run over!

Tittar in och säger hej.
Har varit borta ett tag och det har sin förklaring i sjukdom. Började med migrän och huvudvärk och just nu pågår en förkylning med halsont.
Var helt övertygad att det var halsfluss, så jag var på vc igår. Men som vanligt har man aldrig några bakterier utan bara virus. Har blivit helt övertygad att dom bara säger så...Nej men jag är trött på att ha så ont och vara så svullen i halsen.
 
Var hemma nästan hela förra veckan och även igår. Fruktansvärt var tråkigt det är, även om huvudet inte pallade jobbet. Men igår längtade jag verkligen ihjäl mig. Så gissa om jag var glad som fick gå och känna mig nyttig idag =D Underbart att älska jobbet så som jag gör!
 
*****************************************************************************
 
Under helgen började jag att återhämta mig efter all migrän och huvudvärk. Så då passade jag på att vara lite social. Middagsmys på lördagen hos Fam Lööke. Det gav en hel del energi och ork.
På söndagen var det inredningsparty. Hittade massor av fina saker. Kunde lätt ha köpt ännu mer ;-) Men jag höll lite i plånboken.
 
Denna snygging köpte jag på partyt. Planen är att ha den i sovrummet med lite fina saker på =)
Tycker detta arranemang var riktigt snyggt...
 
Under söndagskvällen började även halsen att kärva rejält. Så efter det har det bara gått utför...
Får bara hoppas att det är slut nu!
 
Ska nu återgå till hockeyn. Dricka lite te och hoppas att min hals läker.
Trevlig kväll.
 
 

så här en dag senare...

Oh my gadh!!
Är nog så jag vill beskriva gårdagen i Ullared. Trodde vi åkte en helt ok tid i månaden men jag hade SÅ fel!! En timme i kö för att komma in och sedan resterande del av Sverige inne i varuhuset. Det gick inte att röra sig. Paniken var bra nära ibland.
Kundvagnarna var slut. Har aldrig tidigare varit med om det. Dom var hårdvalut och folk rev och slet i varje vagn som lämnade varuhuset =D
 
Vissa avdelningar struntade jag helt i. Heminredningen kunde jag gjort mycket noggrannare men det gick inte att röra sig. Är lätt min favoritavdelning och denna gång är jag riktigt nöjd med att ha hittat så mycket doftljus ;-) Har nog bunkrat upp för resten av hösten och vintern.
Hittade även lite andra godbitar. Nya krukor till vardagsrummet och andra små detaljer. Allt är redan uppe och jag är riktigt nöjd. Ska visa er lite senare...
 
Barnen fick även nya kläder. Jeans är något dom sliter, så det köpte vi på oss. Lite snygga tröjor och en skön vinterjacka till Mille blev det också.
Skönast är nog i allfall att ha köpt alla julklappar till grabbarna. Är bara några mindre saker som ska köpas. Hade hoppats på att hitta en katt till Mille men hittade ingen. Han är ju helt såld på kissar =) Hoppas på att hitta någon självgående katt, typ go go hunden...
 
Innan jag visar er våra fynd från igår ska det göras middag. Magen är inte hungrig då vi åt sen frukost och har efter det fikat oss igenom denna söndag. Först hos Mikie då Melle var på bio med farfar och Mahnaz. Sedan här hemma när Melle kom hem =)
 
 

Ullared...here we come!!

Vår tvåmans resa blev en tremans. Igår kväll hade vi besök av Mr Mikie och han hade inget bättre för sig en lördag ;)
Blir som på den gamla tiden, innan barnen.

Blir varm i kroppen när jag tänker tillbaka. Då vi gjorde utflykter både hit och dit :)
Men aldrig att jag skulle vilja leva kvar där. Jag älskar livet med mina barn och familj ♥



Frukost är redan intagen och vi har en bit kvar. Men jag tar det lugnt i baksätet med en kopp kaffe. Det är en bra start på lördagen ;)

Ha en trevlig lördag. Jag ska njuta av den här dagen med den andra delen av min familj. Barnen har det bättre hos farmor och Göran.

TGIF!

Veckan har snart nått sitt slut. Fredag igen och jag kan inte fatta att en arbetsvecka snart är över.
Fortsätter det så här kommer det snart vara dags att gå på semester ;)

Igår hade jag och grabbarna mysigt besök av mormor. Maken skulle ner till stan för att spela biljard med sin pappa så det passade perfekt att jag och grabbarna fick lite sällskap :)
Fest med taco och fika innan dom somnade. Ingen dålig torsdag det inte :)

Ikväll sover grabbarna hos farmor och Göran då vi ska till Ullared och handla julklappar imorgon.
Så vi skippar middag på restaurang som vi tänkt först och kör hämtmat till fotbollen. Xtra busiga är vi också och äter den i sängen ;) Är det fredag så är det!

Nu är det snart dags att starta denna arbetsdag. Möte halva förmiddagen och eftermiddagen kommer försvinna då vi har en gruppövning som ska göras - spännande!

Trevlig fredag!!

F*ck u!

Det finns dagar då man verkligen vill ge alla bittra, sura människor fingret och be dom fara!
Idag var en sådan dag. Fy f*n så förbannat dumma människor kan vara. Jag skulle vilja se vart i världen det skulle fungera på det sättet som dom vill. Där allt vad regler inte finns!
 
Jag vet mycket väl att man kan bli förbannad och tycka att man har rätt. Men vad tjänar man på att bete sig som ett arsle för det??!!
Många gånger funderar jag på hur personer i fråga skulle ställa sig om dom fick möta sig själva! Jag kan garanterat säga att dom inte skulle gilla det!! Men varför bemöta andra som man själv vill bemött??!! Och varför be om ursäkt när man själv gjort fel??!!
 
Så nu var dagens lilla gnällstund över!
Annars har dagen rullat på i ett hejdundrandes tempo. Även om några är r*vhål så är resten hur gulliga somhelst. Tacksamma kunder och kollegor är ju vad som gör mitt jobb så fantastiskt!
Nu har allvaret börjat och jag börjar känna mig bekväm i alla försäkringar. Trodde aldrig att det skulle gå så snabbt att få rutin på dom. Men det är som om man klarar det bättre när man väl sätts på prov =)
Är en så härlig känsla som uppstår i kroppen när man kan ge sig själv en stor klapp på axeln. Att man är så duktig som man bara hade önskat för ett par veckor sedan.
 
Ska nu ta mig en kopp kaffe och krypa upp i soffan. Kommer somna som en stock även denna kväll. Igår slocknade jag i sängen under andra perioden av hockeyn. Önskar att jag kunde hålla ut lite längre men tyvärr ;-)
 
Ha en FAB kväll alla godingar därute!
KRAM!
 
 

a good day!

 
Lycklig över dagens besök hos läkaren. Min årliga besiktning gick igenom!! Slapp den förbannade undersökningen
också. Kan det bli en bättre start på veckan!!??
 
För att verkligen leva ut och känna att det var semseter har jag hunnit med mysig lunch med Sofie. Har stillat lite av mitt begär då det ibland känns som vi aldrig hinner ses.
Även mamma fick sig ett besök. Där kan man alltid få en kopp kaffe ;-) Lämnade även av en liten fars dags present till pappa. Vilket sätt han kommer få fira in helgen på när han kommer hem på fredag ;-)
 
Barnen sover och mannen hjälper Mikie. Själv ska jag ta mig lite Ben and Jerrys och krypa upp i soffan och se Dessertmästarna!
 
Trevlig kväll på er!
 
 

Vilken helg!

Helgen har verkligen svängt. Började lite trist med makens sjukhusbesök men slutade med skratt!
 
Kvällen har vi spenderat i Norrköping. Där var vi och såg på Pablo Francisco. Älskar verkligen denna komiker! Har skrattat så både kinder och magen värker. Och det var verkligen mysigt att få avsluta helgen så som jag hade hoppats på att den skulle börja - mys med maken!
 
Tidigare under dagen var det firande av svärfar. Det är ju fars dag och i år var vi där och fikade och lämnade present. Fick även med oss en ljuvlig present hem ;-) Nu är julbaket räddat detta år med tack vare Mahnaz!
Efter det hämtade vi svärmor som var gullig och satt barnvakt till grabbarna medan vi roade oss i grannstaden =)
 
Lördagen bjöd på middag och gott vin ihop med Mikie. Var länge sen sist och grabbarna tyckte att det var så skoj att han äntligen kom hem hit. Tyvärr orkar dom sällan hålla ögonen öppna för att suga ur varje droppe av hans besök ;-)
Hann även med att fixa alla vinterkläder till Melle. Så nu kan snö och kyla komma - vi är beredda ;-)
 
Helgen går som alltid för fort. Imorgon har jag tagit en semesterdag, har ett sjukhusbesök på schemat. Vet hur jag kan må efter och jag hade några extradagar att ta, så då tar jag och förlänger helgen lite....
 
 
Grattis även till in underbara pappa på fars dag!
Detta kort är från sommarens kryssning då vi firade mamma. Ja är väl ett typisktfamiljekort i vår familj ;-)
 
Nu ska jag krypa ner i sängen. Hoppas verkligen på liiiite sovmorgon imorgon då vi inte behöver stressa upp för en gångs skull....
 
 
 

Fredagen i min ensamhet!

 
Vanlig mysmiddag bland oss vuxna i detta hushåll är sushi. Men det är trevligare att äta den i sällskap än själv!
 
Hade planerat att ta igen veckans förlorade tid då jag var borta på VPL med jobbet onsdag till torsdag. Väl på torsdagskvällen hjälpte maken Mikie att flytta, så fredagen skulle blivit en riktigt myskväll.
Tyvärr blir det sällan som man tänkt sig. Låter väldigt deppigt men jag hade sett fram emot vin och massor med familjegos. Istället satt jag själv med barnen. Inte för att det är så illa det heller =)
 
Vi åt lite godis och myste i soffan medans pappan satt på sjuhuset och väntade på röntgen och eventuell gipsning. Så ni förstår om jag somnade samtidigt som Mille i soffan. Ingen höll mig vaken och onsdagens sena sänggång och lilla sömn gjorde sig påmind.
Vaknade dock till när mannen kom hem med ett gips runt handleden. Var som vi räknat med - båtbensfraktur! Nu är det gips i två veckor innan det blir ny röntgen och troligtvis fyra veckor med gips till. Och ja, jag vet detta sedan tidigare genom jobbet ;-)
 
Idag blir det lite vinterklädershopping till Melle. Lite mer ljus måste köpas och en ljusslinga ska lämnas tillbaka. Sen ska vi också mys - hela familjen =)
 
Trevlig helg på er!
 
 
 

Uppdaterat sovrummet!

Idag har vi tagit tag i vårt sovrum..igen ;-)
Har länge velat göra något ovanför vår säng. Var inne på en tavellist och kort på grabbarna men det hamnade ute på ena väggen i vardagsrummet =)

Sen kom jag att tänka på att en spegel vore lite snyggt. Och smart då vårt ganska lilla sovrum upplevs något större.
Valde att flytta på spegeln vi hade hallen. Den fick jag av svärmor och man i fördelsedagspresent och passar bra in i sovrummet. Platsen i hallen fick en tavla jag köpte för några veckor sedan ta =)
 
Bilderna är av sämsta kvalitet men dom är hämtade från IG. Ni får fantisera och kisa lite ;-)
 
På väggen brevid gjorde vi om lite också. Har bara haft en tavellist där men nu flyttade vi lite på den.
Köpte i somras när mamma och jag var i Örebro ett minnesskåp. Så sött att spara på små saker som ligger varmt om hjärtat. Lappar och kort som annars kanske hamnar i någon låda får här en chans att istället synas!
 
 
Helt plötsligt blev sovrummet ännu mer inbjudande. Är bara en ljusslinga som jag köpas för att pryda spegeln. Men det måste vara en som ger det där rätta ljuset! Ska inte vara för starkt och inte för gult...
 
Några bra tips på ljusslingor??
 
 
 
 

Pepp!!

I fredags när jag kom till jobbet låg det ett mail från min kollega som gjort mina kollar på alla skador jag reglerat. Det var ett sådant där mail som gav mig det största fånigaste leendet på läpparna =D
 
Jag vill inte med detta tro att jag är bättre än någon annan. Utan mer förklara vikten av vad possitiv feedback faktsikt gör!
 
Jag tror inte ni förstår hur härligt det är att se någon lämna en sådan komplimang - TILL MIG!
För mig betyder det här ett enormt steg i mitt självförtroende. Att jag för dryga två månader sedan nästan satt och tjöt för jag trodde aldrig att jag skulle lära mig =) Så fånigt det känns nu....
 
Nu har jag tagit ett kliv framåt. Man litar så mycket på mina beslut att i vissa försäkringar slipper jag skicka kollar. Inom vissa gränser självklart ;-)
 
 
Det är verkligen en underbar känsla att få höra att man är bra på något. Att slippa höra allt det dåliga och det som man inte hör något om förväntas man veta att är bra. Vi behöver faktiskt höra possitiv feedback också! Och på mitt jobb får man höra det - OFTA!
 
Snart är det hockey och lite fireball till det. Är det helg så är det ;-) Och denna helg har jag verkligen unnat mig gott i glasen!
 
 

Vanilla bliss!

 
Förra året köpte jag en liten box med Body shops vinterdoft Vanilla bliss. Mitt största misstag då var att inte köpa mer! Fullkomligt älskade doften.
 
En liten burk med body butter, en flaska duschcreme, en flaska kroppspeeling och en tvål. Det var det som ingick. Och gissa om jag har snålat hela året. Framförallt på body buttern. Den är nu nästan slut =)
 
Men nu har vintercollectionen kommit tillbaka till Body shop och i veckan var jag där och köpte på mig ett litet lager. Body butter, lipbalm och handcreme var det som shoppades =)
Är mest nyfiken på lipbalmet. Det ska ge ett litet skimmer och vara vårdande. Men jag har inte öppnat det än ;-) Får återkomma när jag väl gjort det.
 
Innan doften försvinner detta år ska jag köpa på mig ett litet lager. Vem vet om det kommer tillbaka nästa år?!
 
 
 
 
 

Nu börjar helgen

Nu varvar jag ner i soffan efter en intensiv vecka. Nästa vecka blir det andra bullar, då är det två dagar med VPL på jobbet. Och på onsdags eftermiddagen har jag bokat in en avslappningskurs =)
 
 
I helgen köpte jag nya ljusstakar. Riktigt kär i dom men jag funderar på att göra dom blanka i guld istället!? Men samtidigt gillar jag dom i silver med....känner inte för att köpa ett par till. Samtidigt är ju inte det helt omöjligt heller när det kommer till mig ;-)
 
Har nu satt mig tillrätta i soffan. Om några minuter börjar hockeyn och till den är det jag som tar en kall öl. Helt enkelt för att jag är värd det ;-)
Barnen är redan nu trötta så jag tror att dom lär somna tidigt. Kan vi behöva då mornarna startar så tidigt varje dag...tyvärr även på helgerna ;-)
 
Ha en FAB fredag bloggisar!