Bus i soffan!

Nu sover vår lilla älskling så gott i sin säng. Han var rätt trött innan han fick sin välling men när han väl fått den somnade han så gott =) Mitt lilla hjärta! Vi älskar dig så högt!
Fast innan vi somnade så var det självklart lite bus. Vi har nämligen en liten kille som älskar att vara nakenfis =) Så fort blöjan åker av sparkar han vilt med benen samtidigt som han skrattar högt och ler med hela ansiktet. Svårt att inte tycka han är underbar då.
Så innan nattisblöjan och jamisen åkte på fick han busa runt lite i soffan. Och det är fart på honom då kan jag lova. Skulle han kunna häva sig över ryggstödet så hade han gjort det för länge sen.
Han blir världens gladaste kille i ca tio minuter. Sen får faktiskt blöjan åka på så det inte händer någon olycka i nya soffan =)


Det lyser verkligen bus om hela ungen =)

Att få bli välsignad med en sådan underbar son som Melvin har gjort mitt liv så mycket härligare. Det är ett skimmer runt varje dag med honom. Vilket bra jobb vi gjorde älskling!


Vi fick klistra in en liten flinga för att inte visa alltför mycket på vår älskling. Ni kanske kan se honom framför er ränna runt i soffan =)

Nu ska jag krypa upp i älsklingens famn och mysa med massor av tända ljus. Bättre kan man inte ha det just nu.
God kväll och sov sött när ni väl lägger huvudet på kudden!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback