Familjedag!

God kväll!
Vilken underbart skön dag vi har haft idag. En klarblå himmel som solen lyser ifrån och en behaglig tempratur. Man blir bara lite bortskämd när det är SÅ här skönt ute. Vet inte om jag kommer att klara av att det någon gång blir svalare ute!? Jaja, gäller att passa på att njuta och ta vara på dessa fina dagar så länge dom vara!

Idag har vi haft besök av massor av familjemedlemmar, mycket mysigt =) Härligt att omge sig med nära och kära soom man tycker om. Man ska vara glad över den värme som dom skänker, det är viktigt för själen.
Efter en skön promenad på förmiddagen så kom Christian lillasyster och hennes pojkvän på besök. Dom var något tidiga så dom stod och väntade på oss när vi kom hem. Dom sa att dom precis kommit, så jag hoppas att det stämmer. Vill ju inte att dom ska ha väntat i trapphuset stackarna!
Vi hade det mycket trevligt, Millan tycker det är så skoj att gulla med lillkillen. Det syns så tydligt på henne och det värmer i mitt hjärta att se. Är även så skoj att hennes pojkvän Jocke är så mysig med Melvin. Även han håller och gullar med honom. Hoppas att dom två håller ihop, skulle bli sååå söta barn där =)
Jocke hjälpte även till att fixa något nytt litet system till datorn, så snyggt! Tack för hjälpen säger jag, hoppas att kunna få in det på min lilla dator snart ;)


Två söta syskon i soffan =) Christian ser lite härjad ut, jag vet. Men han är lite lös och ledig denna dag!
Millan älskar verkligen att sitta och hålla i Melvin!

Dom var kvar ttil fem då mina föräldrar och syster kom förbi, lite tråkigt att dom gick. Men vi ses snart igen, det vi jag.
Så då blev det att dricka kaffe igen och äta en liten tårtbit. Hade en färdigfryst tårta i frysen som jag tog upp, är så smidigt att ha hemma. Var en ny med maräng och mjölkchoklad, mycket god. Kan jag varmt rekomendera att se till att alltid ha hemma ifall man får gäster.
Var mycket trevligt att ha dom här, vi pratade lite om huset. Dom fick se lite mer bilder och vi visade lite vad vi gjort för tillval. Alltid bra att höra flera åsikter om vad man ska tänka på, få lite tips och ideer.


Måste tagit knäcken på lille Melle med allt besök. För han somnade så gott på min axel under kvällen. Han har iallafall skön stil när han sover!

Så denna långfredag har verkligen inte varit lång, känns som dom precis började. Har haft det så otroligt trevligt idag, så vi tackar våra underbara familjer. Ha en skön påsk på er!!
Ha en fortsatt trevlig kväll och se till att ät lite godis, vi ska mumsa chips och dipp =)

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback