Slappiskille!


Melvin har blivit riktigt duktig på att sitta nu. Om det så bara är för en kort stund. Faller han framåt tar han emot med händerna och försöker sätta sig.

Igår hade jag och Melle en liten mysdag ute och Ramona på landet. Var skönt att komma ut och andas frisk luft och slippa höra en massa brus från stan. Det var skönt ute och en underbar vy, bara grönt och fält så långt ögat kunde nå.
Så vi började med att gå en lite promenad på landsvägarna. Hon mötte upp oss med hunden och så var det skönt för Melle att få lite frisk luft innan lunchen.
Efter det blev det en härlig fika ute på deras fina veranda dom byggt. Där satt vi och hade lite härligt tjejsnack och titta på hästarna som strosade ute i hagen. Lovar att man blir avslappnad av att ha det så!
Innan jag och lillkillen åkte för att hämta pappa bjöd hon på en mycket god grekiskpasta sallad. Tjejen säger att hon inte kan laga mat men det kan hon ;-)
Älskar verkligen att äta sallad på sommaren när det är varmt ute. Till lunch är det helt perfekt, eftersom man inte blir hungrig på samma sätt.
Vi hade en härlig liten dag på landet, bland alla katter =) Melle klappade en för första gången men blev nog lite skrämd efter att ha slitet den ena i svansen =P
Tack gumman för en superhärlig dag, måste vi göra om snart igen. Skönt även och se dig i din vanliga form igen =D


Melvin myser i solstolen hos Ramona!

Nu ska jag fixa lite lunch, pappa kommer snart hem efter att ha hjälpt sin pappa. Men först blir det att ge lillkillen lite så han somnar. För i eftermiddag blir det en sväng hem till mormor och pappa ska iväg och spela lite poker.
Ha en riktigt skön lördag!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback