Sommarfärger

Nu har jag lagt upp fötterna i soffan och brevid mig ligger Melvin. Han har ätit och efter det har vi myst lite. Nu hoppas jag att han ska somna in, lite vevande med armarna fortfarande =) Och den där nappen får man stoppa in ibland.
Så det gäller att passa på att skriva medans han är lugn och jag har tid. Snart börjar Uggly Betty på 5:an, brukar allitd se det när jag är hemma. Älskar den serien och ikväll är det nya avsnitt, blir lite mys i soffan då =)


En glad liten kille som ligger och ler till mamma =)

Dagen har redan sprungit förbi, har hunnit med att tvätta en maskin och varit ute och gått. När jag kom hem så gjorde jag lunch och åt innan lillkillen vaknade. Samtidigt som jag gjord mat ringde jag syster i K-holm och grattade henne på fördelsedagen...GRATTIS!!!
Var häligt väder ute idag, fast solen inte riktigt lyste helt igenom. Var nästan lite "kladdigt" ute, som när det kan bli åska. Hoppas på att det blir det till kvällen!!?? Finns inget som slår det, blixt och dunder i mörkret.
Måste även visa mitt sommarfynd som jag köpte igår på Vila. Är en butik som jag sällan handlar i men igår fick jag för mig att gå in och titta. Hittade den här klänninhgen, underbara färger att ha på sig när man blir lite brun.


150 kr var det faktiskt värd. Nu längtar jag verkligen till sommaren, älskar färgerna och mönstret.

Passade även på att köpa en scarf på Gina Tricot, den var på rean *jippi* Köpte även ett par jeans när jag hade fixat mina naglar men dom fick åka tillbaka till affären. Kunde inte släppa tanken på att dom satt lite "slappt" i rumpan. Vet att jag kommer att störa mig på det och då är det ingen ide att behålla byxorna.


Har fått nippe på scarfs och sjalar, den här kommer nog att pryda en väska. Riktigt snyggt till våren och sommaren när man knyter den runt handtagen.


Sommrigare än så här kan knappt naglarna bli =) Ska ta och fixa fötterna nu med när man har så mycket sandaler på sig.
Nu ska jag titta på Betty men jag har känslan av att jag kommer att somna. Börjar bli lite trött, så då ska man väl passa på att sova!!??
//Glammomamma


Kommentarer
Gynning säger:

Vilken sötnos.



Trevlig Valborg, hoppas du får en fin kväll!!

2009-04-30 | 15:02:47
Bloggadress: http://frokengynning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback