Nattbloggning!

Godkväll! Är inte riktigt natt än men snart =)
Älsklingen och Mr Mikie drog precis ner till stan för att hämta ett spel som släpps vid midnatt. Ja det stämmer, i närmare två år har dom väntat. Så nu blir det spela av inatt, tokar!
Själv ska jag snart krypa ner i sängen, seg i huvudet. Har haft huvudvärk tillochfrån hela dagen. Avskr det men det lättade efter en promenad med några grannar. Riktigt trevligt, kollade på Melles framtida dagis. Om vi har tur får han plats till nästa höst men det är värt att vänta på.
Melle har nog aldrig haft så kul på någon promenad. Grannens engelska amstaff Vilja var med. Så söt, gullig och snäll hund. Hon är fortfarande valp, ca 1 år men vilken pli dom har på henne. Men ibland gav hon Melle en puss och nosade lite på Mille =D
Efter promenaden blev det spontangrillning hos oss. Några öl och skratt senare sitter jag nu här. Tvungen att kolla mailen innan jag somnar. Har nu tagit ett beslut och väntar på svar. Inget allvarligt men när semestern är slut börjar allvaret.

Nej nu kryper jag ner i sängen. Bäst att få sömn, vet aldrig hur mycket Mille vill äta på natten. Ibland 1 gång men inatt var det 3 gånger.
Tack för mig och sov så sött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback