Härliga vårsol!

Idag har det blivit en långpromenad ner till stan. Från Ekholmen in till stan tog det lite mer än 1 timme att gå. Var riktigt skönt, synd bara att det blåste lite. Fast det var riktigt skönt måste jag erkänna.
Christian tog ledigt idag så vi valde att gå in till stan, hade några ärenden att fixa. Delvis hämta lite mer info om huset i Tallboda. Vi är riktigt sugna på att köpa ett nytt hus, och dom här är ju bra eftersom man kan inreda övervåningen precis som man själv vill. Fast först ska vi till banken imorgon, får se vad dom säger innan vi bestämmer oss.

Så idag blev det lunch på stan, mysigt må jag säga. Vi var rätt hungriga efter våran promenad till stan, så det blev McD idag. Bra för att det går snabbt och är enkelt, vet aldrig när Melvin kan vakna =) Fast han sov så gott i vagnen, han vaknade för en stund sedan, efter att ha sovit i 4 timmar.
Sen blev det att gå hem på en fika till mormor, inget ovanligt =) Vi satt på deras ballkong i solen och hade det gott. Solen värmer på bra där och vinden kommer inte riktigt åt. Fast när vi satt där så började jag nysa och snora, så pollen har verkligen kommit igång nu.
Melvin fick ligga i sin vagn och sova på ballkongen, tror han tyckte det var riktigt skönt. Bra för honom att ligga ute och få massor av frisk luft. Får hoppas att han sover gott ikväll =)


Mamma och och pappa i vårsolen =)


Puss på dig älskling!


Melvin låg och sov så gott i sin vagn i vårsolen. Bra att han får mycket frisk luft, bra med vår så han kan ligga ute.

Senare idag så blir det att ta en fika med farfar och hans dam, ska bli trevligt att träffa henne. Har inte träffat henne tidigare, så det är något vi ser fram emot. Skoj för farfar att träffa Mevin lite också, han sov ju mest när han var hemma hos oss i lördags. Alltid kul om han kan vara lite vaken när han träffar familjen =)
Sen ska han få sin påskpresent också, den är mest från Melvin ;)
Nu ska jag ta hand om Melvin lite, mormor måste få lite avlastning. Hon gullar och tar hand Melvin jämt när vi är här, så snäll och god hon är!!

Vi skriver senare ikväll.
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback