Härliga lördag!

Idag är det en riktigt härlig dag, vår i luften och allt man ser på himlen är en sol.
Det började med att vi fick sovmorgon, tror vi vaknade vid 10 imorse, efter att Melvin sovit från 20.30 på kvällen till 3 på natten. Fattade inte vad det var med honom men skönt var det att han sov så mycket. Kanske var det för att mormor var här igår kväll!? Vi skulle hämta min pappa på natten, han hade fest på sitt jobb och mamma ville ha lite sällskap. Han jobbar ett par mil härifrån och det är trist att åka själv på natten. Så då ställde jag upp och följde med. Melvin var hemma med pappa men han sov så det var inte jobbigt för Christian =)
Så på förmiddagen blev det att ta en promenad hem till farfar för att ta en fika och hjälpa till med lite saker. Sen gick vi alla fyra tillbaka hit för att sätta upp taklister ute i hallen. Äntligen är det snart klart därute =)
Så ikväll blir det lördagsmys med middag här, alltid lika kul tycker Melvin när farfar är här och äter. Blir att woka lite ikväll, enkelt och gott att äta! Hoppas att Melvin är lika lugn ikväll som han var igår när mormor var här. Fast Melvin har ju en speciell relation till henne, kanske var därför som han var lugn?! Vi tackar för all hjälp som vi fick och det trevliga sällkapet!

Så nu sitter jag och tar igen mig i soffan,lillkillen ligger brevid. Hoppas att han somnar snart, han är nämligen lite trött. Fast man vet ju aldrig med honom, vill han inte sova så ser han till att lyckas hålla sig vaken =) Han har en vilja av stål!
Skriver lite mer senare. Ha en fortsatt trevlig lördag och hoppas att ni njter av solen.

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback