Hit & dit

Vilken dag vi har haft. Känns inte som vi gjort så mycket annat än åkt bil.
Först med Melle till vårdcentralen. Där kollade dom honom och dom tror han har en magbacill. Så om han inte blivit bättre på fredag skulle vi få komma tillbaka.
När vi var klara där blev det att åka hem och äta lite. Hann med att sitta lite i solen innan jag och Mille åkte tillbaka till vårdcentralen. Vi hade ju tid hos BVC idag och 2 månaders koll hos läkaren. Allt såg fint ut och det är en liten buddha vi har fått ;-)
Från BVC åkte vi sedan till Maxi och storhandlade. Skönt att göra det själv, bara att ha Mille på magen. Går lite snabbare än med båda barnen.
Så nu har vi ätit middag, även Melle åt och drack lite. Gud så skönt att se och han verkar lite piggare med. Nu hoppas jag bara på att Melle somnar snart. Även Mille är på väg in i drömmarnas land.

Mille fyller även 2 månader idag, GRATTIS! Tänk att han redan blivit så stor. Och stor är han även i storlek =D


En (liten) gigant...

Vikt 2/6: 4750 g
Vikt idag: 6470 g
+/-: + 1720 g

Längd 2/6: 55,7 cm
Längd idag: 61 cm
+/-: + 5,3 cm

Mille bildade en fin egen kurva, en bra bit över genomsnittet. Det är skönt att se att allt ätande gett resultat. När det varit så här varmt har han nästan ätit varannan timme. Men det går åt, viktigt med vätska när det är varmt.

Ska nu ta mig en kopp kaffe och ladda för fotbollen. Igår gick vårat odds in, så nu är hela semestern betald! Idag kan vi få all mat betald om Tyskland vinner!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback