Kärlek


Det är äkta kärlek, som går rakt in i mitt hjärta. Där låser jag in den så ingen kommer åt den!

Min älsklingen är nu så stark i ryggen att han kan sitta helt upp i vagnen. Bara att spänna fast så han inte rymmer över kanten. För gör man inte det så tar han tag i handtagen och reser sig upp.
Och det är nog inte långt kvar innan han kan sitta själv. Jag ger det 1 månad sen är han nog tillräckligt stadig. Så fort tiden går!

Idag var han världens goaste unge när vi var på stan. Inget gnäll utan han satt i vagnen och var glad och tittade på allt skoj omkring honom. Efter någon timme blev han dock trött och då fick jag lägga honom ner.
Märker hur stolt jag blir som mamma när han är så här duktig när vi är på stan. Därför fick han lite finare saker också av mamma =)
Men en sak gjorde att det brast lite i hjärtat. Han fick en badleksak förra veckan av sin faster, en giraff. Den har varit helt perfekt för honom att hålla i. Lagom lång hals för hans hand. Och den har varit hans favvis i badkaret och skoj att hålla i när vi byter blöja eller sätter på oss kläder.
Så idag fick den följa med till stan men tyvärr så måste han ha tappat den när han satt i vagnen. För när vi hade kommit in till stan fanns den inte i vagnen längre =(
Och vi gick samma väg hem som vi gjorde in till stan och vi såg den inte. Upptäckte somsagt att den var borta när vi precis kommit in till stan. Så han måste ha tappat den när vi gick in!?
Så om ni ser en liten gul giraff som är ca 1,5 dm hög, kan ni höra av er. Det kan vara Melles och han skulle nog vilja ha den tillbaka =)

Dags att sova lite nu, har en del att göra imorgon innan kl 14. Och vid 15 kanske ni får reda på om det är bra eller mindre bra nyheter vi har att komma med ;-)
Sov så gott nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback