Baby gone..

Nästintill 1 vecka ensam ihop med denna lilla goding! Bilden är från i lördags då vi var i Norrköping och Mille fick en gratis väska som han stolt bar runt på =D
 
Imorse vinkade vi hejdå till Melle. Han stack på semester med mormor och morfar till Gotland. Inget som direkt var planerat utan ett sista minuten förslag från mormor =) 
Visst att Mille inte fick följa med men nästa gång är det hans tur. Och i ärlighetens namn så var han inte ledsen någon längre stund efter Melle åkt!
 
Kommer kännas så konstigt att bara ha ett barn hemma. Är inte ofta som det händer och framförallt aldrig några längre stunder.
Det som var jobbigast att se honom åka var just att se HONOM åka. Annars när vi varit ifrån varandra är det vi som åkt iväg och inte grabbarna. Så jag får erkänna att hjärtat värker lite just nu men jag vet att han samtidigt har det toppen med mormor och morfar.
 
Håller tummarna för att arbetsveckan går fort så man får träffa min lille prins snart igen. Lördagen kommer bli händelserik på många sätt... ;-)
 
 

Glitter!!


Emma fick igår fira händer att göra vad hon ville. Och hon kände för glitter och inte så lite heller ;-) Men jag är inte den som klagar över det.
 
Är lite olika på naglarna, så alla ser inte likadana ut men det är just det som är så snyggt!!
Dom kommer passa bra till nästa veckas 100-års fest =D
 
Nu måste jag jobba vidare. Första arbetsveckan är snart över och så snabbt den gick!
 
 

Stor blev större!

 
Idag tappade Melle sin första tand!
Vi kände att den var lös i Onsdags då vi var på Kolmården. Strax innan delfinshowen ska börja säger han att tanden känns konstig. Tittar i munnen på honom och upptäcker då att tanden är lös. Även tanden brevid har börja att bli lös, så om ett tag tappar han den med =D
 
Helt sjukt vad stor han blev helt plötsligt. Vi pratade om det i New York, att om ett år börjar han förskoleklass. Melle som nyss var en liten bebis. Var tog tiden vägen???
Gäller att ta till vara på tiden och njuta av den. På måndag är det vardag igen, då dagis och jobb drar igång. Då har vi mindre tid ihop och den som vi har ska vi ta till vara på. Det får nog bli lite av ett löfte...
 
 
 

Badbåtsrace 2014

 
I lördags gick andra chansen av sommarens badbåtsrace. Första var 12:e juli på min födelsedag men då var jag på andra sidan av Atlanten ;-D
 
Grabbarna hade gått all in och köpt en mindre ö att åka på. Här fannns det plats för 6 personer, 4 sittplatser och 2 solstolar. Jag tog självklart plats där "fram" i solstolen!
 
Här sitter vi och väntar på att slussa. Nästa år ska vi använda en liten motor och ge oss ut på tur ;-)
 
Vädret var toppen, varmt och soldis. Visst hade det varit perfekt med strålande sol men då hade vi nog brunnit upp. Men efter några timmar försvann diset och solen kom fram. 
Det bjöd in till bad för några, dock inte mig själv. Jag erkänner att jag vill ha mer än 27 grader i vattnet för att bada och här var det nog på gränsen, vilket ledde till att jag blev kvar =D
 
 
Det var en förträfflig dag. Underbara vänner att sakta glida fram på Stågån med. Det coolaste av allt var nog att slussa med en gummibåt. Är inte varje dag som man gör något sådant =D
 
Nästan som porten till helvetet som öppnades. Som ni ser var det en viss nivåskillnad innan!
 Min kära vän och badpojke 2014 ;-)
 
Nästa år gör vi om detta, förutsatt att vädret är med oss! Öl och skinande sol på vattnet med trevliga människor okring sig kan ALDRIG bli fel!