Vatten...


Puh så varmt det är idag, har knappt gått att sitta i solen. Och den lilla tid som jag satt fick jag minsann lite färg i ansiktet. Eller färg, jag blev lite röd på kinderna =)
Känner hur jag konstant är törstig när det är sådant här väder, tycker inte jag harr gjort något annat än att druckit idag. Och man ska ju dricka extra mycket när man ammar, yttligare en anledning till att inte slarva. Blir att ha en flaska med sig hela tiden nu när det är sådant här väder. På tal om det får jag inte glömma att ta med mig en flaska med vatten nu när vi ska ut och gå.

Snart kommer älsklingen och då ska vi direkt gå till hans pappa och sen därifrån ner till stan. Ikväll blir det ett glas vin till maten, tror att det räcker =) Vill inte dricka mer med tanke på att jag ammar och så har jag inte druckit på nästan 1 år. Tror jag kan bli lite lullig på det lilla glaset, vi får se ikväll ;)
Melvin ska också med, premiär för honom på uteserviringarna. Fast han brukar ju sköta sig så jag  är inte orolig. I värsta fall får jag väl gå en sväng med honom på stan.

Ha en fortsatt underbar dag i solen, tycker en middag ute idag passar alla =)
Hörs senare under kvällen!
//Glammomamma

Kommentarer
Johannes säger:

Hallå blivande husägare! Vad trevligt att även ni har kommit in i dessa banor och med ett helt nytt hus dessutom. Kul! Vad är det för hus ni ska bygga? Vilken leverantör är det? Hittade inget om det i texten. Men jag kanske är blind. ;) Hoppas ni har haft och har en bra helg! Kram

2009-04-26 | 13:09:32
Bloggadress: http://barnochfamilj.blogg.se/
Johannes säger:

Haha... vilket fint hus ni har köpt! Det är ett precis likadant hus som vi har. Skiljer sig lite i hur fasaden ser ut. ;) Vad roligt! Kanske vi kan ge varandra lite tips och trix. ;) ska/har ni takkupa eller takfönster? Vi har inte det nu men funderar på att slänga på en kupa sen. Ha det gott och hälsa familjen!

2009-04-26 | 21:42:26
Bloggadress: http://barnochfamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback