Snorig liten kille

Godmorgon!
Idag vaknade vi av att Melvin var lite snorig och hostig. Han verkar inte ha någon feber eller vara ledsen, tur tur! Jag hoppas att det inte bryter ut och blir någon förskylning så han blir riktigt dålig. Funderade på om det kunde vara pollen men  känns som om han är för liten för att kunna få det!? Får kolla med BVC idag, vi ska dit på kontroll och träffa en läkare. Är dags för hans 2 månads kontroll idag, se om dom kan hjälpa oss med hans huvud. Han är ju så duktig på att ligga med huvudet på en sida, så han börjar att bli lite platt. Det funkar inte att lägga filtar på den sidan så han inte ska kunna vända sig. Han är för stark så han vänder bort det eller så slår han bort med handen. En envis liten kille vi har =)
Sen ska det även bli skoj och se vad han väger, var ingen koll förra veckan. Tror att han har sprängt 5 kg gränsen tills idag =) Han har även blivit längre, undra bara hur många cm.
Så det blir att ta en promenad innan vi ska dit, fick tid kl 14. Så innan det ska jag passa på att städa lite, måste dammsuga lite. Ska även passa på att sätta upp en tvättid i tvättstugan, behöver tvätta lite lakan. Är lättare att göra där än här hemma. Finns mer plats att torka allt på och större maskiner.
Nej nu ska jag ta en snabb dusch innan lillkillen vaknar. Han sover fortfarande så gott men hostar somsagt lite ibland. Fast han var duktig inatt, han vakande bara 1 gång och ville ha mat. Men han var trött när han somnade vid 21, blir ibland lite övertrött på kvällarna. Han vill inte somna in fast han är riktigt trött, så igår gick Christian ut och gick med honom. Tog inte lång tid innan han somnade in och sen sov han till 02.30 ungefär innan han ville ha mat.


Även om det är tidigt på morgonen när vi byter blöja så finns det alltid tid för skratt och lite "prat".

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja städa lite. Ha en skön start på er dag!
Hörs senare.

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback