Powernaps

Godmorgon och gäsp till er!
Vilken konstig natt vi har haft, vet inte riktigt vad som var fel. Från kl 00 till 06 imorse så har vi varit inne hos Melvin och stoppat in nappen en gång var 15 min. Och jag ljuger inte, jag lovar =)
Han somnade in varje gång som man gav honom nappen och sen gick det en liten stund så gnyr han till. Då har nappen rammlat ut och man får gå in igen och ge den till honom. Så varken han, jag eller Christian har sovit några längre stunder inatt. Vi turades om ett tag om vem som skulle gå upp men sen blev det att jag tog över. Han måste ju få sova eftersom han ska jobba.
Så inatt har det nog blivit sammanlagt ungefär 4 timmars sömn, tror knappt det blir det om man slår ihop det. Fick sova mellan 10-15 min men det är sådant man får ta. Hoppas bara på att han sover bättre inatt. Både han och vi blir ju trött av att inte få sova några längre perioder.

Så nu har jag ätit frukost i sängen med lillprinsen brevid mig. Och tro inte att han ska sova, nej han ligger här brevid och är hur pigg somhelst. Ibland tittar han på mig med sina ögon, och om jag inte tittar på honom så säger han till. Han ger ifrån sig ett litet sött ljud och så tittar vi på varandra och pratar lite. Han är min lilla kille =)
Idag blir det en lång promenad i solen, längtar verkligen ut när jag tittar ut genom fönstret. Kanske ska försöka att sova en liten stund när Melvin somnar in. Tror att jag behöver det efter mina små naps ;)

Nåja, ha en skön snart på dagen och njut av solen som kommit för att stanna en tid nu.
//Glammomamma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback