Har ni filat på era nyårslöften?

Sista dagen på 2009, så snabbt året har gått. Beror säkert på dom många förändringar som hänt. Kan nog säga att det är livets stora förändringar vi har varit med om. I allafall i våran familj.
Året började ju på bästa möjliga sätt, med att få barn. Att ha fått Melvin har inte bara gjort mig mer trygg i mig själv, utan även gett vårat liv en helt ny mening. Han är vår solstråle som lyser upp varje dag! Det finns nog inget som varken jag eller Christian skulle göra för honom.
VI ÄLSKAR DIG MELVIN RUDQVIST!

Nästa stora förändring i vårat liv i år är ju självklart att ha köpt vårat drömhus.
Att ha en känsla av att här kommer jag bo resten av livet är ganska häftig. Är ungefär som när man vet att man träffat den rätta i sitt liv. Inget känns fel!
Mycket har vi kvar att göra innan jag kommer känna mig nöjd till 110% men så är det när man bor i hus. Vi har ju en hel övervåning att bygga med =) Så när den är klar och jag har en tomt, då kommer jag verkligen att kunna njuta. Fast jag vet att med hus blir man aldrig klar ;-)

Sen har ju även så mycke annat skoj hänt med. Vänner och familj som fått barn. Massor med små gullungar som fyller våra liv med ljus och glädje. Vi är stolta över er allihopa!
Även vi fick glädjebeskedet i höstas att Melle skulle bli storebror.
Att veta att om ca 5 månader kommer vi ha två små underbara prinsar här hemma är en stor förändring. En till glädjen förstås =) Och att vi nu på slutet av året fick reda på att det är lilla Milton som ligger i magen knyter ihop säcken ganska bra ;-) Han är älskad från första stund och ännu mer nu när vi vet vem han är!

Om man då skulle ta och fundera lite på vad man har för nyårslöften för 2010. Kommer inte riktigt ihåg om jag hade något förra året. Men det brukar för min del vara något i stilen med att jag ska bli en bättre människa.
I år tänker jag dock lova något bra och verkligen jobba på det. Har ett som jag tänkt länge på men skjutit upp tills nyår. Vet inte om man ska säga det eller inte?? Kanske är som med ljusen på födelsedagstårtan. Om man säger vad man önskar sig slår det inte in!?
Nja, tror inte det. Så jag säger nog vad jag önskar mig...

Mitt nyårslöfte i år är: Att göra mig av med all negativ energi!

Sådant som får mig att må dåligt eller illa till mods kommer jag att rensa bort. Om det så är att det gäller personer eller saker, let it be! Vill inte vara arg eller må dåligt över saker som jag fakiskt kan styra.
Jag är värd att få må SÅ bra som jag bara kan må!

Har ni själva några löften som ni ska avge vid tolvslaget??

Sen kan vi alla nog säga att vi kommer att älska varandra ännu mer. Det är ett löfte som vi nog alla kan hålla. Men nu vill jag ha riktiga, som ni vet att ni kommer att jobba med =)

Jag önskar er i allafall ett underbart gott nytt år. Hoppas att ni firar det med någon/några som betyder massor för er. Idag är en glädjens och festens dag!
GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR LISA, CHRISTIAN, MELVIN OCH LILLA MILTON I MAGEN!



Kommentarer
annica säger:

gott nytt år !!!

2009-12-31 | 14:24:23
Bloggadress: http://tokan.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback