Åkpåse Lodger!


Vill ha, vill ha!

Igår när jag och Sofie satt och slappade i soffan, så hittade vi dessa fina åkpåsar. Och gissa om älsklingen och Lööke kommer att få ta fram dom stora plånböckerna, för dessa ska vi ha! Tyvärr måste ju Sofie ha två att ha i Svarta Urban ;-) Hennes fina BuggySnuggle som Alfons har haft, ryker nog tyvärr. Agnes kan ju inte få en ny fin åkpåse medans Alfons får ha kvar sin gamla "enkla" variant =)
Nej det blir MÅNGA övertidstimmar för herren i huset nu, eller vad säger du Sofie ;-) Tänk när vi går på stan i höst, så bra våra små änglar kommer att ha det i vagnarna då!
Så det blir att klicka hem en i dagarna nu. Behöver verkligen ha den nu, för Melle har inget bra att ligga på i vagnen. Ett gammalt täcke går inte. För när han sitter upp i vagnen behöver vi spänna fast honom och det går inte så bra. Det blir knöligt med täcket som ligger i vägen. Men den här åkpåsen har färdiga hål för att bara sticka igenom bältet, smart! Och så går det självklart att ta isär den, så man bara har en del att sitta på nu på sommaren.
Hela påsen sitter ihop med karborreband, så den går att använda under alla årstider. Men det var smart med huvan till hösten och vintern. Då det verkligen kan blåsa och ha sig.

Nej nu blir det att fixa till sig lite inför denna dag. Älsklingen jobbar sent idag, så jag och Melle blir själva hela långa dagen =( Så blir det tyvärr ibland.
Hoppas att ni får en härlig torsdag och att vi slipper massor med regn!!??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback