Nu är vi husägare!

Jippi!!
Igår blev det helt klart med att vi flyttar till hus! Inte för att vi var oroliga att det inte skulle gå men man vill ju ha ett klart besked från banken innan man börjar att fira. Och igår så ringde vår bankman och sa att nu var allt klart och lånet blev beviljat! Känns så härligt att veta att om ca ½ år så börjar ett helt nytt kapitel i vårat liv. Då blir vi husägare och det är vuxet =)
Längtar redan nu efter mitt hus men ännu finns det inget hus. Bara en stor lerpöl, ser bara pinnar som märker ut vart tomt och hus ska vara. Måste åka ut och börja att dokumentera allt från början. Kan vara kul att ha när allt är klart, om det nu  någonsin blir det när man har hus!? Kan somsagt vara skoj att se hur det såg ut från första stund till färdigt resultat.
Tänk viket underbart hem jag kan få nu, lite bättre ytor att inreda på =) Längtar sååå efter att få sätta igång men än får jag bara planera. Tro mig, det kommer jag verkligen att göra.


Mitt framtida hem, vill ha senhöst nu =)

Nu kallar Melvin på mig men jag skriver mer senare. Ha en fortsatt skön dag!
//Glammomamma

Kommentarer
Elin och Johannes säger:

STORT GRATTIS!! Gud vad kul med en hus som är erat från början, att ingen annan har bott där. Vet hur det känns med ett hus som inte har någon direkt tomt än. Utanför vårt är det bara lera, stenar och blåbärsris än så länge. Vi ska lägga ut bilder på bloggen senare tänkte vi. Men ååh vad kul för er! Grattis igen!!!

2009-04-18 | 22:01:09
Bloggadress: http://barnochfamilj.blogg.se/
Pia säger:

Megastort grattis till lilla familjen! Nu finns det plats för massor av barn och hundar =) Ska bli jättespännande att se hur fint ni kommer att få det!

2009-04-19 | 16:16:11
Syster säger:

Grattis!!!! Vad skönt att det klart.Ni kommer att trivas jättebra i tallboda ett perfekt litet område,jag stortrivdes.Ser fram emot grillkvällarna nästa sommar....och då kan vi dricka vin ihop. Kram Kram

2009-04-19 | 18:47:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback