Lägesrapport

Just nu ligger Melvin brevid mig i sängen och sover. Blir mycket sovade nu, märker att han inte är helt hundra idag. Han somnade vid 21 igår efter lite gnäll och sov till 01. Då ville han ha mat och vi bytte blöja då med. Sen vakande han vid 06 och ville ha mat igen och då bytte vi igen. Efter det somnade han om igen, brukar han ine göra. Han vill oftast vara vaken en stund innan han somnar om. Tyvärr vaknade han till när älsklingen ringde strax efter 8. Så då gjorde vi samma rutin som vi gjort under natten och morgonen =)
Melvin verkar inte vara lika snorig idag, vilket är skönt. Känns som om hostan är lite bättre med, blir en innedag idag. Dumt att ge sig ut om han håller på att bli frisk, blir bara att ta sig till tvättstugan och till affären och köpa blöjor.
Lillkillen har tyvärr fått små "sår" i stjärten, blöjeksem skulle jag gissa på. Som tur är så är det inga blödande sår och vi har smörjt med salva igår kväll och inatt. Ser ut som om det håller på att bli bättre, är inte lika rött längre.
Anledningen till dessa sår är tyvärr Libroblöjor =( Dom har två små vingar i blöjan som troligtvis skavt lite, så det blir att gå och köpa Pampersblöjor idag. Det värsta är att såren uppstod på 3 timmar. När jag bytte blöja på eftermiddagen så var det inga sår men 3 timmar senare var hans lilla stjärt röd. Usch gör ont i mitt hjärta, hoppas att han inte lider. Men han skriker inte eller blir sur när man gör rent honom. Så jag tror att han inte har så ont.

Besöket på BVC gick bra igår, han har växt =) Fast han sov när vi skulle väga honom, så blev tvugna att väcka honom. Det var inte populärt tro mig =) Han blev lite ledsen men mammas kille har växt!

Vikt då: 4770 g
Vikt nu: 5120 g
+/-: +350 g

Längd då: 58,5 cm
Längd nu: 61 cm
+/-: + 2,5 cm

Nu ska jag ta tag i dammsugningen, hann inte med den igår =) Efter det är tvättstugan som väntar, jippi!
Ha en skön dag, så skriver jag mer sedan.

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback