6 månader idag!

Kan ni fatta för exakt 6 månader sedan vaknade jag upp efter en natt som totalt förändrade mitt liv.
Exakt 01.06 den 17 februari kom Melvin till jorden. En stark och fin kille som gjorde mig till världens lyckligaste människa!
I 9 månader hade jag längtat och undrat var det var för litet liv i mig. Allt jag ville var att få träffa, lukta, hålla, gosa och framförallt älska den lilla varelse resten av mitt liv!
Och så helt plötsligt, 8 dagar för tidigt så hade han så bråttom att komma. På 3 timmar gick allt från att vara lugnt och vad jag trodde förbredd på det nya livet. Till att bli mamma och en helt ny värld öppnades för mig.


Dagens kille med stort D. Mer älskad än han är kan ingen vara!

Nu sitter jag här 6 månader senare och äter frukost igen. Fast denna gång hemma och inte på BB =) Tiden har gått så fort och jag undrar ibland vart alla månaderna tog vägen!?
Det var inte länge sen Melle bara låg och sov, knappt rörde en fena. Tills idag då det är full fart från morgon till kväll. Men gud vad jag älskar det här livet =)
Så mycket glädje och skratt som han skänker varje dag! Försöker att ge lika mycket tillbaka! Undra om det verkligen går att älska ihjäl någon?? Tror att jag är kandidat till den posten i såfall. Kan verkligen inte sluta att älska denna lilla prins!

GRATTIS PÅ 6 MÅNADERS DAGEN ÄLSKLING!
Du är mammas och pappas stora kille som idag ska firas med gott gott. Det lovar mamma och hon lovar även att du ska få smaka ;-)
Nu ska jag avsluta min frukost och sedan fixa till mig innan Melle vaknar. Sen blir det att ge sig ut. Planen för dagen är att möta Sofie med barn i lekparken vid 9-9.30 och sedan äta lite lunch ihop. Med andra ord en riktigt mysdag!
Önskar er en lika härlig start på den här veckan som vi kommer att ha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback