Snabbmat

Puh, kom precis innanför dörren efter en långpromenad i solskenet. Grannen ringde på och frågade om jag skulle med och jag kan ju inte tacka nej. Hade tänkt att gå innan vi skulle till BVC men valde att gå med henne. Är mycket skönare att ha sällskap och någon att prata med.
Så när vi kom in strax efter ett så var det bara att slänga på ett soppa på spisen och fixa lite lunch. Blev en champinjonsoppa med ett  stort glas kallt vatten, är så törstig efter promenaden.
Så nu sitter jag och äter kin soppa och skriver innan det är dags att kasta sig iväg igen. Blev nästan som om jag bara vänder i dörren. Tur att Melvin sover så jag inte behöver ge honom mat innan. Kan jag sätta mig i såfall på BVC och ge honom mat när vi är klara.
Blir att stanna till och handla lite på vägen hem, samt hämta mitt paket från H&M. Hade beställt lite saker från deras inredning, tyvärr var det olika veckor som det skulle levereras på. Så då valde jag att ta allt samtidigt och då dröjde det fram till förra veckan innan det kom. Och då passade det ju bra att jag städade idag så jag kan inviga mina nya bordstabletter. Beställde fyra st i jeanstyg som jag ska ha på köksbordet.

Nej nu måste jag äta upp det sista och sedan ge mig iväg igen.
Vi hörs senare
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback