Igår gick vi lös i skobutiken!

Ibland har man lite tur, vilket man måste ha ;-) För när vi skulle gå och handla lite mat på förmiddagen så gick vi förbi skobutiken i centrumet. Och då såg vi att det var 50 % på allt i butiken! Wow så bra, eftersom Melle behöver lite skor till hösten och vintern.
Så vi kom hem med 4 par skor, tre till Melvin och ett par till mig =) Jag köpte mig ett par Lacoste som jag spanat på hela våren. Och nu fick jag dom för 300 kr.
Till lillkillen blev det ett par bra vinterkängor. Fodrade eftersom han kanske kan gå lite under vintern. Även om det blir i början på 2010!?
Sen fick han två par vårskor, var av ett par var PAX. Fån vad jag har hört och sett ska det vara riktigt bra skor. Kommer bli fina till våren sen när han springer runt i Tallboda och leker ;-)

 
Melles nya fina skor, som han får vänta lite med att börja använda.
Nu ska jag bara försöka hitta några han kan ha i höst. För mindre än storlek 19 hade dom inte i skobutiken igår. Och det passar nog inte förän i senhöst/vinter!?
 

 
Mina nya fina vita skor. Dom är lite trånga än men det är bara att försöka gå ut dom lite. Lacoste töjer sig alltid nästan 1 storlek.

Nu ska vi åka iväg och titta på huset och se om vi kanske har fått någon grund. Måste ju snart vara dags för huset att komma!!??
Och senare ikväll blir det en härlig middag ute. Det ser jag verkligen fram emot =D
På återseende senare ikväll. Då ska ni få se vad som fick följa med mig hem från loppisen med Sofie.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback