Julis första tur!

Började denna sommarmånad med en löptur. Gick emot vad som är skönt och gav mig ut innan middagen. Jag vet att det blir varmt men idag behöver jag kvällen till att packa. Imorgon åker vi ner till kusten och spenderar några dagar där =)
 
Det gick ändå bättre än jag trodde. Försökte att hålla en bra jämn puls och tycker jag lyckades bra. Kollade även pulsen när det gick uppför. Är ganska kul att försöka anpassa farten efter hur man ligger till. Är inte många sek man behöver sakta ner innan det är dags att öka igen =)
 
imorgon hoppas jag att hinna med en tur på morgonen. När vi är nere i huset kommer jag inte att ge mig ut. Då har vi S E M E S T E R ;-) Så inga aktiviteter som kräver att man har flås. Nej då ska vi njuta av allt som är gott med ledighet. Men så fort vi kommer hem ska jag ge mig ut igen!
 
Håll utkik på bloggen här ikväll så ska jag avslöja vad det är som jag länge velat dela med mig av till er! Alla som är vän med mig på FB vet redan men alla ni andra ska nu få reda på vad det är =)
 
Först middag!
 
 
 

Kommentarer
Papsen säger:

Wow ska man bli morfar igen? 😍

Svar: Ja precis- trillingar ;-)
Lisa & Christian Rudqvist

2013-07-01 | 19:47:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback