Spökar det?!

Blir ett snabbt inlägg, vill ut i solen. Eller på altanen, inne vill jag inte sitta. Men lite vätska och svalka får man inne =)

Undrar om jag börjar bli lite galen?! Är nämligen så att jag börjar undra om vi har ett spöke här hemma. Mycket konstigt har hänt här dom senaste veckorna. Melle leksaker börjar att låta mitt i natten, Melle når saker väldigt läät. Även om dom ligger långt i på borden så helt plötsligt har han dom i handen. Kanske det är löjligt för han når långt men ibland börjar jag undra.
Idag på förmiddagen letade vi efter en nyckel. Den skulle ha en gul bricka och hänga i nyckelskåpet i tvättstugan. Men där fanns den inte. Den låg inte heller på golvet eller någon annanstans. Till slut gav vi upp och älsklingen gick upp för trappen för att hämta färg som står på övervåningen. Två gånger gick han upp för trappen.

Nu till det konstiga. När vi står ute och pratar om vart nyckeln unde tagit vägen så går Christian in för andra gången för att hämta färg. Och då helt plötsligt ligger nyckeln i trappen. Inte på sidan utan mitt på ett trappsteg!
Han kan inte ha missat den när han gick upp och sedan ner första gången. Måste varit så att den hamnat där efter, under tiden vi pratat om det!?
Vi brukar skoja och säga att det är gammelfarmor som hjälper Melle att nå allt. Och på den gula brickan som sitter på nyckeln vi letar efter står det Farmor. Och när vi hittade nyckeln var det sidan där det stod Farmor som låg upp!

Ska man dra slutsatsen att det är så att farmor hjälpte oss att hitta nyckeln elle har vi bara blivit helt tokiga??!!
Ja vi får helt enkelt fortsätta och se om det händer konstiga saker här i huset!


Kommentarer
Angelica säger:

Jag tror att det är farmor! Men skulle själv inte vilja ha hjälp så... blir bara nojjig och rädd! Har väl sett på för många skräckisar ;)



Det var kul att ses idag! Men måste göras lite mer tycker jag! Hur ser er vecka ut nästa vecka? Jag är ju bara ledig torsdagkväll nästa vecka... Kan ni då? kramar

2010-07-05 | 20:11:29
Bloggadress: http://angelicascupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback