I stekande hetta

Gårdagen blev så lyckad! Vem bryr sig om att man kände sig som ett djur på savannen när barnen hade skoj =)
Tempen visade 28 grader och sol från en klarblå himmel. Vind var inget som existerade, en liten pust kunde man känna på bron över ån. Under eftermiddagen blev det soldis, var ingen klagade ;-)
 
 
Melle såg jag knappt röken av. Han körde bil och efter det buss, efter det lastbil och sedan bil osv. Han befann sig i himmelriket och som förälder klagar man inte. Jag njöt av att veta hur skoj han tyckte det var =)
 
Fanns lagom mycket att göra. Visst det är bra med massor av olika attraktioner men här fanns det ca 10 st. Några av dom "kostade" andra var gratis. Utöver det fanns det hoppborg, hinderbana och en lekpark.
Vi betalade 300 kr för varje barn, i det fick man ett "åkband". Tror det var fem gratis åk MEN Melle åkte som sagt lådbil i två timmar men vi gjorde bara av med tre åk. Så med andra ord behövde man inte köpa fler.
 
Lådbilslandet finns på flera ställen men vi valde att åka till det utanför Södertälje. Synd att det inte finns något närmare för då hade vi haft klippkort ;-)
Det som ändå var bäst var all personal. Finns inget ställe som jag besökt där man varit så trevlig och snäll mot alla barn. Dom peppade och hejade på barnen. Hjälpte dom med ett leende när dom kört fast och tröstade när det behövdes. Och allt detta från killar och tjejer som var unga, kanske mellan 18-25. Det är inte vanligt men jobbar man på ett ställe där barnen bestämmer så är det bara att rätta sig efter det ;-)
 
Två av mina sötnosar...
 
Tackar våra kära vänner för en perfekt dag. Är alltid lika skoj att hitta på saker med folk som man trivs så bra med =)
 
Nu blir det lite middag här hemma innan det är dags att ladda för en ny arbetsvecka. Bävar en hel del inför den men det är bara att bita ihop =)
 
På återseende!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback