Melvins present...

...till sina föräldrar på deras första bröllopsdag var att för första gången sova en hel natt! Kan ni fatta, på 6 månader har jag inte fått sova en hel natt!! Men nu har det hänt och jag har då aldrig känt mig så utvilad som jag gör idag!
Melle somnade vid 21 igår ungefär efter lite gröt och bus i sängen =) Och jag vet att jag vaknade vid 04 av att jag behövde amma. Oj, det började göra ont men lillkillen han sov, rekord alldrig sovit så länge utan att vakna.
Så vid 05.30-06 vaknade han och åt lite och sen somnade han om brevid mig. Gissa om vi sov, till 9. Så idag kan vi inte klaga på att vi är trötta. Nej för vi är utvilade till max!

Jag vågar knappt hoppas på att det är någon ny liten rutin men lite håller jag allt tummarna. Skulle bli en ny människa om jag fick sova utan att bli väckt under en natt. Slippa känna tröttheten bakom ögonlocken. Man måste hela tiden kämpa emot, det är något jag vill slippa.

Nu ska vi ta och fixa till oss lite. Jag ska ta en dusch och Melle måste få lite kläder på sig. Pyjamasen kan man inte ha på sig hela dagen =)
Önskar er en härlig start på måndagen. Härligt med sol och skön temp ute!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback