En lång dag

God kväll!
Äntligen känns det som om det är första gången jag riktigt kan sitta ner och andas ut idag. Det har verkligen gått i ett hela tiden.
Dagen började med återbesök hos Storken. Var härligt att va tillbaka igen, har verkligen saknat min barnmorska Ann-Marie. Hon är den bästa barnmorska man kan ha, eller  hon får dela med Pernilla på förlossnimngen =) Hon var också riktigt underbar! Jag har i allafall inga problem och är frisk och kry efter förlossningen. Har inte kännt mig på dålig på något sätt men det är alltid skönt att få det bekräftat.
Köpte med mig en liten grön växt, vågade inte köpa blommor pga allergi. Är inte så bra att ta med sig sådant ifall någon är allergisk. Och så är det inte så bra för små barn heller. Så jag köpte en grön växt som var vårigt dekorerad. Roligt att se hur glada dom blev, värmer i mitt hjärta. Känns som det är det minsta kan jag göra efter alla härliga månader hos dom.
Ann-Marie tyckte ju även att det var skoj att träffa Melvin, hon har ju följt honom i nästan 8 månader. Fast han var lite tråkig och sov hela tiden vi var där. Fast han är ju inte helt frisk än och då blir det mycket sovande. Hade han varit vaken och hört alla fina komplimanger han fick hade han varit minst lika stolt som sin mamma. Det som alla tycker är så sött på honom är hans långa ögonfransar. Jag tror han har det efter pappa och hans syter Milla, dom båda har långa och synliga ögonfransar. Fast dom tyckte han var mest lik mig *hihi*

När vi var klara där så blev det en snabbsväng på stan. Var tvungen att hitta någon tunnare jacka till Melvin. Den han har nu blir för tjock när det är varmt ute. Hittade en jättebra på Kapphal, den är även vindtät och det är viktigt. Stod och valde mellan en blå och röd, blev den röda. Tycker det är snyggast till våren =)
Hittade även en body till honom, kunde inte motstå den. Pappa gillar nämligen Star Wars riktigt mycket och framförallt när han var liten. Var helt besatt av dom filmerna, så då var jag ju bara tvungen att köpa den =) Och så blev det ett par halvlånga shorts till sommaren. Det var halva reapriset på dom, så dom kostade bara 35 kr. Gäller att passa på när det är billigt!
På H&M blev det en rosa body nu till våren =) Han kommer att bli sååå glidig i den. Och så fick han en liten solhatt att ha på sig i sommar. Den är för tidig att ha än, måste vara rikitgt varmt och soligt ute iinnan han får ha den på sig. Han är fortfarande känslig mot kyla och vinden.
Av mormor fick han även en tunn liten mössa idag. Vi har bara lite tjokare mössor och det är lite för varmt dagar som denna. Så nu slipper han att bli jättevarm om huvudet men öronen får ändå skydd.
Mormor var snäll och bjöd på lunch och fika idag. God hemlagad mat blev det, den bästa =) Och efter det en kopp kaffe i solen. Var gött kan jag lova, var lä så solen värmde riktigt mycket. Gäller att passa på, imorgon ska det bli kallare och blåsa mer.


Melvins nya vårkläder. Längtar tills man kan få sätta på honom nya vårjackan.

Efter det bar det av att hämta pappa på jobbet. Det är fredag och då brukar ju alltid jag och Melvin göra det =) Vi passade även på att pumpa däcken på bilen, behövdes efter att dom bytte däck igår.
Sen blev det en god middag men tyvärr var lillkillen lite trött så det blev inte att njuta. Han blir lite övertrött ibland på kvällarna nu när han är sjuk. Och ikväll var inget undantag men nu sover han efter lite närhet fram mamma och pappa. Lider med honom när jag hör honom hosta men jag tycker att snuvan har blivit bättre.
Hoppas att han blir lite bättre tills imorgon, då ska vi träffa Pia =)

Ha en underbar kväll och ta hand om varandra!
//Glammomamma

Kommentarer
Pia säger:

Tummen upp för kläder med klassiska "flickfärger" till lillkillen! Det gillar jag. Radera ut traditionella könsmönster, everyone!!!

2009-04-19 | 16:13:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback