Urpumpad

God kväll!
Har precis pumpat ut lite mat till Melle imorgon. Drar ju till Ullared med Ramona och Harriet =D
Även om jag inte ammar honom på samma sätt som jag gjorde tidigare, så får han fortfarande mjölk. Han blir alltid ammad på eftermiddagarna och kvällarna. Han får ju pure till lunch och till kvällsmat blir det gröt.
Så det är oftast på morgonen och innan han äter lunch som han får tutte och sen på eftermiddagarna och nätterna. Tyvärr så håller han sig inte mätt mer än 2 timmar som mest nu. Han kräver mer eftersom han rör på sig mer än när han var precis nyfödd. Och det är inte det att jag inte har mat, för tro mig det har jag.
På ca 15 min får jag lätt ut 170 ml. Skulle säkert få ut mer och jag verkligen satte mig i lugn och ro men nu blev det framför tvn =) 
Har en så smidig bröstpump från Philips. Rekomenderar jag verkligen alla att köpa om ni har några kronor över.
Den är helautomatisk med ett inbyggt minne, så den minns i vilken takt jag pumpade med förra gången. Och så är det skönt att slippa och sitta och pumpa för hand.

Nu ska jag ta och se till att allt är check  för imorgon. Blir tidig uppgång och en lång resa men det är det värt ;)
Lovar att släng in ett inlägg imorgon när jag kommit hem och berättat hur dagen gått. Både för mig och för pappa och Melle som ska vara själva hela dagen. Men det oroar jag mig inte för, vet att dom kommer att ha super skoj =) Älsklingen är ju världens bästa pappa =)


Mina underbara killar, älskar dom mer än något annat i världen!

Sov nu så gott mina vänner och kom ihåg att ta vara på varandra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback