Vår lilla dubbel 7:a

God morgon!
Sorry att det inte blev någon mer uppdatering igår kväll. Orkade helt enkelt inte med, utan det blev sängen tidigt. Och tyvärr somnade jag nästan direkt efter jag lagt ner huvudet på kudden =)
Nu är jag dock pigg, sovit länge och Melle vaknade inte förän 04.00 inatt, rekord! Och så har jag min morgonkaffe här brevid mig nu. Då kan man inte vara trött ;)
Tänkte i allafall att ge er siffrorna från BVC besöket igår. Mycket har hänt på en månad men aldrig hade jag trott att så mycket hade hänt. Och besöket hos doktorn gick också bra. Melle följer utveckling mycket bra. Och för en gångs skkull var han glad på båda besöken. Det är inte vanligt, framförallt när han ska träffa doktorer. Då gråter han alltid eller så kissar han ner  dom. Något han började med på BB =p

Vikt då: 6990 g
Vikt nu: 7920 g
+/-: + 930 g
Nästan ett helt kg på en månad. Det märks att han har ätit mer pure och gröt och mindre tutte ;)

Längd då: 68,6 cm
Längd nu: 70,8 cm
+/-: + 2,2 cm

Nu dröjer det ett tag innan vi ska på besök igen. Hela vägen in i oktober, närmare bestämt den 12. Då har han hunnit bli 8 månader ungefär. Gud så stor han blir...vill att han ska vara så liten som han varit i sommar. Men samtidigt så är det underbart att se hur han blir större och större och utvecklas mer.
Lovar att visa det senaste som hänt senare under morgonen. Men just nu sover han och då är det lite svårt men den som väntar på något gott...;)


En trött STOR kille härom kvällen =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback