Härliga förmiddag!

Gud så bra den här dagen har startat, blir mycket piggare om man går upp skapligt och inte ligger i sängen hela morgonen. Melvin ville ha käk strax innan 7 och efter det gick jag upp och åt frukost. Sedan ville han ha en slurp till innan halv nio och efter det somnade han så gott i våran säng. Då passade jag på att fixa till mig och prata lite i telefon med mamma. Alltid skoj att utbyta lite ord med henne.
Sedan ringde grannen på och frågade om vi skulle med ut och gå i det härliga vädret. Och det tackar vi ju inte nej till =) Så jag försökte att väcka lillkillen men så trött han var, bytte blöja på en halvsovande Melvin....och det är inte var dag man gör det. När vi skulle sätta på oss kläder blev han dock lite sur men sov fort jag la ner honom i vagnen så blev han tyst. Tog inte många minuter innan han somnade om och nu snart 2 timmar senare sover han fortfarande.

Så jag passade på att skriva ett inlägg när tid finns. Tänkte passa  på att städa lite nu och sen blir det väl att ge mat till en trött liten prins =)
Funderar på att åka till Åhlens sen och köpa en liten torkställning som man kan hänga på ballkongräcket. Finns inget hätligare än att torka tvätt ute men vi får inte plats med vår stora torkställning. Den sväljer nästan all plats som finns kvar nu när vi har möblerna uppe.
Nej nu ska jag sätta igång innan Melle vaknar. Ut och njut i solen, den är riktigt underbar idag. Gör inget att det blåser, behövs när man går för man blir sååå varm.

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback