honom sen.
Men nu sover han och jag hoppas min store prins gör samma sak?! Tror att jag gör samma sak. Har blivit på tok för lite sömn dom senaste dagarna. Igår blev det sängen strax efter midnatt och natten innan det någon gång vid 02.30. Blir lätt så när man har ölsugna grannar ;-)

Blir att dra på ACn nu och lägga sig i sovrummet. Här inne i huset är det nästan 32 grader. Puh, känner mig jämt klibbig och illaluktande. Så det blir att duscha några gånger om dagen för att hålla sig fräsch =)

Puss på er!


What a FAB day!!

Gud vilken härlig dag jag har haft! Underbart väder, fina presenter och bästa familj & vännerna. TACK TACK för allt!
Måste även tacka alla andra för sms, telefonsamtal och hyllningar på FB. Det värmer ett redan hett hjärta ;-)

Här kommer lite bilder från dagen. Det får bli mitt avslut för dagen. Snart kommer älsklingen och lägger sig efter en dusch. Då blir det mys och glass med maränger och jordgubbar i sängen ;-)


Fin skål med godis, ett Dyberg/Kern armband och ett presentkort på Handplockat.


Söt liten blomma


En varm Buddha..


Underbara vänner!


Melle och Agnes lekte. När Agnes kom så gick och fram till Melle och ville kramas. Sött!!


Sötaste lilla tösen posade på golvet =D


Tack för mig. NU glass =D

SoV sÅ gOtT & dRöM sÖtT!


Idag är det ingen vanlig dag...

För idag är det min födelsedag =D
Blir ett helt år...yngre!? För det är väl så när man redan fyllt 25?! Det går ju åt andra hållet då ;-)

Har kommit hem efter en mysig förmiddag på stan. En lättlunch och en ny liten smidig barnvagn till semestern. Ser vagnen som en present =) Men den bästa presenten har jag redan, min underbara familj! Älskar mina tre grabbar så otroligt mycket ♥

Ska snart dammsuga av lite och sedan göra tårtor. Kommer lite främmande under dagen. Något måste jag ha och bjuda på ;-)


Sommarkvällar

Är det inte just så här kvällarna ska vara på sommaren?! Varma, soliga och avnjutas i gott sällskap.
Den här veckan har vi tagit vara på det. Umgåtts med både vänner och grannar på kvällarna. Suttit ute länge på kvällarna och bara haft det trevligt.

Igår var vi hemm hos Fam Menck. Ramona och Andreas har ju flyttat till en större lägenhet väggivägg med den förra. Så mysigt dom har det med högt i tak och ett område som är riktigt lungt.
Vi grillade och satt länge ute och bara pratade, mycket strunt. Men även en hel del bets som jag hoppas blir av ;-)
Milton sov som en stock nästan hela kvällen. Han låg i sin mjuklift ute på balkongen medans vi åt och pratade om livets stora frågor. Han tyckte nog att det var svalt och skönt.


Jag och buddha


Någon höll sig i örat när han låg ute och sov =D

Ikväll är vi bortbjudna till våra grannar rakt över. Blir lite grill och skratt. Och Melle kommer röja järnet på gräsmattan.

Ha en underbar avslutning på den här dagen!


Inte ligga, bara sitta

Det börjar bli mer och mer tydligt att Mille redan nu tröttnat på ryggläge. Han är inte jämt överförtjust i att ligga ner. Går an när man ska sova och ibland när man ligger i vaggan och tittar på mobilen. Annars är han mycket för att sitta i famnen, stå i knät eller halvligga. Han får stöd från kuddar och är då helnöjd.
När vi lämnade av Melle hos mormor och morfar igår tog vi en liten fika innan vi for hem till Fam Menck. När Melle fikat klart fick lillebror låna stolen. Och med hjälp av Melles snusse och en handduk satt Mille i stolen och var så nöjd. Men några längre stunder fick han inte sitta. Man märker att han blir trött i ryggen och nacken efter en stund. Så då fick det bli pappas famn igen =)


En mycket nöjd kille.

Precis innan snacket kommer. Man ser så tydligt hur han tar i från tårna när han ska prata =D

Snart så kommer min pappa hit. Han ska måla carporten och vi ska tömma poolen. Den ska rengöras och fyllas upp med nytt vatten. Känns som om den kommer användas flitigt idag!


Hett hett hett!!

Vi pustar och frustar här hemma i värmen. I vrat vardagsrum är det över 30 grader. På altanen är det ännu varmare men som tur är blåser det. Det blåser sådant så tvätten blåser ner från tvättställningen =)
Det är en tropisk värme, kladdig och klibbigt. Vill ha lite regn och åska, då blir luften härligt sval och skön!

Här har vi inte gjort många knop. Blev ganska sent igår men det var riktigt trevligt. Flera grannar slöt upp och vi satt och skojade och skrattade långt in på småtimmarna. Det är SÅ HÄR det ska vara att ha hus!
Man sitter ute och äter och grannar sluter upp. En perfekt sätt att lära känna varandra.

Kvällen bjuder på grillning hemma hos Ramona och Andreas. Dom har flyttat till större så vi ska det och se hur dom fick det. Nyfiken på om alla deras planer blev av ;-)
Melle lämnar vi av hemma hos mormor och morfar. Han brukar bli så trött vid 20 och då är det bättre att han får vara hemma hos dom så han kan få lägga sig och sova då. Då slipper även vi att stressa och kan istället njuta av sällskapet och tanken på att vi har SEMESTER =D


Egna maränger!

Håller på att göra egna maränger till kvällens efterrätt. Jordgubbar, glass, vispad grädde och hemmagjorda maränger. Ingen light grej här inte ;-)
Har inte gjort egna på år och dar men hur svårt ska det vara. Har ca 1 timme kvar på dom i ugnen. Om jag lyckas?! Det återkommer jag med ikväll =D


Det gick i lås!

Ha ha, vilken underbar start på den verkliga semestern! På mindre än en vecka gick det i lås, även om vi fick ge med oss lite. Men vad gör det, idag blir det att fira lite extra =D

PUSS på er!


Söta barn & vänner!

Villka härliga kvällar man har på sommaren. Man sitter ute länge och bara njuter av gott sällskap.
Ikväll har vi haft en sådan kväll. Vi hade Emelie, Christopher & lilla Mollie här ikväll. Vi grillade, åt tårta och skrattade.
Var underbart att se Mollie och Melle leka och skratta ihop. Dom körde fullt ös från det att dom klev innaför dörren, tills det att Melle la sig i sängen. Favoriten för kvällen måste nog vara att slänga allt dom kommer över i poolen. Skor, leksaker och nappflaskor hamnade där =D
Mollie bjöd även Melle på både kramar och klappar. Men han tyckte nog att det var lite konstigt, för han besvarade det inte lika glatt som hon. Han är inte van att ha någon annan tjej än mamma klängandes på honom ;-)

 
Små sötnosar vid poolen

 
Tänk att det bara skiljer 1 vecka mellan dom.

Var en mysig kväll som vi kommer göra om snart.
Nu ska jag krypa ner i sängen med en Mille som inte somnat än. Han brukar sova tidigt på kvällarna men idag var det besök och då kan man inte sova =)

Tack för mig och god natt!


Ensammys & morgonsnack

God morgon soliga torsdag!
Här hemma är det bara jag och Mille som  är vaken. Älsklingen och Melle sover fortfarande. Och dom sover ute i soffan. Att det går att ligga så länge och sova där trodde jag inte ;-)
Melle var lite ledsen inatt som dom gick ut dit och la sig, är lite svalare än i Melles rum. Och mellan oss vill han inte ligga och sova. Så då är det enbart soffan som återstår.

Vaknade för en stund sedan av att Mille snackade som en tok. Helt underbart att höra honom nu. Men ingen kan få honom att le med hela ansiktet som pappa. Hela ungen skiner upp som en sol!

Snart blir det en latte för att vakna till. Vi har några to dos idag. Hoppas att Melle är pigg så han kan följa med. Vi har även inbokat middag med Fam Svensson/Dahl ikväll. Vill verkligen inte ställa in den men är inte Melle frisk så får vi göra det. Inget är så viktigt som han, mår han inte bra mår inte vi bra!

Ha en underbar start på dagen!!


Hit & dit

Vilken dag vi har haft. Känns inte som vi gjort så mycket annat än åkt bil.
Först med Melle till vårdcentralen. Där kollade dom honom och dom tror han har en magbacill. Så om han inte blivit bättre på fredag skulle vi få komma tillbaka.
När vi var klara där blev det att åka hem och äta lite. Hann med att sitta lite i solen innan jag och Mille åkte tillbaka till vårdcentralen. Vi hade ju tid hos BVC idag och 2 månaders koll hos läkaren. Allt såg fint ut och det är en liten buddha vi har fått ;-)
Från BVC åkte vi sedan till Maxi och storhandlade. Skönt att göra det själv, bara att ha Mille på magen. Går lite snabbare än med båda barnen.
Så nu har vi ätit middag, även Melle åt och drack lite. Gud så skönt att se och han verkar lite piggare med. Nu hoppas jag bara på att Melle somnar snart. Även Mille är på väg in i drömmarnas land.

Mille fyller även 2 månader idag, GRATTIS! Tänk att han redan blivit så stor. Och stor är han även i storlek =D


En (liten) gigant...

Vikt 2/6: 4750 g
Vikt idag: 6470 g
+/-: + 1720 g

Längd 2/6: 55,7 cm
Längd idag: 61 cm
+/-: + 5,3 cm

Mille bildade en fin egen kurva, en bra bit över genomsnittet. Det är skönt att se att allt ätande gett resultat. När det varit så här varmt har han nästan ätit varannan timme. Men det går åt, viktigt med vätska när det är varmt.

Ska nu ta mig en kopp kaffe och ladda för fotbollen. Igår gick vårat odds in, så nu är hela semestern betald! Idag kan vi få all mat betald om Tyskland vinner!?


Håller tummarna!

Ingen rolig kväll och natt vi haft. Melle har haft över 39 i feber och vaknade mitt i natten och var riktigt ledsen. Så det slutade med att han och pappa sov på soffan.
Under morgonen och förmiddagen har det varit lite upp och lite ner. Ibland blir han riktigt ledsen men sen går det en stund och han piggnar till kortare stunder. Men vi har fått en tid på BVC efter lunch. Lika bra att ta prover och kolla så allt är bra.
Men han dricker enbart, ingen mat. Han har inte ätit bra på två dagar nu, inte likt Melle. Så saft är det som vi får i honom. Och enligt barnakuten som ringde till det bästa man kan ge barn. För vätskeersättning ska man bara ge dom när dom kräks och kranvatten ska dom inte ha när dom är sjuka.
Ja det är en djungel med råd man får som småbarnsförälder. Men nu hoppas jag på att det är något som går över snart. Vill ha tillbaka min pigga Melle igen!


Heartache!


Mina små mirakelkillar!

Så här såg det ut tidigare ikväll. Både Melle och Mille somnade framför tvn. Melle är verkligen inte i form. Gör så ont i hela mig att se på honom. Hans trötta ögon, varma & trötta kropp. Inget vill han äta och det är knappt vi får någon vätska i honom. Lite går det ner och för tillfället är det saft. Bra att han får socker i sig!
Håller tummarna för att det är kindtänderna som växer fram ännu mer. Han dreglar ner hela sig själv, har ett finger i munnen, dålig i magen och så febern - klassiska tecken.

Just nu myser vi framför med lite snacks. Melle ligger kvar och sover så gott. Skönt att se att alvedonet hjälpte. Får vi hoppas att han vaknar upp pigg som en lärka imorgon.

♥Lots of love♥


Sommartider hej hej...

Gud vad jag avskyr semestertider. Inget funkar som det ska när folk ska ha semester.
Idag hade det blivit dubbelbokat hos BVC. Så jag fick åka därifrån med en tid imorgon eftermiddag. Tack för det! Har bara återbesök hos storken efter lunch.
Så med ett lite tråkhumör åkte jag därifrån. Passade på att stanna och handla lite godsaker till kvällen.

Men som en liten överraskning när vi kommit hem dök Christians lillasyster Milla och hennes Jocke upp med fika. Gud så gulligt av dom att dyka upp på en spontanfika. Det är så det är hemms hos oss, bara att dyka upp. Man behöver inte ringa innan =)
Blev mysfika ute på altanen. Dock verkar Melle ha blivit lite hängig på eftermiddagen, så han orkade inte vara med hela tiden. Värker i mitt hjärta att se honom och skulle lätt ta allt det onda.
Vi tackar i allafall för fikat och det trevliga sällskapet. Det gjorde vår dag!


Under förmiddagens promenad och lek i lekparken visade Melvin var munnen sitter =) Det är det senaste han lärt sig.

Ska pröva att se Melle lite alvedon och se om han blir lite piggare. Han har lite feber och är inte sig busiga jag. Vi misstänker att hörntänder håller på att växa till sig.
Återkommer senare ikväll!


Touch me...

Nu har även jag hakat på trenden med en touchmobil. Varit lite emot det eftersom jag tycker det är lite kenpigt att inte ha tangenter. Och än sålänge har jag lite problem men det kommer nog att bli bättre.
Slog till och köpte en SonyEricsson Xperia, en vit. Och jag måste erkänna att jag är lite kär i den ;-) Den är snabb, smidig och väldigt stilren. Helt i min smak.
Saknade att inte ha någon bra kamera i min gamla. Och den här telefonen har en riktigt bra. Så nu kan jag ta kort överallt och inte behöva bry mig om att släpa med mig kameran överallt. Så uppdatering av bloggen kan ju bli bättre med ;-)


Redan lite kär i den..

Ska nu ta mig lite jordgubbar ochh mjölk innan jag åker till BVC. Melle är hemma med pappa som har lite smygstart på semestern =D Hela den här veckan är nästan uppbokad med massa skojiga saker. Mest middagar med nära och kära. Men även grillning med våra grannar rakt över. Riktigt trevligt!


Ett morgondopp!

Idag ser det ut att  vara en mellandag, lite sämre väder. Tycker själv att det är lite skönt. Varit ganska många dagar nu med lite för hög temp. Barnen tycker inte att det är lika skönt som vi.

Här har Melle precis tagit sig ett morgonbad. Blev ett bad inne i baljan. Tror han tyckte det var lite skönt att bada inne, som på den gamla goda tiden =)
Så nu är det full fart på honom igen. Men han är lite körig i magen. Håller tummarna för att det inte blir något mer. Han har ingen feber eller verkar dålig, så än ser det bra ut.

Idag blir det BVC på eftermiddagen. Var nästan en månad sen vi var där sist. Ska bli intressant att se vad Mille väger. För han har blivit mycket tyngre ;-) Är även läkarbesök för honom idag. Bra med en checkup innan semestern!

Dags för mig att ta en dusch och sedan kanske en promenad. Hoppas bara inte det blir mer regn!?
PUSS!


Spökar det?!

Blir ett snabbt inlägg, vill ut i solen. Eller på altanen, inne vill jag inte sitta. Men lite vätska och svalka får man inne =)

Undrar om jag börjar bli lite galen?! Är nämligen så att jag börjar undra om vi har ett spöke här hemma. Mycket konstigt har hänt här dom senaste veckorna. Melle leksaker börjar att låta mitt i natten, Melle når saker väldigt läät. Även om dom ligger långt i på borden så helt plötsligt har han dom i handen. Kanske det är löjligt för han når långt men ibland börjar jag undra.
Idag på förmiddagen letade vi efter en nyckel. Den skulle ha en gul bricka och hänga i nyckelskåpet i tvättstugan. Men där fanns den inte. Den låg inte heller på golvet eller någon annanstans. Till slut gav vi upp och älsklingen gick upp för trappen för att hämta färg som står på övervåningen. Två gånger gick han upp för trappen.

Nu till det konstiga. När vi står ute och pratar om vart nyckeln unde tagit vägen så går Christian in för andra gången för att hämta färg. Och då helt plötsligt ligger nyckeln i trappen. Inte på sidan utan mitt på ett trappsteg!
Han kan inte ha missat den när han gick upp och sedan ner första gången. Måste varit så att den hamnat där efter, under tiden vi pratat om det!?
Vi brukar skoja och säga att det är gammelfarmor som hjälper Melle att nå allt. Och på den gula brickan som sitter på nyckeln vi letar efter står det Farmor. Och när vi hittade nyckeln var det sidan där det stod Farmor som låg upp!

Ska man dra slutsatsen att det är så att farmor hjälpte oss att hitta nyckeln elle har vi bara blivit helt tokiga??!!
Ja vi får helt enkelt fortsätta och se om det händer konstiga saker här i huset!


Ett kärleksfullt kaos!

Tänk hur mycket tid man kan lägga ner på att städa, tvätta och plocka saker hemma. Minst en gång om dagen dammsuger vi här hemma. Minst en maskin med tvätt går och otaliga gånger plockas det leksaker. Dom ligger utspridda över hela hemmet och nu även på altanen =)
Men tanken slår mig ibland, varför?? Varför bry sig så mycket om det ligger saker lite här och där. Om tvätthögen växer lite till eller om det inte är bäddat i sängen. Tiden jag lägger jag hellre på min familj, speciellt Melle och Mille.
Den här tiden när dom är så små är kort. Den kommer snart vara över. Och vi kommer snart vara inne i en vardag när både jag och älsklingen jobbar. Då kommer vi inte ha samma tid att bara vara. Leka, busa och mysa är vad våra dagar består av. Och jag älskar varje liten minut av dom ♥
Så i den här värmen som råder är vårat hem inte prioriterat när det kommer till städning. Lite  skit i hörnen och leksaker som ligger överallt får vara. Jag är hellre med dom jag älskar! 

Snart blir det en dusch och sen lägga mig i ett svalt sovrum. Grannarna var snälla och frågade om vi ville låna deras portabla AC. Hela eftermiddagen har den stått i Melles rum men nu när han sover får den stå i vårat rum. Svalt och skönt är bara förnamnet vad det är därinne nu =D


Dagens tänkvärda!

Ibland så gnäller vi för mycket. Men kom ihåg att i dessa stunder vara glad för allt vi har!
Hittade den här hos en av mina fovoritbloggar.


So true...

Dags att ge sig ut i poolen igen =)


Sköna söndag!

God förmiddag på er!

Här hemma sover nu barnen och vi ska ta och tömma poolen. Två dagar går att bada i vattnet sen är det dags att tömma. Längtar redan efter att få hoppa i och ta ett dopp ;-) Blir senare i eftermiddag.
När barnen vaknar ska vi åka oh fixa med båten, den ska ut till försäljning. Måste sätta dit motorn, byta olja och ta kort självklart. Men när vi kommer hem från det blir det bad!

Dags att ta tag i poolen!!


Vi har ett poolparty!

Här hemma har det grillats korv och druckits saft till lunch. Sen har vi lekt och busat i poolen. Vi har en helt underbar eftermiddag. Hoppas att ni har det lika bra!?


En glad kille mumsar i sig korv!


En annan liten kille som tar igen sig =)

Nu ska jag lägga mig en liten stund i solen. Men bara en kortis, annars finns risken att jag bränner upp mig!


Fantastisk lördagsmorgon!

Solen skiner och vi fick vakna kl 6 imorse. Lite trötta men vädret och dagens planer gör att vi orkar!


Dagens tänkvärda! Ingen annan känner oss bättre än vi själva!

Idag åker vi en sväng till Valla. Hoppas på att några djur är ute i värmen. Blir även en sväng här med tufftuff tåget =) Och så tar vi självklart med oss fika. Inget är så mysigt som att sitta ute och äta kalla pannkakor!

Men först blir det en dusch och sen en kaffe. Tyvärr är bönorna till lattemaskinen slut, så en helt vanlig kopp kaffe får det bli.
Njuuut av lördagen!


Tufftuff tåget!

Började långhelgen igår och idag for vi till Söderköping. Vi åt lite av en lunch på multronstället ;-) Gud så god glass och premiär för Melle. Förra sommaren vi var där sov han igenom besöket. Men idag åt han pannkaka med glass och sylt, En Clownen Bobo!
Efter det tog vi en tur med tåget genom staden. En liten guidead trip, mycket mysigt. Fick reda på massor med roliga saker om staden och såg hur mycket mysiga hus somhelst. Sen att Melle tokgillade det vara bara ett plus!


En varm Melle på tågresa!


En varm mamma med Mille på magen. Perfekt med bärselse, går att amma överallt!


En mycket stilig pappa ;-)


Pappa och Melle tittade på slussande båtar.

Nu ska jag ta och gå in och se det sista av matchen i sängen. Den här värmen tar hårt på även mig. Är helt färdig efter en ganska lugn dag.
Ha en underbar avslutning på den här dagen!

LOVE LOVE LOVE!!


Årets sommarhit ;-)


The wedding!

Hejsan hoppsan!

Nu sitter vi i soffan och inväntar fotbollen. Vi har två sovande barn härhemma, inte vanligt att dom sover samtidigt.
Har inte blivit mycket bloggande idag. Är första gången för dagen som jag sitter vid datorn nu. Vi har spenderat dagen i solen. På förmiddagen var vi i Söderköping och åt glass. Tog även en tur med tåget, vilket var en hit för Melle =D När vi kom hem blev det poolen och lat i solen.

Var som ni vet bröllop igår. Såg ut som om den fina dagen kunde utebli men lagom till vigseln sprack det upp.
Romantiskt och fint var det. Roligt med en vigsel ute i "det fria". Dom bröllop jag varit på har enbart varit i kyrkan.
Var en trevlig dag och vi önskar brudparet all lycka i livet!


De lyckliga tu!

  
En väldigt dlig bild på hur jag såg ut igår men mina prinsar var så fina =)

Nu blir det att byta blöja på Mille och sen lite mat för hans del.
Puss & Kram!


Off we go!

Nu sticker vi iväg på Carro och Nickes bröllop!


Idag blir det en klänning från USA. Köpte den när jag var 14. Kul att den fortfarande passar för den är så skön!


Tur med vädret!

Godmorgon soliga torsdag!

Det ser ut som om vädergudarna är på vår sida idag. Ska bli soligt och varmt, tack! Vill inte fira ett bröllop ute i regnet!

Snart blir det att lite hemmafix, måste till tippen med lite skräp. Ska även bada barn och försöka dammsuga lite. Efter det blir det att fixa till sig själv =)
Ska försöka att uppdatera något innan vi far.

Puss på er.