Det nya huset!

Ja nu är vi hemkommna efter att ha handlat och varit på Riksbyggen. Där har vi idag skrivit på alla papper, så nu är huset vårat!! Kan inte riktigt förstå att det är vårat nu, är lite overkligt.
Vi kan även meddela att vi får tillgång till huset den 13 november. Så nu är det bara att börja räkna ner i kalendern =)

Så efter vi varit och skrivit på papprena så åkte vi förbi tomten och tog kort på den. Är lite svårt att se att det snart kommer stå ett hus där inom några månader. Men det är skoj att ha kort på hur det verkligen såg ut från första början.
Kvällen kommer idag att bjuda på att titta på tapetprover. Har redan sett en fin till Melvins rum med stjärnor, funderar på att ha den som fondvägg. Fast vi får se, blir ett gonomgående tema med ljusa färger i alla rum. Tycker nästan att det här är det roligaste att välja =)

  
Det kommer att se riktigt annorlunda ut om några månader när tomten jämnats till. Och till hösten kommer det att stå ett hus här =) Är så sjukt att jag knappt kan förstå det!


Dessa två böcker kommer vi sitta med näsorna i under kvällen =)

Nu ska jag sluta och titta på tapeter men jag skriver mer senare ikväll.
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback