Ett lass av tvätt

God eftermiddag!
Just nu så går tvättmaskinerna varma nere i tvättstugan. Hade en hel del tvätt märkte jag =) Det ser inte så mycket ut när det ligger i korgen men när man börjar att sortera upp det så ser man att det är MASSOR med maskiner som måste köras. Det är ljusa och mörka kläder, detsamma med underkläderna. Det är jeans och lakan och så ligger det alltid något som ska tvättas för sig, typ en 30 graders. Men nu är det bara lite handdukar kvar som ska tvättas, får se om jag tar dom nästa gång jag går ner. Annars får jag ta dom en annan dag, det löser sig.
Tycker i allafall det gått bra idag, är första gången jag tvättar nere i tvättstugan med Melvin. Så idag har han hängt på min mage medans vi sprungit upp och ner. Han somnar så gott så fort jag sätter ner honom. Han blir nog trygg när han får ligga nära mig, han älskar ju närhet. Tror det behovet är ännu starkare nu när han är lite sjuk.
Var i allafall på apoteket idag och inhandlade ett eget litet apotek =) Blev en ny termometer, salva till hans lilla stjärt, alvedon och koksaltslösningar i engångs pipetter. Allt för att han ska kunna må bra ifall han blir sämre.

Nu ligger han i sin säng och sover, han är helt plötsligt så liten i mina ögon. Älskar honom verkligen och vill inte för en sekund att han ska må dåligt. Jag hoppas verkligen att han blir sitt gamla glad och mysiga jag igen.
Och sån tur vi har idag, pappa slutade tidigare idag, så nu kan jag gå ner själv i tvättstugan. Vill inte springa ut och in i onödan med honom.
Ha en skön fortsatt dag.
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback