Home alone

Goder kväll!
Just nu sitter jag i köket och väntar på att äggen ska koka klart. Håller på att förbereder kvällens middag, blir Kalles fiskgryta med potatis. Var länge sen vi åt det och det är lätt att bara värma på. Christian har J ikväll så han kommer inte förän halv nio ungefär. Och då är det skönt att ha maten klar, så man slipper stå och laga den vid åtta hugget.
Ikväll ska vi även ha Mike här på middag, riktigt trevligt och mysigt. Han får det som tack för att han är ute och går med Melvin nu. Han ringde förut och frågade om han fick gå ut och gå med honom. Och det är ju självklart att han får, jag blir bara glad. Fick jag gå och handla i lugn och ro, skönt att inte ha vagnen med sig. Är rätt skönt nu med att vara ensam hemma, hinner med en del =) Fast man går och tror att lillkillen snart ska vakna, man är så van vid att han ligger och sover när man gör saker. Bara en sådan sak som att plocka lite i köket, nu kan man göra det utan att stressa för man vet att han inte kommer att vakna.
Samtidigt tycker jag att det är lite ensamt också, tycker ju om att ha min lille Melvin omkring mig. Jag har helt enkelt vant mig =) Men som tur är så kommer dom nog tillbaka snart. Mike har varit ute i över en timme med honom nu. Är glad att jag har honom som är snäll och hjälper till.

Nej nu ska jag fortsätta med maten. Måste sätta på potatisen också och börja göra grytan.
Ha en fortsatt skön kväll
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback