En tröttisfis!

Oj oj så tyst det är här hemma. Ingen tv eller radio är på och knappt ingen trafik hörs. En total och underbar tystnad!
Melvin ligger och sover, vilket han har gjort i 2 timmar nu. Det hörr verkligen inte till vanligheten att han gör. Är vad han sover sammanlagt på en hel dag.
Men efter att ha haft sönder en ljuslykta till på morgonen la jag honom i sängen och efter en stund hade han somnat.
Passade på att vila en stund själv, mycket skönt. Känner att tröttheten kommer smygandes ibland. Vet inte om det är efter julhelgen eller om det har med Milton att göra!? Fast om jag ska gissa så blir det nog det senare alternativiet ;-) Så när Melle sover ska jag passa på att vila med. Allt annat får vänta ett tag då. Inte direkt så disk, tvätt, dammsugning eller andra saker går någonstans!

Hade tänkt att fixa till mig lite innan Melle vaknar. Vi måste ner en sväng till stan. Var vissa saker jag valde att inte göra på Ikano igår. Inte för att det kanske är så mycket mindre folk på stan men där får man i allafall luft =) Så det blir bussen ner, kul för Melle. Han älskar att åka buss, sitter där i vagnen och tittar ut och på folk =) Sen är det smidigt med.
Lovar att skriva lite mer senare idag när vi kommit hem. Blir en myskväll, nu är ju älsklingen ledig till den 11 januari igen =D Det är värt att fira!

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback