Fina vita stolen!

God morgon på er!
Ännu en dag har börjat tidigt, härligt =) Fast det är bara att ställa in sig på att i 10 års tid kommer man inte att få sova mer än till 7 som senast ;-) Men det gör mig ingenting, med en kopp kaffe är man god to go!
Igår kväll hade vi matpremiär i nya stolen. Melle satt med när vi åt kvällsmat och efter det var det hans tur att få gröten innan han skulle sova. Och så bra det gick, som en dans!
Han sitter bra och stadigt med ryggen och har stöd för huvudet. Är även kul för honom att kunna sitta med i samma höjd som oss vid matbordet. Istället för att sitta i sin gåstol eller i babysittern som är alldeles för liten för honom.
Blev en vit stol med jeanstyg klädsel. Det blev riktigt snyggt ihop. Vi hade först tänkt en randig färgglad klädsel men tyvärr hade inte Babyproffsen den. Är inte förvånad om jag ska vara ärlig! Och som vanligt så får man reda på det i det mest kundvänliga bemötande....(dom är ju kända för det här i stan)
Är nöjd att jag valde det här kombon, för den passade in så snyggt. Och den kommer bli ännu snyggare i nya huset. Då vi kommer ha samma vita färg på luckorna!


Lillkillen tyckte det var jätteskoj att sitta i sin nya stol. Nu kommer det att bli mycket enklare att ge honom mat och att själv äta när han nu kan sitta med oss mycket bättre!

Nu ska vi ta och äta lite frukost. Melle ska sitta med i sin nya stol och äta lite burkgröt, mums. det är premiär för 6 månadersmaten idag. Kan ni tänka er att han blir 6 månader på måndag!? Vet att jag tjatar men jag kan inte fatta att han redan är så stor. Tiden går fort när man har barn, så ta till vara på varje liten minut!
Efter det ska vi fixa till oss lite. Jag och Melle ska ner till stan och fixa lite tills ikväll. Måste köpa någon god ost till kräftskivan och lite nubbe ;-) Och pappa ska iväg till J och jobba.
Ni får ha en underbar lördag, som ser ut att bjuda på sol =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback