Födelsedagsfirande

Grattis till Farbror Mike på 26-årsdagen!!
Ikväll har vi varit hemma hos Mike och firat honom. Mycket trevligt, det bjöds på smörgåstårta. En härligt gammal favorit när det kommer till födelsedagsfiranden =)
Vi tog en liten promenad bort till honom på kvällen, han bor bara runt hörnet. Melvin var lite ledsen under eftermiddagen, så han hade inte sovit så mycket. Alltid bra och lägga honom i vagnen då, somnar som en stock. Mickes mamma ville också att vi skulle komma förbi och visa upp Melvin. Så då kunde vi inget annat än gå dit.
Var riktigt trevligt, det var Mickes familj och Klefborg som var där. Härliga trevliga och helt vanliga människor, det gillar jag! Melvin vaknade dock när vi kom dit och var lite ledsen. Han var så trött, kunde inte sovit mer än fem timmar under dagen. Så när Mickes familj åkt hem så valde Micke, jag, Christian och Klefborg att ta en kvällspromenad.
Var riktigt skönt kvällsväder ute, lagom svalt. Så vi gick en liten sväng runt Ekholmen innan vi skiljdes åt. Lite trevligt med sällskap!


Grattis på födelsedagen världens bästa gudfar. Ja det är Micke som blir det till Melvin,
skulle inte kunna tänka mig någon som passar bättre!!
Var härligt att se hur bra han är med lillkillen, dom kommer att ha skoj ihop i framtiden!!

Imorgon drar Micke och Klefborg på kryssning, hjälp! Känns som om det kan gå precis hursomhelst. Hoppas att dom tar det lugnt och INTE dricker Redbull med vodka. Lovade att ringa imorgon natt när jag är upp och ger Melvin mat, får se om dom fortfarande lever då!?


Klefborg och Micke myser med melvin. Hoppas att dom överlever sin kryssning??!! Hoppas på det för jag kan inte tänka mig Melvins uppväxt utan dom två =)
Vill att dom ska köpa huset brevid oss, tänk vad härligt att ha dom som grannar. Skulle vara min dröm!

Nu ska vi ta en liten fika innan vi ska bädda om i sängen, känns som om det behövs efter natten som var =) Alltid lika hräligt att lägga sig i en nybäddad säng.
Ha en underbar kväll och imorgon blir det härligt väder igen...JIPPI!!

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback