Jag har har gått och blivit med olivträd!

Ja efter många turer så har jag nu gått och köpt mig ett olivträd. Fast jag köpte inget äkta utan ett konstgjort från Sia. Dom gör riktigt fina konstgjorda träd, allt från rosor till just olivträd. Det blev ett högt som jag ska ställa på golvet i hallen, det som saknas nu är ett litet bord. Måste ge mig ut och leta lite mer efter det, har inte lagt ner så mycket energi på att hitta något. Jag skulle vilja ha köpt ett litet olivträd också men häjdade mig själv, hade blivit lite för dyrt. Vet inte än vad Christian kommer att säga nu men det lär nog bara bli en suck. Han kanske skakar på huvudet också, vad vet jag =)

Innan vi åkte ut till Unnerstad Gård för att handla olivträd så var jag och mamma och åt på Matversktan. Blev inte att sitta ute i solen, blåste lite för mycket. Så vi parkerade oss inne men det var stora fönster så man såg ut på vattnet. Var riktigt god mat, ugnstekt potatis med schnitzel och sky. En kopp kaffe och kaka på det och jag var mycket nöjd. Skönt sätt att fira in helgen på!
Så nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att älsklingen ska komma hit och fika. Han har varit på bio i stan med barnen på jobbet. Så han slutar efter det och kan då gå från stan hem hit.
Sen blir det att fara hem och göra iordning med mitt träd i hallen, måste nog köpa en stor kruka till det. Men det blir att fixa med imorgon.

 
Mormor och Melvin är riktigt bra vänner =)

Ut och njut i solen nu!
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback