Baby gone..

Nästintill 1 vecka ensam ihop med denna lilla goding! Bilden är från i lördags då vi var i Norrköping och Mille fick en gratis väska som han stolt bar runt på =D
 
Imorse vinkade vi hejdå till Melle. Han stack på semester med mormor och morfar till Gotland. Inget som direkt var planerat utan ett sista minuten förslag från mormor =) 
Visst att Mille inte fick följa med men nästa gång är det hans tur. Och i ärlighetens namn så var han inte ledsen någon längre stund efter Melle åkt!
 
Kommer kännas så konstigt att bara ha ett barn hemma. Är inte ofta som det händer och framförallt aldrig några längre stunder.
Det som var jobbigast att se honom åka var just att se HONOM åka. Annars när vi varit ifrån varandra är det vi som åkt iväg och inte grabbarna. Så jag får erkänna att hjärtat värker lite just nu men jag vet att han samtidigt har det toppen med mormor och morfar.
 
Håller tummarna för att arbetsveckan går fort så man får träffa min lille prins snart igen. Lördagen kommer bli händelserik på många sätt... ;-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback