F*ck u!

Det finns dagar då man verkligen vill ge alla bittra, sura människor fingret och be dom fara!
Idag var en sådan dag. Fy f*n så förbannat dumma människor kan vara. Jag skulle vilja se vart i världen det skulle fungera på det sättet som dom vill. Där allt vad regler inte finns!
 
Jag vet mycket väl att man kan bli förbannad och tycka att man har rätt. Men vad tjänar man på att bete sig som ett arsle för det??!!
Många gånger funderar jag på hur personer i fråga skulle ställa sig om dom fick möta sig själva! Jag kan garanterat säga att dom inte skulle gilla det!! Men varför bemöta andra som man själv vill bemött??!! Och varför be om ursäkt när man själv gjort fel??!!
 
Så nu var dagens lilla gnällstund över!
Annars har dagen rullat på i ett hejdundrandes tempo. Även om några är r*vhål så är resten hur gulliga somhelst. Tacksamma kunder och kollegor är ju vad som gör mitt jobb så fantastiskt!
Nu har allvaret börjat och jag börjar känna mig bekväm i alla försäkringar. Trodde aldrig att det skulle gå så snabbt att få rutin på dom. Men det är som om man klarar det bättre när man väl sätts på prov =)
Är en så härlig känsla som uppstår i kroppen när man kan ge sig själv en stor klapp på axeln. Att man är så duktig som man bara hade önskat för ett par veckor sedan.
 
Ska nu ta mig en kopp kaffe och krypa upp i soffan. Kommer somna som en stock även denna kväll. Igår slocknade jag i sängen under andra perioden av hockeyn. Önskar att jag kunde hålla ut lite längre men tyvärr ;-)
 
Ha en FAB kväll alla godingar därute!
KRAM!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback